שנה שבוע
S shmickey New member 24/9/17 #4 ג'יזס איזה מילף (לי מותר לקרוא לך ככה נכון? ) התמונה מימין הכל מושלם, אני מתה על מכנסי הלבבות האלה, כל הלוקים מחמיאים בטירוף ויפים לך מאוד. אהבתי גם את הלוקים של הקטן, נעליים קוליות לגמרי!
ג'יזס איזה מילף (לי מותר לקרוא לך ככה נכון? ) התמונה מימין הכל מושלם, אני מתה על מכנסי הלבבות האלה, כל הלוקים מחמיאים בטירוף ויפים לך מאוד. אהבתי גם את הלוקים של הקטן, נעליים קוליות לגמרי!
S shmickey New member 24/9/17 #3 בחולצה חדשה היא א-סימטרית גם בכתפיים אבל גם בגימור שלה, לא בטוחה שרואים כל כך בתמונות אבל החלק התחתון שלה הוא אלכסוני. האפי הכי הרבה שאני מוכנה לעשות פה זה הלף-טאק כמו בתמונה הימנית   הג'ינס אגב הוא בכחול כהה והנעליים שטוחות כי חייבים
בחולצה חדשה היא א-סימטרית גם בכתפיים אבל גם בגימור שלה, לא בטוחה שרואים כל כך בתמונות אבל החלק התחתון שלה הוא אלכסוני. האפי הכי הרבה שאני מוכנה לעשות פה זה הלף-טאק כמו בתמונה הימנית   הג'ינס אגב הוא בכחול כהה והנעליים שטוחות כי חייבים
H Happy Goth New member 24/9/17 #5 תתחדשי! צבע וטקסטורה ועוד על ההאף-טק! מבחינתי את יכולה כל השבוע ככה ללבוש מכנסיים וחולצה (בפנים) וסניקרס. הכי
תתחדשי! צבע וטקסטורה ועוד על ההאף-טק! מבחינתי את יכולה כל השבוע ככה ללבוש מכנסיים וחולצה (בפנים) וסניקרס. הכי
H Happy Goth New member 25/9/17 #11 Oh hi אפשר רגע להתאושש? שתיתי כוס מים טוב, ברור לך שאני אוהבת את זה. אוהבת? מאוהבת! ההתאמה של הצבעים עושה לי טוב על הנשמה, הסניקרס עם הג'ינס העדכני הכי צעיר ורענן, והגופייה המדליקה פשוט סוגרת את הכל בצורה מושלמת.   להוסיף כזה http://www.tamnoon.com/women/wmlvt/11711148.html לימים קרירים יותר.   התחלתי לעבוד בתמנון
Oh hi אפשר רגע להתאושש? שתיתי כוס מים טוב, ברור לך שאני אוהבת את זה. אוהבת? מאוהבת! ההתאמה של הצבעים עושה לי טוב על הנשמה, הסניקרס עם הג'ינס העדכני הכי צעיר ורענן, והגופייה המדליקה פשוט סוגרת את הכל בצורה מושלמת.   להוסיף כזה http://www.tamnoon.com/women/wmlvt/11711148.html לימים קרירים יותר.   התחלתי לעבוד בתמנון
H Happy Goth New member 26/9/17 #14 לפעמים מה שצריך זו חברה טובה בשביל לקבל מלא מחמאות בבוקר! כולם מחמיאים לי על השיער ועל החולצה, ואני יודעת שזה בגלל שהנפש שלי מלאה מאמש
לפעמים מה שצריך זו חברה טובה בשביל לקבל מלא מחמאות בבוקר! כולם מחמיאים לי על השיער ועל החולצה, ואני יודעת שזה בגלל שהנפש שלי מלאה מאמש
S shmickey New member 26/9/17 #16 כי את באמת זוהרת! השיער נהדר, המכנסיים מחמיאים והחולצה יפה, אבל את הכי!!!       היה כל כך כיף
כי את באמת זוהרת! השיער נהדר, המכנסיים מחמיאים והחולצה יפה, אבל את הכי!!!       היה כל כך כיף
H Happy Goth New member 26/9/17 #17 איזה דובי חבודי הלחות הטבעית של הים עשתה לך טוב לפריזורה רואים שישנת מעולה בלילה פסים ושפתיים בשמלת מומו זה ליגה עליך
איזה דובי חבודי הלחות הטבעית של הים עשתה לך טוב לפריזורה רואים שישנת מעולה בלילה פסים ושפתיים בשמלת מומו זה ליגה עליך