מזל טוב לשתיכן
א אמא של עופרי וטל New member 2/5/05 #36 ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מכיוון שכל אחת שעלתה על דעתי - הגיבה לשרשור - אני אחכה בסבלנות עד היציאה מהארון...אין צורך לומר שאני ירוקה מקנאה נכון?
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מכיוון שכל אחת שעלתה על דעתי - הגיבה לשרשור - אני אחכה בסבלנות עד היציאה מהארון...אין צורך לומר שאני ירוקה מקנאה נכון?
ע עינבלית New member 2/5/05 #41 אגב, כשהייתי בניק בדוי הקפדתי להגיב להודעות של הבדויה שלי, בכדי שלא תוכלו לגלות שזו אני. לידיעתך
T T noki New member 3/5/05 #52 ענבל, את מתוחכמת... גם אני חשבתי על זה...לכן אני לא פוסלת אף אחת מהמגיבות. מסקרן מאד... אני מחכה לחשיפה הגדולה.
ענבל, את מתוחכמת... גם אני חשבתי על זה...לכן אני לא פוסלת אף אחת מהמגיבות. מסקרן מאד... אני מחכה לחשיפה הגדולה.
ב בלינקה New member 2/5/05 #47 כי אני לא עובדת ולא ארגיש בנוח להיכנס להריון קרוב לתחילת העבודה. כי אין לנו כסף בכלל (ע"ע לא עובדת). כי אין כמעט סקס מאז תחילת ההריון עם שחר, ורק עכשיו זה מתחיל להסתדר , וזה לא פייר, בעיקר כלפי האיש, להיכנס שוב לתקופת עוצר.
כי אני לא עובדת ולא ארגיש בנוח להיכנס להריון קרוב לתחילת העבודה. כי אין לנו כסף בכלל (ע"ע לא עובדת). כי אין כמעט סקס מאז תחילת ההריון עם שחר, ורק עכשיו זה מתחיל להסתדר , וזה לא פייר, בעיקר כלפי האיש, להיכנס שוב לתקופת עוצר.
S sipor New member 3/5/05 #54 זה בסדר את עוד צעירה... עכשיו באמת את צריכה לדאוג קצת לעצמך.. ותהני מהבכורה, תני לה הזדמנות להיות בכורה מספיק זמן.. ואת כל החום שבעולם...זה הפרבילגיה היחידה שיש לבכור...תנצלי זאת... ובהצלחה באיתור עבודה הולמת
זה בסדר את עוד צעירה... עכשיו באמת את צריכה לדאוג קצת לעצמך.. ותהני מהבכורה, תני לה הזדמנות להיות בכורה מספיק זמן.. ואת כל החום שבעולם...זה הפרבילגיה היחידה שיש לבכור...תנצלי זאת... ובהצלחה באיתור עבודה הולמת
ט טיפוטף New member 2/5/05 #39 מזל טוב לשתיים!!! כל הודעה כזו עושה צביטה בלב, גם אני רוצה! יש לי כבר שלושה ילדים. מה יהיה???
א אמא של א וגם של ר New member 2/5/05 #48 מזלטוב לשתי המפוספסות, קצת מוזר כל מי ששיערתי שיכולה להיות בהריון שני כבר בירכה את שתי הבדויות, אז מי אתן????
מזלטוב לשתי המפוספסות, קצת מוזר כל מי ששיערתי שיכולה להיות בהריון שני כבר בירכה את שתי הבדויות, אז מי אתן????
D daldan New member 3/5/05 #55 איזה יופי !!! ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif מזל טוב לשתיכן. שיהיה רק קל... ומחכה ליציאה מהאנונימיות.
איזה יופי !!! ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif מזל טוב לשתיכן. שיהיה רק קל... ומחכה ליציאה מהאנונימיות.
ק קרניר New member 4/5/05 #60 המון מזל טוב לשתיכן, שיהיה הריון קל ומשעמם, מחכה בקוצר רוח לשמוע מי אתן... איזה פורום פורה, זה מתחיל להלחיץ....
המון מזל טוב לשתיכן, שיהיה הריון קל ומשעמם, מחכה בקוצר רוח לשמוע מי אתן... איזה פורום פורה, זה מתחיל להלחיץ....