שניייםםם מאז שחיברתי

behappy

New member
שניייםםם מאז שחיברתי

שאלון!! 1. מהההההההה המצב? 2. סוג תפוח מועדף: 3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: 7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו? 8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: 10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: 12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? 14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות? 15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? 16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: 19. למה לא? 20. עיתון/ מגזין אהוב: 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן] 22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה: 23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי] 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון: 26. הדבר הכי מגעיל שראיתם: 27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם: 28. מתנה שווה שקיבלתם: 29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? 30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו: 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים: יללה תיהנו!

behappy

New member
ואני גם עונה לעצמי:|

1. מהההההההה המצב? עייפות. יותר מדי עבודה לעשות, פחות מדי כוח 2. סוג תפוח מועדף: משתנה. אני ממש אוהבת את כולם, תלוי במצברוח! תפוחי יונתן ותפוחים ירוקים הם נפלאים. 3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: לא שומעת מוזיקה כרגע:| 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? לישון!!! 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: חתול שחור חתול לבן של קוסטוריצה אבל! יש לו קטע מגעיל בסוף! 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: לא קראתי ספר שלם יפה, אבל קניתי אתמול את וולקאנו לאבר של סוזן סונטג בחנות יד שניה וכולי נרגשת
7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו?
8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: אוסף הבלדות של רוקסט. אהה! ואוסף טרנסים בלגנים שמעולם לא ממש שמעתי שמישהי פעם הכינה לי. 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: המקלחת בבוקר וחיבוקים
10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: שיעוריקודדדד 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: הא! ביומשישי בצוללת, מסיבה כזו עם מלא הרכבים, השניים האחרונים היו מעולים [לוס כפרוס שעושים רגאיי רוסי
ואונילי שעושים משהו יפה וחסר הגדרה] 12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? למלא אנשים קרובים שלא יצא לי לראות לאחרונה. וללראות סרט עם הדס וללאכול בפוקצ'ה עם קיפודית }{ 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? בגדים ובילויים ונסיעות. 14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות? ועוד איך
15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? הוא אכל חצי פשטידה שלי ורצה עוד! 16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: ללכת ברגל, לצווח, לרקוד, לישון, לבכות, להתקלח, לקבל מחזור 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: תפוח ודבש, ותה ענבי שועל: באמאשלי, זה טעים. וארל גריי שאפעם לא נמאס לי ממנו 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: לקנות כרטיס טיסה. היום בא לי ברצלונה:| וגם, לרוץ. 19. למה לא? כי עבודה פה, ואין כסף. ולגבי השני- כי נקעתי את הרגל ועכשיו אסור לי! 20. עיתון/ מגזין אהוב: מרוב עצים לא רואים את היער [וגם את היער הזו, שקוראת פה, כןכן
נוטשת
תתביישי] 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן] השרת 22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה: אוכל שאבא הכין
23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי] מחפשת נואשות את המפתחות 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: הוווו הכנסיה הרוסית בהר הזיתים וכנסיית אומות העולם שיש בה מלא חלונות סגולים, הוווווו 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון: הר הזיתים. התאהבתי בו:|:|ולא מנטיות מורבידיות! יש שם מלא כנסיות יפות ועצים ונוף ויפה שם 26. הדבר הכי מגעיל שראיתם: קיא
בדרך לעבודה היום, ואתמול בסרט הזה היה קטע דוחה ביותר שלא אפרט כרגע כדי לא לספיילר את התענוג למי שיראה את הסרט, כמובן
27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם: אופניים, אני כלכך מתגעגעת. ומטוס פרטי, ויאכטה. 28. מתנה שווה שקיבלתם: הדיסק של אורלי זילברשץ בנאי! ותיק מאמם [קיפודית!], ואבנים טובות, ואמפי4 29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? סביר להניח שישנה. או קוראת. 30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו: פלאפון. יכולה, אבל יהיה קשה. כנל תה. ופישפישינות על נגזרותיהן. 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים: הממ... עדשות/משקפיים

../images/Emo5.gif

1. מהההההההה המצב? התקלקלה לי הקיבה
2. סוג תפוח מועדף: בד"כ אדום מתוק. כרגע כלום
3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: בא לי עמית ארז. 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? לא להרגיש כלוםםםםם [סתם נו, את הבטן שלי
] 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: Minority Report !!!!!!!!!!!!!!!!111 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: Note to self: לקרוא יותר ביצ'
7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו? או שמתמלאים בכוחות אוסידי ומסדרים, או ש-לא-
8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: יסמין אבן, רסיסים. 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: הגעתי לצבא ברבע לאחת, הלכתי בשתיים ורבע. כן כן, אני יודעת. 10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: להרגיש יותר טובבב
[אולי הופעה בערב] 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: יעל דקלבאום שליטא 12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? . 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? בטח אוכל. או הופעות. או מוניות
14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות? -על. 15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? חחחחחחח התולים בקופי-טו-גו באוני' ת"א
!!!!!! 16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: שירים 6-7-8-10-12 בילדת מקהלות. 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: צאייייי 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: מוזיקה 19. למה לא? כי צבא, וכי אני לא שווה כלום, וכי אין לי אומץ. 20. עיתון/ מגזין אהוב: זה שמחלקים ברכבת. הוא תמיד טוב אליי
21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן] פייסבוק
22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה: הבטן
רחמנות
23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי] חוזרים לקחת את כל מה ששכחתי בפעם השלושימאלף 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: נוטרדם 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון: אם ההר לא נחשב... אז.. ראש פינה? 26. הדבר הכי מגעיל שראיתם: מה קשה היא הבחירה! 27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם: מהאוטואים הקטניםםם של פקאצות, כדי שיהיה לי קל לחנותתת
28. מתנה שווה שקיבלתם: דיסק שלא הפסקתי לשמוע מאז. 29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? מבזבזת. גם אותה.
30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו: מוזיקה 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים: כל מיני בעיות במערכות יחסים למיניהן. יללה תיהנו! פנאן

noosh

New member
couldn't park that fucknig car

couldn't part from you. איזה משפט מעולה. 1. מהההההההה המצב? כלכך, כלכך, כלכך משעמם לי. 2. סוג תפוח מועדף: הירוק החמוץ הזה. מה זה, יונתן? 3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: קאט פאוור, אבל הפסקתי כי היא מדכאת מדי. לפני כן היה אלבום לייב של ג'וני מיטשל והיא פשוט מדהימה. 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? לחזור לירושלים
5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: וואי, לא ראיתי סרטים לאחרונה. אני כזאת גרועה. 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: אני בתחילת-אמצע To Kill A Mockingbird והוא משתפר. וחוצמזה קניתי אתמול מלא ספרים
7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו? חחחח אני אוהבת את זה, כי אז כשממש משעמם בעבודה זה תירוץ טוב להפסיק לעבוד ולעשות משהו אחר 8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: הממ. זו שאלה יפה. אם זה אוסף שאני הכנתי, אז הכנו פעם לחברה שלנו אוסף שירי ממתקים, כי עשינו לה יומולדת שוקולד. ואם דיסק אמיתי, אז... הממ... אני חושבת ש"מאחורי הצלילים", הם ממש הזויים שם. 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: הפסקת הצהריים שלי הייתה ממש ארוכה
וג'וני מיטשל. ולשמוע את טיר אין יור הנד בבית קפה שישבנו בו!!!! אההה!!!! 10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: שיעור ציור
11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: רונה קינן 12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? הממ, רגשות נחשבים? או תקופות? 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? אני בקושי זוכרת מה היה החודש. סביר להניח שעל דיסקים, כי יחייבו את זה על החודש הנוכחי
14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות? כן, יש בזה משהו ממש מעיק. 15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? אין לי מושג 16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: ללכת ברחוב עם פיג'יי באוזניים. או לצייר או להקשיב ל-BFP באמצע הלילה ולכתוב תא כל המילים של האלבום תוך כדי שהוא מתנגן, אבל האחרון לא מומלץ לבעלי לב חלש, נשים בהריון, או בכלל, כולם. 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: אני שותה ארל גריי עם חלב. 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: להתקבל לבצלאל, לטוס ללונדון, לראות הופעה של פיג'יי 19. למה לא? אולי זה אפשרי, אינ סתם מנמיכה ציפיות
, כי אין לי מתי ואין לי עם מי וזה יקרררר, כי היא לא מופיעה, הכלבה
20. עיתון/ מגזין אהוב: The Marker (תצחקי, רעות, תצחקי) 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן] http://www.undented.com/tour
ו-http://www.angryalien.com . 22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה: פסטה ברוטב כלשהו 23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי] אומרת שלום למי שבבית. ואם לפני זה, אז שמה מעיל וצעיף ואת התיק שלי. 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: לא ביקרתי, לדעתי. 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון: ירושלים
26. הדבר הכי מגעיל שראיתם: בכלל? אןי לי מושג. אבל אתמול ראיתי חתול דרוס
27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם: מיני קופר 28. מתנה שווה שקיבלתם: מנוי למוזיאון, נעלי פוינט, תקליט של הכבש הששה עשר 29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? ישנים. סתם, בטח מונעת מעצמי שינה בדרך מסוימת 30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו: מוזיקה, ציור, אנשים 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים: פליז בעבודה, למה תמיד מקפיאים אותי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני מתה מרעב! ../images/Emo215.gif

1. מהההההההה המצב? הכל בסדר, נחמד ששאלת [אנחנו באמת צריכות להצליח לתפוס אחת את השניה, מה זה החתול ועכבר הזה בנץ! מה יהיה?!
] 2. סוג תפוח מועדף: ירוק חמוץ, אבל בדרך כלל אני מעדיפה אותם אפויים בפאי תפוחים
3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: בא לי קצת שקט עכשיו 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? כלום, פשוט להתבטל קצת ואז לראות סרט או משהו.. 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: "אהבה בתפריט" או משהו כזה.. קיטש קליל, ויש שם אוכל אז זה תמיד טוב
6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: התחלתי עכשיו את the music of chance של פול אוסטר, מקווה שיהיה טוב. 7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו? הולכים לשתות קפה ואז חוזרים ומתמודדים! אומץ גברת! 8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: משהו מכיתה ז' עם "להיטים" או מה שזה לא יהיה 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: סמס חמוד שקיבלתי 10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: זה יהיה ממש זקן אם אני אגיד שאני מתה לישון נכון? 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: רונההההה קינן ברביעי שעבר עם נועה ולירון
12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? שאלה יפה 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? ספרים 14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות? אני בטוחה שכן 15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? אין לי מושג, אבל אם את אומרת אז אני מאמינה :) 16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: שק איגרוף, ושיחה טובה עם חברה. 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: חליטה כזאת של פירות יער ועוד כמה דברים טובים.. 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: זה סוד 19. למה לא? כי אי אפשר ואי אפשר 20. עיתון/ מגזין אהוב: כל מה שקשור באוכל. 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן] הארץ, youtube, flicker. 22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה: אם זה נשאר עד הצהריים זה כבר לא טרי וטעים
23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי] אומרת ביי לאבא שלי. 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: כנסיה מדהימה מחוץ לברצלונה, התקרות הגבוהות האלו... 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון: שום מקום מיוחד לא עולה בדעתי. 26. הדבר הכי מגעיל שראיתם: שום דבר מיוחד לא עולה בדעתי. 27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם: גולף בצבע כחול כהה. 28. מתנה שווה שקיבלתם: מכתב ממש יפה. 29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? גם זה סוד. 30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו: המשפחה שלי. 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים: זו שאלה אישית מדיי. בנציייייייי התגעגעתי

talupa

New member
אחותי! את יודעת אני עוד קוראת פה... ../images/Emo6.gif

1. מהההההההה המצב? נחמד :) 2. סוג תפוח מועדף: ירוק וחמוץ חמוץ 3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: כלום... 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? אה... להקדים את החוג! משעמם לי פה עם השביתה הזאת... לא שאני רוצה לחזור ללימודים... 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: חחח אהה אני חורשת בבית על הארי פוטר החדש- אמא ואבא קנו לי!! 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: חחח אני כל כך מכורה! עשיתי מרתון ספרים (שוב) של ההארי פוטר... חחחח 7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו? 8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: אין לי דיסקים... אלא אם כן את מחשיבה את אלה שאת צרבת לי... חחח 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: לי'צי העירה אותי בבוקר (עם יילולים וקפיצה על המיטה שלי חח) למי שלא יודע- ליצ'י זו החתולה שלי... 10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: חוג- היום מודרני 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: שום הופעה! איזה עצוב... והיה של רומיאו ויוליה של הבלט היישראלי ולא הלכתי...
12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? אה... לאף אחד... :) 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? אני לא מספיק גדולה כדיי שאני אוכל לבזבז כמה שבא לי... וחוץ מחותלות חדשות ועוד גומיות וסיכות לחוג- כלום... 14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות? מאיפה לי לדעת? חחח 15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? אה... וואי! חצי מהשאלות פה אני בקושי מבינה חח 16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: בשבילי? לרקוד 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: אני שונאת טעמים שונים- אני כל הזמן עם אותו תה... (רגיל של ויסוצקי) 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: אה... לא יודעת... אין משהו כזה.. 19. למה לא? כי אין משהו כזה... 20. עיתון/ מגזין אהוב: אני לא קוראת עיתונים- זה נראה משעמם... סליחה... 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן] יוטיוב עם כל ההופעות האפשריות של אגם הברבורים ומפצח האגוזים של להקת הבולשוי.. 22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה: אני לא עובדת ואין לי משרד וכרגע גם לא בית ספר... אז בבית אני אוכלת אורז!!!!! יאמי! 23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי] אההה נראה לי מסתרקת ומחפשת את המפתחות... 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: חח לא הייתי... 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון: אה... אתם קוראים לגן הטכנולוגי יפה? חח זה המקום שהייתי בו בזמן האחרון...
26. הדבר הכי מגעיל שראיתם: אה... ליצ'י מקיאה כדורי פרווה... יאכככ 27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם: אין לי רישיון.. חח קורקינט חחחח (סתם) 28. מתנה שווה שקיבלתם:אמ פי 4 29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? יש לי מספיק שעות להשתעמם בהן, תודה... 30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו:ריקוד 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים:אה... לא יודעת חחח סליחה שרוב התשובות שלי זה "חחחח" ו"לא יודעת" פשוט אני לא מפוקסת... שבוע טוב...

משפחת שיר משתלטת על תפוז ../images/Emo11.gif

מותק. חתולי מסעדות: חתולים שנכנסים לך בין הרגליים כשאת יושבת לתומך בשולחנות בחלק החיצוני של מסעדה.
ובתדודה שלי פעם עבדה ליד הגן הטכנולוגי אני חושבת
בביניינים יפים יפים כאלה של הייטק
או שזה בעצם הרכבת שם ליד הגן ההוא? אני כבר לא זוכרת איך העיר שלכם נראית
ואיזה חמודות כל התשובות פה, כאלה תשובות של רקדנית לעתיד
[*קול של סבתא זקיינה:*] אני כבר רואה אותה עוד כמה שנים באודישנים לבתי ספר בחו"ל
[טולית, תסדרי לה פרוטקציות בקיבוצית!!!
]

אנחנו לא משתלטים על תפוז הוא משתלט עלינו

ואיזה קיבוצית , זאתי עוד תגיע לבולשוי או איך שלא קוראים לזה.......את לא קולטת איזה פירואטים הולכים פה בבית

די טלופי את כזאת מותק בא לי לחבק אותך אבל את

ישנה לך על הספה......חחח , חכי חכי איך אני אעיר אותך מחר בבוקר.....

behappy

New member
קוקיצה שלי!! אני מתגעגעת אליך! ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מתנות

New member
לפני השינה... ../images/Emo9.gif

1. מהההההההה המצב? בסדר. 2. סוג תפוח מועדף: אני לא אוהבת תפוחים. או פירות בכלל. 3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: אין כרגע. 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? לישון... 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: לא ראיתי כזה הרבה זמן. 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: אין לי זמן לקרוא |בוכה| 7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו? מסדרים בדחיפות אחרת יערם יותר בלגן ואז תתעייפי אפילו יותר. 8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: דיסק מוזר של מוזיקה טרופית, אבא קנה לי פעם באיזה טיול... משהו הזוי 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: היה מעולה בשיעור מתמטיקה, גיליתי שהתרגול באמת עוזר. 10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: למיטה שלי... 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: גבע אלון. היה מעולה. 12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? לחברה. 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? נסיעות, סביר להניח. 14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות? ממ... 15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? אולי 16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: לרקוד. 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: אני לא בקטע של תה. 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: להספיק הכל ברגע. 19. למה לא? לא אפשרי... וגם לא באמת רצוי. 20. עיתון/ מגזין אהוב: ממממ.... 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן] במה חדשה 22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה: שניצל תירס. 23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי] מחפשת את המפתח ונועלת נעליים. 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: לא זכורה לי אחת. 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון: איזשהו מקום במרכז הכרמל בחיפה שרואים ממנו מלא מלא אורות יפים. 26. הדבר הכי מגעיל שראיתם: היום באוטובוס הייתה מישהי שאכלה בננה בצורה מאוד מאוד לא סימפטית.
27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם: עזבו אוטו, רישיון. 28. מתנה שווה שקיבלתם: סט של Noa- שמפו, קרם גוף והבושם. אלוהי! 29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? ישנה... או לומדת. 30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו: ממ.. שעות שינה? 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים: ...

Remedy Lane 9

New member
נגד עצבים.

1. מהההההההה המצב?
קצת עצבים אבל מחר יהיה יותר טוב 2. סוג תפוח מועדף:
ירוק וטעים ושאני קונה אותו כי אימא לא יודעת לבחור! 3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה:
כלום. את "מאה אחוז אור" בראש 4. מה בא לכם לעשות עכשיו?
לחשוב בהיגיון. להרגיש טוב 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה:
כל מיני וידאוארטים מגניבים. גיא בן-נר חולה בשכל. וגם את "סודות ושקרים" עם ניתוח מעמיק של מגמת אמנות|עת חפירה| 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה:
חזרתי לזרועות "ארבעה בתים וגעגוע". 7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו?
ממציאים תאוריות שטוענות שהוא בכל מקרה במצב תמידי של בלאגן אז למה לסדר אותו?? 8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם:
איזה דיסק סלסה שהזמנתי מאיפשהו כשהייתי קטנה ופעורה 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום:
אורלי. 10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום:
שיתחיל מחדש כי הוא קצת נדפק לי 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון:
לצערי מזמן מזמן לא.. 12. למי אתם מתגעגעים עכשיו?
פחחח. 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש?
בטח נסיעות, ובגדים וכיף 14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות?
איבדתי את התיאור. אבל כן. שביזות על! 15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול?
פחחח. חתולי חדר אוכל יותר חצופים
16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים:
יש לי כל מיני דברים מפגרים להגיד עכשיו. 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה:
תה עם חלב, אני בתקופה שכזו. אה ומשהו שאימא עשתה. 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים:
להיות כבר אחרי י"ב 19. למה לא?
כי זה עדיין לא הזמן וכי זה מפחיד 20. עיתון/ מגזין אהוב:
בלייזר. 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן] 22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה:
/לבית ספר: אמ. יו. ריזוטו תרד מהמם 23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי]
שוכחת לקחת משהו. נו זה לא בקטע של התחכמות!
24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה:
כנסיות מזכיר לי פולין 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון:
הרדוף 26. הדבר הכי מגעיל שראיתם:
27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם:
סוס! ורישיון כבר. אבל זה לא קשור 28. מתנה שווה שקיבלתם:
בובה מגניבה שחברה סרגה לי
29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה?
דוחפת עוד משהו לעשות כי לא מספיק עמוס!!
30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו:
ליצור 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים:
נו שיר, קראתי את התשובות שלך בהתחלה אז רציתי להעתיק.

אם את מחברת שאלון אני לא אענה? פחחח היית מתה

1. מהההההההה המצב? סבבה אגוזים (בפורום הזה מותר אוכל , נכון? חחחחחח - תיירים מהפרעות אכילה.....) 2. סוג תפוח מועדף: אמ.....התפוח שבעוגת תפוחים של סבתא...... 3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: את הצפצופים המעצבנים שהשירותים (!?) אצלנו בבית התחילו לעשות. רוחות יש פה , רוחות... 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? חחח השעה 12 בלילה , מה אני יכולה לרצות לעשות? לרקוד בלט? 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: וואו מלא זמן לא ראיתי 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: אלף שמשות זוהרות 7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו? לא מסדרים אותו. אני חיה ככה שנים. 8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: משהו של מוזיקת דולפינים כזאת , זה אמור להרגיע אבל זה נשמע כמו הקולות של השירותים כרגע. 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: א' חמוד! והוא מפציץ בהודעות.....חוצמיזה די עצוב פה. וקר....... 10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: היום כבר נגמר , אם חיכיתי עד עכשיו וזה לא בא סימן שאין למה לחכות יותר..... 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: נאדה...אני באמת צריכה לברר על משהו , אחרת אני עוד אמצא את עצמי הולכת לפסטיגל עם טלופה 12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? וואו , להרבה....למור , ולנעמה , ולחנוש ולאלעד (למרות שמחר...) ולפלפל 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? על הפלאפון , אני שוקלת להצטרף למנזר השתקנים 14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות? אה? יש לי ביטוח לאומי , והם תמיד משלמים בזמן....... 15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? גם חתולים ביתיים לא יודעים גבול. ליצ'י ישנה לי אתמול בלילה על הכרית בלי בושה 16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: אמ....לשחות ולשחות ולשחות....ולריב עם קשישים בבריכה 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: תה טיבטי...סתאאם לימון ודבש של ויסוצקי.....גם התפוח קינמון טעים 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: לטוס לאוסטרליה לחורף 19. למה לא? כי זה רחוק , עולה מלא , ואני לא דוברת אנגלית אוסטרלית 20. עיתון/ מגזין אהוב: אמ........מנטה , מסע אחר , ווג , בניין ודיור , נישה..אני חובבת עיתונים 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן] : פורנו דהההה פחחחחח 22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה: אין לי עבודה 23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי] צועקת: אין לי מפתח 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: הכנסיה האתיופית יפה.... 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון: אמ...בא לי ללכת לים....הזכרת לי 26. הדבר הכי מגעיל שראיתם: חילזון כזה בלי קונכיה , לפני חמש דקות 27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם: סמארט! או הנעליים האלה עם הגלגלים הנשלפים... 28. מתנה שווה שקיבלתם: אמ...פלפל. הכי שווה בעולם. 29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? אמ....מציירת , קוראת , עושה סידורים , לומדת.....מלא דברים. הייתי קוראת לה "שעת שיא"....... 30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו: דפנטלי הפלאפון שלי 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים: פחחח....אני מפורום הפרעות אכילה , זוכרים? נו באמת שיר , את מסוגלת ליותר...מה זה הקצר הזה?

behappy

New member
יקירתי, האורך לא קובע../images/Emo3.gif

חוצמיזה, נשיקות וחוצמיזה שממש לא נעים לי מכל ההצפה של האחיות שלי עכשיו פה! מה נהיה מהפורום:| ופלפל
}{

talupa

New member
שתפוז ישמחו!

משפחה שלמה מכורה לפה! חחח כן... החורף הראשון בלעדיו...
משעמם לי כל כך!!!! שביתה מעצבנת... ואת בכלל לא מתקשרת! חוצפנה!!! מזה ניתוק הקשר הזה?!

../images/Emo3.gif

אם אני כבר פה... נענה
1. מהההההההה המצב? הכל טוף ואת?
2. סוג תפוח מועדף: הירוק, החמוץ.
3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: האמת שלא שומעת. 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? לא משהו מיוחד. 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: תלוי רק בך. 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: לא קראתי. 7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו? משאירים אותו מבולגן?
8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: לא קרה. 10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: אין משהו ספציפי 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: עידן רייכל!
12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? .... 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? לא בזבתי כמעט. אולי קפה?
15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? אכן!
16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: לבכות. 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: תה צמחים 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: לטוס לחו"ל. 19. למה לא? יש לך כסף?
20. עיתון/ מגזין אהוב: אין. 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן]: אין. 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: לא ביקרתי. 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון: לא נראה לי שהייתי בכזה מקום לאחרונה
28. מתנה שווה שקיבלתם:
מחברה. 29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? דווקא נראה לי ש-24 זה מספיק. 30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו: מוזיקה! 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים: אמ.. לא עולה לי דבר כזה כרגע.

למעלה