שניייםםם מאז שחיברתי

דוVשה

New member
Kipodit, just for you!

שאלון!! 1. מהההההההה המצב? Same shit different day. 2. סוג תפוח מועדף: mmmmm...Smiths. 3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: Italian =]. 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? Be in Jerusalem! (or in Israel for that matter 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: Dunno. 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: all sorts. 7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו? Leave everything and go shopping!. 8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: Dunno. 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: I can't specify... people are looking
10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: Dido. 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: mmmmm... don't have time for that here. 12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? "Home, where the sun is shining, Home, where my love is waiting for me". 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? There's a big variety of things here to spend your money on. 14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות? Totally. 15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? Cats rule. 16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: oh, sex. 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: Capucino
18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: Home? 19. למה לא? Caus'e it'll be a while. 20. עיתון/ מגזין אהוב: all sorts. 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן] - dido. 22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה: Lunch at the resturants here. 23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי] Check that i have everything. 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: ohhhhhhh, the streets are filled with them. 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון:
26. הדבר הכי מגעיל שראיתם: Quentin tarantino movie. 27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם: BatMobile. 28. מתנה שווה שקיבלתם: Secret
29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? Tiulim. 30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו: water. 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים: Cell Phone. יללה תיהנו! - Thank you Kapara!

דוVשה

New member
מתי את באה לבקר?

הבולבולונים פה מחכים [אל תתייחסי, זה הכל בהשפעת השיר :)]

behappy

New member
../images/Emo2.gif ככה את מנסה לפתות אותי?

תשמעי, תראי :| |במבטא של לודמילה| : יש כרטיסססססססססססססססססס [טיסה] ? אם כן אני בדרך!

דוVשה

New member
נראה מה נוכל לארגן מפה ../images/Emo139.gif

אוטוטו קריסמס, בואי בואי, במקום לעשות שופניג ברחבי ירושלים נעשה פה. הרבה יותר שאאאווווהההה :)

behappy

New member
../images/Emo7.gif תארגני תארגני, אני יושבת על המזוודה

בינתיים, שרה somewhere over the rainbow ומביטה לשמים בגעגוע
תהני, כפרה!!!

דוVשה

New member
איזה תהני איזה,

עבודה היא עבודה, אומנם באווירה ונוף אחר, אבל עדיין עבודה. טובנו... את צודקת. הרבה יותר מהנה

דוVשה

New member
היי היי היי =]

סידרו לי עברית פה! ותקוע לי שיר בראש :/ קיפודית!!!!!!!!!!!!! מההופעה שהיינו אז של ה B.I.Pֱ

Bells For Her

New member
ושנים שלא עניתי...

1. מהההההההה המצב? חרא. 2. סוג תפוח מועדף: ירוק. 3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: שתיקה רועמת. 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? לשמוע מוזיקה ולצרוח. 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: פחח "קורבן האהבה" של אבי ביטר. מומלץ בחום! 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: צלה של הרוח. 7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו? לא מסדרים. 8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: גמאגמא... 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: ארומה עם אחותי :) 10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: טרם ידוע. 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: לא הייתי כבר המון זמן בהופעה :( 12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? אליו. 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? אוכל... 14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות? כן. 15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? הם חמודים! 16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: לצעוק. 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: ארל גריי, תמיד היה ותמיד יהיה. 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: צניחה חופשית. 19. למה לא? אין את התקציב. 20. עיתון/ מגזין אהוב: לא יודעת... 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן]: ynet? 22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה: פסטה. 23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי]: שותה מים. 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: לא זוכרת. 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון: הבית שלי. 26. הדבר הכי מגעיל שראיתם: נרקומן. 27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם: אופניים. 28. מתנה שווה שקיבלתם: ענייני אפייה. 29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? ישנה. 30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו: אוכל שתייה גבר אישה. 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים: אין דבר כזה, לשמחתי הרבה :)

אוכל שתיה גבר אישה,

למה חרא למה???
אני מוכנה להיות האישה שלך, אבל אל תגלי לבחור. אני רוצה לצאת על 21 ולבוא לבקר
אבל זה רק אם תבטיחי לא להתאכזר אליי... !!!!111 ואני עדיין מוכנה להיות חברה טובה מחר אם רק תרצי
אבל בטח תעשי לי קול של פרצוף סנובי בטלפון אם רק ארמוז... חבל, אני חברה כה טובה... נראה לי שממני למדת לצעוק כ"כ יפה
המון

Yael Floyd

New member
בלעעעעעעעעעע

1. מהההההההה המצב? סבבה, עוד שניה אלך לחדר לראות את הוילון החדש שאבא שם לי! ביייייייייייית! 2. סוג תפוח מועדף: ירוק ירוק 3. מוזיקה שאתם שומעים ברגעים אלה: מוזיקה? מה זה? 4. מה בא לכם לעשות עכשיו? להתקלחחחחחחחחחחחחח 5. סרט יפה שראיתם לאחרונה: הסרטים שאני אוכלת 6. ספר יפה שקראתם לאחרונה: פק"לים. סתם, הכל מואר, שלא הספקתי לסיים. 7. מה עושים כשיש מלא מלא מלא בלגן על השולחן בעבודה ואין כוח לסדר אותו? מעיפים הכל על הרצפה 8. הדיסק הכי הזוי שיש לכם: "אל תתנו לי אגרופים באף כי זה כואב" 9. הדבר הכי טוב שקרה לכם היום: יצאתי הביתה 10. הדבר שאתם הכי מחכים לו היום: לשתות קפה 11. הופעה טובה שהייתם בה בזמנאחרון: מי היה בהופעה טובה בזמנאחרון?! 12. למי אתם מתגעגעים עכשיו? הו, להרבה 13. על מה בזבזתם הכי הרבה כסף החודש? על פחית קולה? :] 14. נכון לקבל תלוש חמישה ימים לפני שמקבלים משכורת כשכבר הכסף בבנק און אדג' זו שביזות? לגמרי 15. נכון חתולי מסעדות לא יודעים גבול? ולא יודעים מנוח 16. הדרך הכי טובה לפרוק עצבים: על אנשים אחרים 17. תה טעים ששתיתם לאחרונה: היביסקוס 18. משהו שאתם מתים לעשות ולא יכולים: לטוס 19. למה לא? צורכי מערכת? :,] 20. עיתון/ מגזין אהוב: ידיעות אחרונות העיתון של המדינה 21. אתר אהוב [חוץ מפורום מאמם זה, כמובן] 22. האוכל-צהריים הכי שווה להביא למשרד/לעבודה: דנונה 23. הדבר האחרון שאתם עושים לפני שאתם יוצאים מהבית בבוקר [לפני נעילת הדלת, אל תתחכמו איתי] בודקת שלא הפקרתי נשק? 24. הכנסיה הכי יפה שביקרתם בה: מגן-אברהם 25. המקום הכי יפה שהייתם בו בזמנאחרון: בית 26. הדבר הכי מגעיל שראיתם: צפרדע דרוסה 27. כלי רכב שאתם מתים שיהיה לכם: כלי רכב, נקודה. 28. מתנה שווה שקיבלתם: נטי קנתה לי את החדש של שלומי שבן, זה מאוד שווה. ומגבת עם סקוצ'ים מסבתא, גם שווה. 29. אם הייתה לכם עוד שעה ביממה, מה הייתם עושים איתה? ישנה יותר! 30. משהו שאתם לא יכולים בלעדיו: שנועה מתקשרת כל בוקר וצועקת לי בטלפון "צעירה צעירה צעירה!!!!!!!!!!" 31. משהו שהייתם רוצים בלעדיו ולא יכולים: סיגריות

איך את עוד מסוגלת להגיד את המילה ירוק? :|

ובואנה, מגבת עם סקוצ'ים זה כזה של צעירים, אללה יוסטור, אז אל תתפלאי שצועקים עליך בטלפון... מגבת עם סקוצ'ים, אתם קולטים אנשים?!?! תנוחי הרבה {{

למעלה