כל אחד היה רוצה אוטובוס שיאסוף אותו מהבית עד היעד אבל כולם יודעים שזה לא אפשרי. עקבתי על הודעות קודמות שרשמת לגבי התחבורה הציבורית באלעד למשל ולגבי הרבה דברים אתה צודק. לא יודע למשל למה צריך בימי חול אוטובוס מאשדוד לצפת . אני דווקא חשבתי על רעיון אחר. חלוקת האזורים החרדים לאשכולות למשל אשכול צפון שיכלול את טבריה, צפת, רכסים וחצור הגלילית שם תפעל תחבורה ציבורית בתדירות של נסיעות עירוניות. אשכול מרכז שיכלול את בני ברק, אלעד, באר יעקב, לוד ורחובות גם שם יפעלו אוטובוסים לאזורים החרדים בתוך האשכול בתדירות של קווים עירוניים, אשכול ירושלים שיכלול את ירושלים, ביתר עלית, מודיעין עילית ובית שמש ואשכול דרום שיכיל את אשדוד, ערד, נתיבות, תפרח,קרית גת ודימונה. כאשר מאשכול אחד לשני יופעל קו רק בין הערים הגדולות וההחלפות יבוצעו באמצעות התחבורה הסדירה מכל אשכול. כלומר, אם מישהו מאשדוד ירצה להגיע לצפת, הוא ייקח קו שיגיע לירושלים או בני ברק (הערים הגדולות) ומשם יחליף לאוטובוס לצפת
אם נחזור למציאות הנוכחית אני הייתי מציע שלפחות קווים שפועלים רק בסופ"ש יחד עם קווים שהתדירות שלהם היא עד 5 נסיעות ביום יופעלו קבוע באמצעות קבלן והרכב והנהג של החברה של בעלת הזכיון יוסטו להפעלת הקווים התדירים