מה אותך מפחיד?זה לא שבילית שם יותר מידי.. חחחח
D Dug E New member 5/5/07 #28 ../images/Emo6.gif נו אבל עדיין להתחיל דרך חדשה אחרי ש12 שנה התרגלנו כלום.
A another lost soul New member 5/5/07 #30 נראה לי אם מחשבים את זה מבחינת ימים אולי 9 שנים באמת היית שם..חחח.. דבר איתי יש לי משהו לשלוח לך בקשר לריטה (את הביצועים שאמרתי..)
נראה לי אם מחשבים את זה מבחינת ימים אולי 9 שנים באמת היית שם..חחח.. דבר איתי יש לי משהו לשלוח לך בקשר לריטה (את הביצועים שאמרתי..)
E eliavtu New member 4/5/07 #16 למה.. אני סיימתי יום שישי וממש כיף לי עם זה! מי לא אוהב להיות חופשי..
E eliavtu New member 4/5/07 #19 אממ.. זה חופש, לא? בינתיים כאילו, עד הצבא.. ובכלל, אני לא רואה דבר טוב בלהמשיך ללמוד.
L little WhiSper New member 4/5/07 #21 קודם כל- אין דבר כזה חופש ../images/Emo3.gif לכל דבר יש ת'חסרונות והיתרונות שלו, וכל אחד מתייחס אחרת למה הוא רוצה או לא רוצה לסיים לימודים.
קודם כל- אין דבר כזה חופש ../images/Emo3.gif לכל דבר יש ת'חסרונות והיתרונות שלו, וכל אחד מתייחס אחרת למה הוא רוצה או לא רוצה לסיים לימודים.
E eliavtu New member 4/5/07 #22 כן, זה נכון.. אבל אני רואה לקום מתי שאני רוצה סוג של חופש. יש בזה דברים טובים, היו לנו 12 שנים לשמוח על זה שאנחנו לומדים, עכשיו צריך לשמוח שזה נגמר
כן, זה נכון.. אבל אני רואה לקום מתי שאני רוצה סוג של חופש. יש בזה דברים טובים, היו לנו 12 שנים לשמוח על זה שאנחנו לומדים, עכשיו צריך לשמוח שזה נגמר
פ פוקהונטסית New member 5/5/07 #29 מצטערת לבאס אותך אבל בצבא תצטרכי לקום מוקדם יותר, ויש מצב שגם כשתתחילי לעבוד תצטרכי מוקדם....
N naama0 New member 4/5/07 #23 סימתיי ללמוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו עזבו אותכם טב לא בנתיים האושר מציף את חיי ..............חחחח
T T A L 123 New member 6/5/07 #33 מה חופש?? מסגרת של 12 שנים שנוח בה חברים,הפסקות,צחוקים,חוויות... זה עצוב לדעת שתפגוש איזה ילד מהשכבה רק במקרה באוטובוס.....
מה חופש?? מסגרת של 12 שנים שנוח בה חברים,הפסקות,צחוקים,חוויות... זה עצוב לדעת שתפגוש איזה ילד מהשכבה רק במקרה באוטובוס.....