שני דברים

• פותח הנושא clam
  • פורסם בתאריך

gp53

New member
../images/Emo26.gif

1. אני אבדוק אותו 2. יש לחברה שלי אולי יש לקנות בתומר/ליאונרדו(למי שלא מכיר, תומר חנות בתל אביב לחולצות וליאונרדו בראשון ליד קניון הזהב) אתם גם יכולים להזמין מפה והמפ יש בתפוז אפשרות כזאתי של מכירות קבוצתיות(20 פריטים ממשהו ואם קונים אותם כקבוצה זה עולה פחות) אז אולי נסדר שיהיה שם למכירה דברים של גרין דיי.

clam

New member
אני כמעט בטוח שבתומר אין

ולאונרדו זה לא ממש ליד קניון הזהב,ואין לי מושג אם יש שם או אין...אני צריך ללכת לבדוק

Bob טיפש

New member
דפקא אני ראיתי מתישו בתומר

אני את שלי קניתי בנראה לי ביגוד בבוגרשוב.. הממ יש גם חנות אחת ברח' דיזינגוף שעושים שם הדפסים ויש שם של פול להקות וראיתי גם חולצה של נופקס שם אז אני כמעט בטוחה שיש שם גם של גרין דיי... וזה די זול שם..

clam

New member
ואי...אני רוצה גם חולצה של נואפקס!

איפה החנות הזאת בדיוק?

Bob טיפש

New member
ואי אין לי מושג מה הכתובת המדויקת

זה איפושו ברח' דיזינדוף :/ אני אראה פעם הבאה מה המס' ואגיד לך אה ואגב כה גמני בעד קניה קבוצתית! :)

רוצה חולצה!!!

כמה עולה לעשות חולצה?... וואי אני רוצה ...ללכת איתך פעם אחת לשם..

Bob טיפש

New member
לידיוש עונה :) חח הנה:

כן זאת ני חח הממ lovely green girl , אין בעיה תגידי מתי נלך לשם זה נראה לי משו כמו 30-50 ש"ח לאדעת בידיוק.. ואם נילך גם אליסוש (גריי דיי) תבוא !! :) מאיפה את? אה וואלה PPL! עלה לי רעיון.. אני אעשה לכם שאלון עכשיףףף...@ רייגע... קודם יש לי גם שאלה לגבי החולצות... כמה עולה בקניה קבוצתית ואיפה ואיך קונים? הרי כל אחד פה ממקום אחר ומידות והכל ובלע?? טוף אני עושה למעלה שאלון :) בה ביי

GReY DAY

New member
~אני רוצה!~

אבל לא בטוח יכולה =/ חח... אני צריכה לבדוק את מצבי בקופה הקטנטנה שלי.... ההורים כבר לא רוצים יותר לתת לי כסף :( (עצוב..) אז אני במצב של חיסכון עכשיו... אבל אני יבדוק ויודיע

Bob טיפש

New member
תחסכי!! נו תשברי את החזרזירון מחרסי

שלך אולי יש שם כמה אגורות וככהכליום תחסכי ששקל ובעוד 50 ימים נקנה חולצות! אנחנו כבר 5 לא?

למעלה