איזו יפה את עדיין זוהרת. לבושה מקסים אבל לא חם? נו, הלכת לחפש סנדלים?
S shmickey New member 27/9/17 #21 איזו יפה את עדיין זוהרת. לבושה מקסים אבל לא חם? נו, הלכת לחפש סנדלים?
H Happy Goth New member 27/9/17 #23 מתחיל להיות נעים מוקדם בבוקר ואחר הצהריים חחחחחחחחחחחחחח עד שאלה לא יתפרקו, אני לא קונה חדשות.  
H Happy Goth New member 27/9/17 #22 לא רואה את הפיג'מיות בזה... חחחחחחחחחח חולצת ה "זה היה ככה כשהגעתי" או "נשבע לך שככה זה היה" מגניבה ביותר, בשחור לבן שממש יפה לך ואני אומרת לחרוש על המכנסיים האלה כוווול הסתיו.
לא רואה את הפיג'מיות בזה... חחחחחחחחחח חולצת ה "זה היה ככה כשהגעתי" או "נשבע לך שככה זה היה" מגניבה ביותר, בשחור לבן שממש יפה לך ואני אומרת לחרוש על המכנסיים האלה כוווול הסתיו.
S shmickey New member 28/9/17 #28 Beautiful את יודעת שבעיני את תמיד יפה ומתלבשת טוב, אבל השבוע ממש הפגזת כל לוק מלמיליאן
H Happy Goth New member 28/9/17 #27 איזו קרן שמש מאירה ומשמחת את! התמונה על הצד חובה בכל לוק! החלמת לגמרי? כבר על עקבים? מקסימה שלי שיהיה ספ"ש נעים
איזו קרן שמש מאירה ומשמחת את! התמונה על הצד חובה בכל לוק! החלמת לגמרי? כבר על עקבים? מקסימה שלי שיהיה ספ"ש נעים