שני דברים

• פותח הנושא clam
  • פורסם בתאריך

clam

New member
שני דברים

1. הדיסק ראיון עם גרין דיי בכלל לא משהו...לא אהבתי אותו האיכות לא טובה, והראיון דבילי. 2.למישהו פה יש חולצה של גרין דיי ?

שיהיה

ולא, אין לי חולצה של גרין דיי.. אבל אני עדיין מנסה להשיג=/ יש לי סיכה של גרין דיי!! היא שולטת חח

גם אני רוצה..

אם אתה רוצה אתה יכול לקנות ב- 70 ש"ח(נראה לי) חולצה מאחד שקוראים לו נמרוד.. הנה האי מייל שלו: [email protected] אבל אם מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות ממנה חולצה חדשה של גרין דיי אז תכתבו פה.

Jackass Girl

New member
אמממ...

אני חושבת שיש בחנות "תומר" כל מיני חולצות שלהם... זאת חנות בדיזינגוף סנטר בת"א

קירסטין

New member
בבקשה!!!!!!!!!

תקשיב, אין לי חולצה או תגובות על הדיסק ( טוב אולי יש לי - הוא באמת לא היה משהו..... , אבל עדיין, בסדר!), אבל הגיעה שמועה לאוזניי דרך חברה מהפורום שאתה, אמרת שאולי dream theater באים לארץ!!!!!! אם זה נכון אז אני הבנאדם הכי מאושר בעולם!!!!!!! רק תגיד לי מה אתה יודע, בבקשה.....?!

קירסטין

New member
כן לירון

כן לירון, אנחנו מבינים!!!!! מה המצב אחותי?????

טוי בוי

New member
../images/Emo9.gifגם לי יש מה לומר!!!!../images/Emo10.gif

3 קופים וכומר נכנסי לבר. הקופים גונבים לכומר את הקולר, אז הכומר צוחק ואומר: "חה חה!! עבדתי עליכם אני לא כומר אני תות שדה!!" XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יחיחיחחחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחחייחחיחייחחייחיחיחחיחיחיחיחי חהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחהחחההחהחהחהחהחהחהחהחהחהח
חLOL חחחחחחחחחחחחחח

טוי בוי

New member
עוד אחד../images/Emo3.gif

שני סוסים הולכים, סוס אחד לבן הסוס השני פנה ימינה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOL חיחיחיחהיחההיהחיהחיהחהיהחיהחהיXDXDXDXDXDXDXDXD

ולי יש מה להוסיף

אחרי שהכומר סיפר לקופים שהוא תות שדה!!! הקופים אנסו אותו...(ת'כומר) הם אומרים שזה היה הסקס הכי טוב שהיה להם איי פעם (טוב לא פלא הקופים עשו סקס עם כיפה אדומה שהייתה בתולה, עם סינדרלה שאיבדה ת'ציצים, עם סבתא של כיפ'לה שהכל אצלה נפול ועוד ועוד ועוד..) אחרי שהקופים נהנו מהסקס הם אעלו ת'כומר יעני ת'תות שדה... ו... ו... ו... זהו יותר כלום...

Bob טיפש

New member
אלה את חצופה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רק לי יש ת'זכות לספר על הכיפה האדומה שהיתדרדרה.. לא יפה מצידך :/ אבל קופים......... זה חדש

מה שנכון נכון!!!

לידקה נכון נכון אני חצופההההההההההההההה!!!!!!!! ואת הילדה הכי מקסימה בעולם אני חולה עליך מזה עזרת לי היום עם אייל.. פ-א-ק דיברנו והוא כזה חמוד אבל את יותררררר!!!! לאב יו

clam

New member
המממממ...

אני יודע שהם ממש רוצים לבוא לארץ והם לא מפחדים מהמצב הביטחוני ורק צריך איזה מפיק רציני שיביא אותם או משו כזה... ויש סיכוי שהם יבואו אבל בכלל בכלל בכלל לא בטוח םג אל תסמכי עלי אני לא מקור אמין במיוחד

קירסטין

New member
לא איכפת לי

לא איכפת לי!!!! הם חייבים לבוא, הכל תלוי בהם!!!!!!!!!!!1 בכל מקרה תגיד לי אם יש התפתחויות....

NiKi†a

New member
מה דרים טיאטר?!!?!?!?

איפפפפפפפפה?!!?!?!? ווווווווואי! הם באים?!?!!?!?! |בשוק|

למעלה