אההה...נכווןןן!!!
D DidjiT New member 14/9/04 #38 ../images/Emo11.gif סבבה. אנחנו נראה בסוכות שתבואי לרקוד פה בזכרון ותצטרכי לישון עם כל הבנות על הרצפה הקשה ולא במיטה הזוגית והרכה והנעימה שלי! סבבה.
../images/Emo11.gif סבבה. אנחנו נראה בסוכות שתבואי לרקוד פה בזכרון ותצטרכי לישון עם כל הבנות על הרצפה הקשה ולא במיטה הזוגית והרכה והנעימה שלי! סבבה.
מ מואשמת באחזקת סמים New member 14/9/04 #41 אהממפפפפפ אני מקווה באצמת שאני אבוא לרקוד בזכרון כי מה זה בא לי...!! אני מקווה שהמורה המפגרת שלי לא שכחה~ =/ בכל מקרה- חנוכה אנחנו בלונדון!!!! אעעעעעעעעעעעעעעעעעע
אהממפפפפפ אני מקווה באצמת שאני אבוא לרקוד בזכרון כי מה זה בא לי...!! אני מקווה שהמורה המפגרת שלי לא שכחה~ =/ בכל מקרה- חנוכה אנחנו בלונדון!!!! אעעעעעעעעעעעעעעעעעע
מ מואשמת באחזקת סמים New member 14/9/04 #34 שמתי רק את האנשים האהובים עליי טטטחחח NOT! סתם פשוט שמתי את מי שנזכרתי בו...=)
D DidjiT New member 14/9/04 #37 מה שאומר ש... אם היא הייתה אוהבת אותך היא הייתה נזכרת בך.. וכרגע קיבלנו לפנים את אחת מתופעות הטבע הביצ'יות של מואשמת.
מה שאומר ש... אם היא הייתה אוהבת אותך היא הייתה נזכרת בך.. וכרגע קיבלנו לפנים את אחת מתופעות הטבע הביצ'יות של מואשמת.
ב בסךהכלתמידבנאדם New member 13/9/04 #11 חחחחחח איזה מצחיקההההה טחחחח סחטיין על ההראצת נוכחות.... אבל שכחת את עילאית!!! איך יכולת?!?!
מ מואשמת באחזקת סמים New member 13/9/04 #12 שתמות הזונע!! סתם לא...הכל באהבה סליחה עילאית או whatever
ש שרוטה במוח New member 13/9/04 #14 שנה טובה לכולם!!!../images/Emo55.gif../images/Emo74.gif שתהיה לכם שנה מקסימה
R RedDesert New member 13/9/04 #15 שנה טובה... לכולכםםם...כולל כולם...(כן...גם עילאית...)... והדר...אחלה שיר...(אני במקום השני ברשימת החשובים...)
שנה טובה... לכולכםםם...כולל כולם...(כן...גם עילאית...)... והדר...אחלה שיר...(אני במקום השני ברשימת החשובים...)
ש שוטה על הגבעה New member 13/9/04 #17 שנההה טוווווווופהההההה! אוהוו שתיהיה לכם שנה מהוללההההה!! נחמדההה וטובהההה ויפהההההה ומאושרתתתתתתתתתתתתתתתתת חתימה טובה אמן כן יהי רצוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
שנההה טוווווווופהההההה! אוהוו שתיהיה לכם שנה מהוללההההה!! נחמדההה וטובהההה ויפהההההה ומאושרתתתתתתתתתתתתתתתתת חתימה טובה אמן כן יהי רצוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן