שנסכם את השבוע

hilali1

New member
שנסכם את השבוע../images/Emo35.gif ../images/Emo183.gif

שיר השבוע שלכם -
בילוי השבוע שלכם-
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-
מאכל השבוע-
משפט/ציטוט השבוע שלכם-
שאלת בונוס - מעדיפים חורף
או קיץ
? שבת שלום

assafein

New member
אני../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם - השיר שהלהקה של חברים כתבו והלחינו
בילוי השבוע שלכם- בחזרות של הלהקה.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כמעט ולא ראיתי טלוויזיה השבוע... תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) אממ לא משהו מיוחד... משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- חזרתי להיות פעיל בתנועת נוער... מומלץ
משהו שהרס לכם את השבוע- לא היה כזה... משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אממ מקווה להפתעות.. מאכל השבוע- פיצה.. משפט/ציטוט השבוע שלכם- "כשמשהו מנסה להיכשל ומצליח... מה קרה?" שאלת בונוס - מעדיפים חורף או קיץ? סתיו ואביב

tweeg

New member
אני גם

שיר השבוע-pink floyd - Shine On You Crazy Diamond סרט השבוע-סרט ענק-EPIC MOVIE תמונה--> משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הפרק האחרון של גיבורים "HIS A adorable CAN I KEEP HIM?" משהו שהרס לכם את השבוע-קראתי זיוף של הארי פוטר ה7 באורך 690 עמודים:( מאכל השבוע-במבה משפט/ציטוט השבוע שלכם- Kelso: I don't see why you can't just serve us our food, Frank. We are paying customers, you know? Frank: Hey, I did not lose a leg in Vietnam so that I could serve hot dogs to teenagers. Kelso: You have both your legs, Frank. Frank: Like I said, I did not lose a leg in Vietnam שאלת בונוס-חורף

MeItOsH

New member
עונה..:]

שיר השבוע שלכם -All i know - kelly clarkson בילוי השבוע שלכם- חתונה שהייתה ביום שני..:] סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-Gossip Girl תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם
שניים מתוך האנשים שאני הכי אוהבת בעולם מתמונה משותפת אחת..
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו...ממ..הרבה הרבה שיבס..[
] משהו שהרס לכם את השבוע-שהייתי צריכה ללכת לבצפר..
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-מממ..כלום[?] מאכל השבוע-קרמבו מוקה..
משפט/ציטוט השבוע שלכם-היום הייתי אצל חברה שלי.. ואמרתי לה "אם אין לחם תאכלו עוגות"[מארי אנטואנט] ואז רצינו לשתות מים..ולא היה אז היא הוציאה בקבוק וודקה ואמרה "ואם אין מים תשתו וודקה" שאלת בונוס - מעדיפים חורף או קיץ? שניהם..

DeerDance

New member
שבוע נהדר היה, ברובו...

שיר השבוע שלכם - "אלף שנים" של סטלה מאריס בילוי השבוע שלכם- ללא ספק להשחרור... סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סוף סוף הסרט של הצבא נגמר מבחינתי (עד המילואים, אבל די לבאס...). משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שחרור מצה"ל- ממליץ בחום לכולם לעשות את זה בהקדם (בתנאי שהסתיים השירות חובה כמובן...). משהו שהרס לכם את השבוע- אנשי לוגיסטיקה כאלה ואחרים שכל מעשיהם זה להחריב את עולמם של משתחררים.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- פטרה, היר איי קאם.. משפט/ציטוט השבוע שלכם- "טוב היה לי כאן, אהבתי כל רגע שבא, שהיה, שהלך. גם אם לא אהיה מחר כאן, השמש מחר לבטח תזרח." מתוך השיר "שיר אחרון" של חנן יובל (שאת מילות השיר יחד עם חולצה נתתי כמתנת פרידה לאנשים הקרובים אליי ביחידה) שאלת בונוס - מעדיפים חורף או קיץ? ללא ספק קיץ, חורף זה משביז...

hilali1

New member
שחרור מהבצא../images/Emo35.gif איזה כיף../images/Emo70.gif בהצלחה באזרחות../images/Emo70.gif

nir2107

New member
שבוע טוב

שיר השבוע שלי - הכניסיני תחת כנפך בביצוע של שלומית אהרון בילוי השבוע שלי - מסעדה טובה סדרת השבוע שלי - תרגיע תמונה שראיתי לאחרונה ואהבתי - אין לי משהו אחד שעשה לי את השבוע - סדרת השבוע שלי משהו שהרס לי את השבוע - הגיוס מתקרב בצעדי ענק משהו שאני מחכה שיקרה בשבוע הבא - המון הבהרות בנוגע לגיוס מאכל השבוע - המבורגר ציטוט השבוע - "הכול צפוי והרשות נתונה"
חורף או קיץ- חורף בגדול

luni2

New member
ממממוווו.

שיר השבוע שלכם - the beatles- michelle בילוי השבוע שלכם- מממ... קן הרצליה, כמובן! סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- פורסט גאמפ תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) מממ.. לא. משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ברשירש בהחלט עושים אחלה שבוע! משהו שהרס לכם את השבוע- נגמר הגשם =/ משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- גשםםםםםם!!! יא בייבי! מאכל השבוע- אמ. קולה? משפט/ציטוט השבוע שלכם- "אתה פלא. בכל העולם כולו אין עוד ילד אחד בדיוק כמותך. אתה פלא. אתה יחיד ומיוחד". שאלת בונוס - מעדיפים חורף או קיץ? חורף!

../images/Emo187.gif

שיר השבוע שלכם - Vanilla Sky- Umbrella בילוי השבוע שלכם- X: סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- גיבורים
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- לא'דע משהו שהרס לכם את השבוע- לא'דע משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לוטם חוזרת
מאכל השבוע- עטלף ממולא באורז עם גושים של סוף מחזור משפט/ציטוט השבוע שלכם- Had a friend, she once told me, "You got love, you ain't lonely" שאלת בונוס - מעדיפים חורף או קיץ? חורף שליתה!!1

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif../images/Emo36.gif

שיר השבוע שלכם - Suds In The Bucket - Sara Evans
בילוי השבוע שלכם- שופינג
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- גיבורים
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) מוסיפה
משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- האלבום החדש של דלתה גודרם
משהו שהרס לכם את השבוע- האלבום החדש של ג'ורדין ספרקס >< משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- חזרה לעבודה
מאכל השבוע- גלידה של מקדונלדס שפעם הייתה בשקל 90 והיה בשלושה שקלים, בטח שנה הבאה זה כבר יעלה כמו גלידה פיצוץ
משפט/ציטוט השבוע שלכם- Somebody's gonna do to you what you've been doin' And I hope that I'm around to watch 'em knock you down שאלת בונוס - מעדיפים חורף או קיץ? ברור שחורף!!!1 ווינטר פאשן
שבת שלום שבת שלום
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Keren 104

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם -ליפול- מאיה רוטמן בילוי השבוע שלכם- יומולדת של חברה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האוס
תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- שיחה אמיתית עם חברה שלי משהו שהרס לכם את השבוע- מבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין משהו ספציפי מאכל השבוע- סקיטלס משפט/ציטוט השבוע שלכם-במקרה הטוב, ההיסטוריה קשה לתפיסה; במקרה הרע, היא אוסף נטול חיים של ידיעות מוטלות בספק. שאלת בונוס - מעדיפים חורף או קיץ?אממ נראה לי חורף שבת שלום

../images/Emo99.gif

שיר השבוע שלכם -דמיון חופשי/ארקדי דוכין
בילוי השבוע שלכם-הייתי היום בנווה צדק עם החבר
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-להוציא את הכלב/המקום תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-מסאג' מהחבר
יש לו ידי זהב. משהו שהרס לכם את השבוע-רעידת אדמה אתמול. היה מפחיד. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של אבי ליבוביץ' והאורקסטרא מאכל השבוע-גלידה איטלקית היום בנוה צדק
משפט/ציטוט השבוע שלכם-אהבה אמיתית אינה נגמרת, היא תמיד נשארת - ים. רוגע או סוער, גלי או גבה-גלי, רוגש או מתחמם בשמש - אבל תמיד היא ים.- יהונתן נתניהו שאלת בונוס - מעדיפים חורף או קיץ? השנה אין לי בעיה עם החורף בגלל שיש לי מי שמחמם אותי בלילות הקרים

hilali1

New member
מכירה את דמיון חופשי בביצוע של סחרוף ובנאי../images/Emo35.gif

והציטוט.. מדהים. יוני נתניהו

למעלה