טופו עם פטריות ואיטריות - חלבון מלא
בצל גדול, חתוך לקוביות, מטוגן להזהבה.
לפחות חצי ראש שום, נכנס לסיר כשהבצל שקוף
סלסלת פטריות חתוכות לקוביות, נוספות לסיר קצת אחרי השום.
סלסלת נבטי סויה , נוספות לסיר כשהפטריות התרככו קצת
גוש טופו חתוך לקוביות קטנות, נוסף לסיר כשהנבטים התרככו קצת.
על הכל - כף של רוטב סויה כהה מרוכז, 3 כפות או יותר של רוטב סויה רגיל, טיפה - חצי כפית חומץ, קצת פלפל חריף.
בינתיים משרים אטריות אורז במים קרים, עד לריכוך, או מבשלים אטריות ביצים או אטריות סתם לפי ההוראות.
כשהאטריות מוכנות, מסננים ומערבבים עם התבשיל שבסיר, נותנים לזה כמה דקות להתבשל ביחד, ו... מוכן.
תאמינו לי שלוקח לכתוב את המתכון יותר זמן מלבשל אותו....