אבל ... אבל.. סער זה שתים ,לא
ס סער טובי New member 28/9/03 #36 מה אוהבים אותך??? לך קיבינימאט!!! אתה לא רצוי פה!! אין מקום לאנשים חדשים! זה התור ל-5 אנשים ומטה!!! *לוקח שלוק מהקפה הזה שבפרסומת מרגיע אנשים* נו אז אתה הולך?
מה אוהבים אותך??? לך קיבינימאט!!! אתה לא רצוי פה!! אין מקום לאנשים חדשים! זה התור ל-5 אנשים ומטה!!! *לוקח שלוק מהקפה הזה שבפרסומת מרגיע אנשים* נו אז אתה הולך?
H h e n y New member 28/9/03 #38 סער../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שותה קפה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הבטחת לי שתפסיק זהו לא מדברת איתך....
סער../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שותה קפה ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif הבטחת לי שתפסיק זהו לא מדברת איתך....
H h e n y New member 28/9/03 #40 חחח... שש אל תגלה....../images/Emo11.gif עוד יחשדו שאני עזרתי לו לצרוך את הקפה או את הכדורים {רק שלא יתחיל עם }
חחח... שש אל תגלה....../images/Emo11.gif עוד יחשדו שאני עזרתי לו לצרוך את הקפה או את הכדורים {רק שלא יתחיל עם }
H h e n y New member 28/9/03 #46 איך ידעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אני אליוט חס וכרפסססס אתה רוצה לגרום לי התקף לב
H h e n y New member 28/9/03 #47 שאני אבגוד בפינץ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אהובי{ } הערמומי והשנון
H h e n y New member 28/9/03 #51 כי...... כי......כי.... כי אני עכשיו מסוממת לגמרי {והולכת לישון } {ואני לא כול כך מסתקלת על מה שהוא מדבר...
כי...... כי......כי.... כי אני עכשיו מסוממת לגמרי {והולכת לישון } {ואני לא כול כך מסתקלת על מה שהוא מדבר...
P pini430 New member 28/9/03 #52 אך אילו הוא ידע שיש מישהי בישראל שכל כך שרופה עליו... אני בטוח שהוא היה לוקח את הטיסה הראשונה לכאן..
H h e n y New member 28/9/03 #55 כן בטח.... מה אתה חושב ששם אין לו מעריצות {יש לו!! } סער ברור שאני מתה עלייך אבל... אבל... פינץ.. זה אהבה בלתי אפשרית
כן בטח.... מה אתה חושב ששם אין לו מעריצות {יש לו!! } סער ברור שאני מתה עלייך אבל... אבל... פינץ.. זה אהבה בלתי אפשרית
H h e n y New member 28/9/03 #50 כן בטח.... נכון קלעת בול פינץ' הנמוך החמוד והמתוק והערמומי והמצחיק....
ס סער טובי New member 28/9/03 #41 הכדורים זה כבר ממזמןןןןןןןןן אתה יכול אפילו לשאול חבר שלי, הוא יודע