שנה שכזו...

א ס י ת

New member
shushu10 איכות חיים זה לא מה

שאנשים רגילים מדברים על. וכמובן שזה לא מה שאני חשבתי. איכות חיים הוא מושג מאוד ארצי, זה שאתה יכול להשיג את מה שאתה רוצה במינימום מאמץ. ושוב יש הרבה מקרים שנעשים מאמצים גדולים לתקופה קצורה. אבל העיקרון הוא לחיות טוב (כמות סבירה של כסף, נוחיות ריגשית), לעשות הכל, ולא להתאמץ יותר מדי, בכדי לא להגיע לשחיקה. בשביל זה כל אחד צריך ללמוד את הקצב הפנימי שלו. לחזק את היכולות האמיתיות ולוותר על דברים לא נחוצים. ובעיקר להפסיק להשוות את עצמך לחברים שלך. אתה מה שאתה ועם זה תחייה את חייך, עדיף לשאוף לחיות בשמחה, ובאופטימיות במסגרת של האני הקטן שלך. זאת איכות חיים עבורי. ובקשר למהות הפורום, נראה לי שהוא הפך להיות פורום של לטיפות על הראש, במקום פורום עבודה. זה לא שאני לא מרגישה צער עבור הסובלים. אבל לפי השקפת עולמי עדיף לעשות מאשר לבכות, הבכי יעבור תוך כדי עשייה. ולשם העניין, אהבתי את ההחלטה של יעל (מנהלת הפורום) לצאת להליכה למרות עייפותה, במקום ללכת לישון.קצת קשה לי עם הדפוסים המסכנים שמתחילים להווצר פה. אני מבינה שאני מקוממת כאן מספר אנשים. יחד עם זאת אולי יהיו כאלה שיאהבו את הדרך שלי לשינוי. אני מניחה שיש מקום לכולם, ואני לא מתנצלת על מי שאני.
 

shushu10

New member
אסית, זהו פורום של עבודה

ותאמיני לי עבודה נהדרת. כל האנשים שכותבים כאן לקחו על עצמם לעבוד על משהו. חלקם טוען שלא מצא עדיין את הדרך, חלקם לא מצא עדיין כח לחפש אותה וחלק אפילו עובד כבר במלוא הקיטור. ואווו ! עבודה , כמו איכות החיים לפי מושגיך, אינם תמיד ארציים, כפי שטענת. לרוב עשייה מושגת באמצעות ולאחר מחשבה ועיבוד נתונים. אולי הם נראים לך מסכנים אך אלה האנשיםהאמיתיים שלא פוחדים להודות כשהם מרגישים בקושי מסוים. אם ליטוף ועצה טובה יכולים לעורר התחלה לתיקון מחשבה או עשייה, למה זה עושה לך רע? אם יש לך עצות נכונות וטובות - אז קדימה לעבודה! אני מברכת אותך על רצונך לעבוד כאן בפורום, למרות שאיני מסכימה לדעתך, שיטת הז'בנג וגמרנו, בצורת לקיחת כדורים להרגעה, לעשות ילד - להרגעה (?) וגם לעשות פעילות גופנית אקטיבית יותר מטאי צ'י.
 

אנילה1

New member
shushu10 נולדנו במאה שלנו.

יש לנו המון אפשרויות בחירה. כל אחד בוחר את דרך הריפוי של עצמו, ודרך החיים של עצמו. יש כל מיני דרכים לעשות שינויים. כל הדרכים הן כשרות. מותר להציע כל מיני דרכים וטוב שיש מגוון דיעות. ישנה היום אפשרות לשלב שיטות שונות. כך שאין לפסול שום שיטה. הכל ניתן לנו. ואנחנו רק צריכים להחליט מה שטוב לנו. לפעמים להגיע להחלטה הנבונה לוקח כמעט את כל החיים.
 
למעלה