שנקין... בשבילי זה

evilihi

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה מאוד בעיקר עם הפסקה האחרונה שכ"כ נכונה לגבי - זכור לי איך בתקופת התיכון הייתי מסתובבת שם עם חברות לפחות פעם בשבוע - היה לנו את המנהג של לבוא אלי הביתה, להעיף את התיקים של ביה"ס ולנסוע לסיבוב בשינקין (ולפעמים דיזנגוף, ואם היה יום שלישי אז גם במדרחוב של נחלת בנימין). למה לא עושים מדרחוב בסגנון נחלת בנימין גם בשינקין (בגינה למשל?)?

lady h

New member
שינקין בשבילי

בתור חיילת היה לי לפחות יום אחד בשבוע שהייתי מסיימת ב-12. משם תמיד הייתי קופצת לשינקין ומטיילת, קונה מיץ בחנות המיצים המפורסמת ויושבת בגינה. גם כשעבדתי באיזור והיתה לי הפסקת צהריים של שעתיים, הייתי מבלה אותה בשינקין. היום אין לי כ"כ זמן ואני בד"כ אני מטיילת בימי שישי. משום מה בזמן האחרון מסתובבות בשינקין כל מיני כתות תמהוניות שמנסות לפרסם את אמונתם.

בJדJה

New member
כנ"ל כמו LuLiLoPiLaTo1

כאילו כל פעם שאני באה לתל אביב אני אומרת שאני אלך לשם אבל משום מה לא יוצא לי אבל החופש אני אלך[= בטוח וחברה שלי משוגעת על שנקין כל היום היא אומרת לאמא שלה "תיקחי אותי לשנקין" חחחח אממ אני דנה עוד מעט 16 מב"ש[=

צ א ל ה

New member
אין על שנקין... בשבילי...

שנקין זה ת"א, יחד עם דיזינגוף סנטר וכל המתחם הזה בכלל... לפני חצי שנה עזבתי את ת"א לטובת אילת... ובשבילי כל פעם לחזור לת"א זה חובה לבקר בשנקין... אפילו אם אני באה ליום אחד בלבד.... יש אווירה כיפית שם... יום שישי, הכי טוב מרגישים בשנקין... אי אפשר להסביר את זה במילים... זו תחושה, זה ריח... זו אווירה... :)

שינקין בשבילי זה....

מקום בילוי שגובל קצת הרבה כסף מההורים שלי... אני שלי אני בת 17 ואני מאזור (ישוב ליד חולון)

למעלה