שני שעונים באמצע העבודה

שני שעונים באמצע העבודה

שעון על פרוסת עץ סיסם הודי. חריטת האותיות בפונט דוד. הכיתוב שאני חושב "בשעה טובה" בגלל חוסר מקום. אם יש רעיון אחר אשמח לשמוע. עדיין לפני ליטוש והכנת מקום למנגנון השעון. העבודה נעשתה בדרמל עם תושבת עם ביט 0.8 מ"מ

Ron 99

New member
איזה ביט השתמשת ב- DREMEL? בתמונה

נראה ביט ישר: זה הביט? איך ציירת את האותיות על העץ?

הביט כמו בתמונה

יש כל מיני מידות לביטים, עקרונית הוא ישר, עובדים כמו בראוטר רק בצורה מדוייקת. אם האותיות עבות אז משתמש בביט קוטר גדול יותר ולפינות ביט קוטר קטן. את האותיות והצורה עצבתי במחשב במחשב, הדפסתי על דף, והעתקתי עם נייר קופי לעץ, לאחר מכן עבדתי עם הדרמל. נשאר לי עוד כיתוב או איור כדי שהשעון יהיה עשיר יותר. לאחר מכן ליטוש וצביעה.

Ron 99

New member
עבודה יפה ונקיה

אני עובד עם ביט V או U בגדלים שונים. לא מצאתי נייר קופי לכן מדביק את ההדפסה לעץ. איפה השגת נייר קופי?

פפו

New member
בחנויות יצירה יש נייר קופי

בצבעים שונים (כדי להתאימו לצבע המשטח) . מייר זה אינו מלכלך את המישטח

Ron 99

New member
איפה? בשנים או שלושה

סניפים ששאלתי, בהתחלה לא הבינו על מה אני מדבר: הילדים האלה לא יודעים אפילו לכתוב בכתב יד

צודק.../images/Emo4.gif

הם לא מבינים מה זה נייר קופי/או נייר פחם. עילגים ברובם. מהיכן אתה בארץ? אוכל לכוון אותך במדוייק אם תגדיר את מיקומך הגאוגרפי. אני עובדת המממממממממממון עם נייר קופי, ואין לי בעיה להשיג אותו בקרבת מקום מגורי.

yeka1

New member
נייר קופי

יש בחנות כלי כתיבה בככר של בית הכנסת הגדול של מגדיאל

yulevi

New member
רון קיבלת

יש בארטא כפר סבא אעבור אחה"צ ואדאג לקנות בודדים

arsar

New member
ידוע לי שיש נוזל שמורחים על הטקסט או--

הגרפיקה בדף מודפס מחשב או מכונת צילום, מניחים אותו עם פניו למטה על הלוח המעובד, עוברים בקלות עם מגהץ והכל עובר בבהירות לעץ. רק כמובן שאיני זוכר איך קוראים לו. נסה בגוגל - אולי גם באנגלית.

לפני כ 40 שנה

היתה מדפסת המדפיסה על נייר מיוחד ועל ידי אלכוהול היו יכולים לעשות עותקים או שיכפול. אני איש מחשבים במקור אבל לא ידוע לי שהשתמשו להעתקה לעץ. את האהבה לעץ קבלתי מאוחר יותר עד שנהיה "התמכרות".

Ron 99

New member
אם מדפיסים במדפסת לייזר

אז אפשר להניח את הדף על העץ (חלק מודפס כלפי מטה) ולגעץ את החלק האחורי: זה מעביר את הדיו (בפועל זה לא דיו) אל העץ. אפשר לעשות אותו הדבר עם צילום של מכונת צילום לייזר. ברור שזה לא עובד עם מדפסת הזרקת דיו.

במקרה זה צריך לתכנן את התוכן בצורה הפוכה

כמו בחותמת. אולי אפשר להפוך את התדפיס בתוכנה גראפית כדי שעל העת יוצג בצורה נכונה. נבדוק זאת בהזדמנות.

למעלה