שנסכם את השבוע

lielbomberg

New member
כבר ראשון אבל לא נושא

טיפהשיר השבוע שלכם - my inmortal של אוונסנס.
טיפהבילוי השבוע שלכם- טלויזיה
.
טיפהסרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- דקסטר
.
טיפהתמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)
טיפהמשהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- זה לא בשבוע הבא, אבל אני מחכה לספר השביעי של הארי פוטר. מאוד.
טיפהמאכל השבוע- קורנפלקס!
טיפהמשפט/ציטוט השבוע שלכם- "When i grow up i want to be nothing at all!"
טיפהשאלת בונוס - מעדיפים חורף או קיץ? חורף!

bilbi69

New member
קצת באיחור ../images/Emo2.gif

שיר השבוע שלכם- Gravity של Sara Bareilles :] בילוי השבוע שלכם- אני חושבת שהייתי עסוקה הרבה עם החרוזים השבועXD סרט\תוכנית\סדרת השבוע שלכם- אממ "סיפור אהבה בלתי נשכח", מומלץ. והסדרה "וויל וגרייס" =] תמונה\פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם- >>>> משהו אחד שעשה לכם את השבוע- לא יודעת
משהו שהרס לכם את השבוע- יהיה בסדר
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שהיא תחזורD: מאכל השבוע- לא יודעתXD משפט\ ציטוט השבוע שלכם- You'd give your life, you'd sell your soul..." But here it comes again Too much love will kill you "...In the end שאל בונוס- מעדיפים חורף או קיץ? קיץ קיץ!
קר לי מדי בחורףXD

hili2006

New member
עונה..

שיר השבוע שלכם - סוד הדברים הפשוטים בילוי השבוע שלכם- חח לחפש מתנה לאבא סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- השבט תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש) משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- תקנו אולסטאר.. חחח משהו שהרס לכם את השבוע- הרבה סידורים.. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- טיול שנתי, נסיעה לירושלים מאכל השבוע- תפו"א משפט/ציטוט השבוע שלכם- "את הנצח בואי נשאיר לצודקים" שאלת בונוס - מעדיפים חורף או קיץ? קיץ!!1 חד משמעית!!

avitalla

New member
אווו סיכום שבוע P:

שיר השבוע שלכם - Best Day of my Life של ג'סי מקרטני. בילוי השבוע שלכם- סתם הסתובבתי עם חברה P: סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- סרט שראיתי השבוע- השקר המושלם (Mr. fix it) באמת סרט יפה! ראיתי גם את היירספריי אבל לא התלהבתי יותר מידי.. (שירים ארוכים מידי) תמונה/פליקס שראיתם לאחרונה ואהבתם (אתם מוזמנים להוסיף אם יש)- זה לא פליקס.. זה יוטוב P: http://www.youtube.com/watch?v=rgd_eyNjgPA במקרה גם הכנתי את הקליפ הזה P: משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר "הסוד"... משהו שהרס לכם את השבוע- אממ.. =\ מעדיפה לא לספר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין ממש תוכניות :] הכול ספונטני מאכל השבוע- עוגיות שוקולד צ'יפס (שאני הכנתי) P: משפט/ציטוט השבוע שלכם- "הדמיון הוא הכול. זה הקדימון למה שיקרה בחיים" (אלברט איינשטין) שאלת בונוס - מעדיפים חורף או קיץ? חורף... יותר קל להתחמם מלהתקרר :] שיהיה לכם שבוע טוב :)

למעלה