שנה טובה שנה טובה לעו"ד שמילוביץ - תודה על ניהול הפורום הטוב, שנה טובה.
י יוסאריאן New member 15/9/04 #2 "אני מסכים". נכתב ע"י Sch: שנה טובה לעו"ד שמילוביץ - תודה על ניהול הפורום הטוב, שנה טובה. לחץ כדי להרחיב... "אני מסכים".
"אני מסכים". נכתב ע"י Sch: שנה טובה לעו"ד שמילוביץ - תודה על ניהול הפורום הטוב, שנה טובה. לחץ כדי להרחיב... "אני מסכים".
א אילן גולדנברג עוד New member 15/9/04 #3 ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif נכתב ע"י יוסאריאן: "אני מסכים". לחץ כדי להרחיב... שנה טובה מהפורום השכן. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gifשנה טובה ../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif נכתב ע"י יוסאריאן: "אני מסכים". לחץ כדי להרחיב... שנה טובה מהפורום השכן. בברכה אילן גולדנברג, עו"ד
ג גליה שמילוביץ עוד New member 15/9/04 #4 שנה נפלאה ומוצלחת ../images/Emo140.gif נכתב ע"י Sch: שנה טובה לעו"ד שמילוביץ - תודה על ניהול הפורום הטוב, שנה טובה. לחץ כדי להרחיב... שנה נפלאה ומוצלחת תודה רבה על מה שכתבת, זה מאוד משמח ומעודד לקרוא. שתהיה לכולנו שנה נהדרת וטובה, מאושרת ומלאת הצלחות והעיקר, בריאות ועוד קצת בריאות. מצטערת שקצת נעלמתי היום אבל אני "עוזרת" בהכנות החג (בעיקר מנשנשת מהסירים ). רק טוב לכולכם! וחג שמח
שנה נפלאה ומוצלחת ../images/Emo140.gif נכתב ע"י Sch: שנה טובה לעו"ד שמילוביץ - תודה על ניהול הפורום הטוב, שנה טובה. לחץ כדי להרחיב... שנה נפלאה ומוצלחת תודה רבה על מה שכתבת, זה מאוד משמח ומעודד לקרוא. שתהיה לכולנו שנה נהדרת וטובה, מאושרת ומלאת הצלחות והעיקר, בריאות ועוד קצת בריאות. מצטערת שקצת נעלמתי היום אבל אני "עוזרת" בהכנות החג (בעיקר מנשנשת מהסירים ). רק טוב לכולכם! וחג שמח