שעה וחצי לפני
פשוט אישה

sahr12

New member
כן קראתי יקירתי.....

חחחחחחחח......אהההה בכלל לא התכוונת אליי..... מזל טוב לך במלאת לך....Y....Y אביבים.... שתגדלי לתפארת....חחחחח העיקר הבריאות...ושתמשיכי לחייך.....

sahr12

New member
תראי איזה עולם חרא.....!!!!!!

אני בבקר כתבתי שיש לי יום הולדת...בירכו אותי כמה חבר´ה באמת ברכות חמות ואיחולים....ואני מודה להם למרות שאין לי יום הולדת...היום....ואת???????????????תראי איזה שירשור,ובלונים,ושפתיים,וקופסאות של מתנות....למה????????????????????? מה יש לך שאין לי?????????חחחחחחחחחחחחחחחח..... אני יודע שלא שואלים אישה בת כמה היא.... אבל בת כמה את?????:) לפי החשבון שעשיתי לבד....זה יוצא....קצת אכזרי....חחחחחחח כי 15 שנות נישואין...ונגיד שיצאתם שנתיים...ונניח שהתחתנת בגיל 35....תוסיפי עוד שנה שסתם כזה העברת אותה.....חחחחחחחחחחח כמה יצא בנתיים??????:)

סער מתי יש לך ייום הולדת?../images/Emo140.gif

אפשר לעשות כל יום . יום הולדת למה לא בעצם. כל יום לשלוח פרח ונשיקה תעשה כפול 364 ימים ויהיו לך מלאן פרחים אדומים ושלל כלניות ורקפות. בלונים יתנוססו ונשיקות יפרחו . אז מתי יש לך יום הולדת? חחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
נשקי נו???נו!!!!

עוד מעט מסתיים לי...היום הולדת.....:)

סער בשבילך ../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

הנה הקדמה ליום ההולדת .נשיקות המון ופרחים אדומים רק בשבילך עוגת יום הולדת ויש לי כמה הפתעות קטנות חחחחחחחחחחחח נו שיגיע כבר שיגיע היום המיוחל . חגיגה נעשה לך . חחחחחחחחחחחחחחח
נשיקה לכל חודש שבשנה יששששששששששששששששששששששש

../images/Emo67.gif

אתה אומר יענו עד גיל 35 אפ´חד לא רצה לקחת אותך
אחרי שסידרתי לך ת´תמונה ההיא ... תגיד נכון שהוא דומה לך קסת

sahr12

New member
חוץ מהשיער.....אנחנו קופי...חחחח

ואני קצת יותר שרירי.....ממנו.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פשוט אישה נשמה מתוקה ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

פשוט אישה מזל טוב ליום הולדת תחייכי תמיד ותהיי מאושרת. כל כך אוהבת לקרוא את כל מה שאת כותבת. זר פרחים אדומים אשלח לך עם נשיקה גדולה . עד מאה ועשרים שנים מתוקות עם שלל הפתעות טובות

אישונת..../images/Emo39.gif

מזלללללל טובבבבבבבבבבב המון בריאות אושר הצלחה מזל כיף אהבה ריגושים סערות והתגשמות חלום מחריבה לא שוכחת גם הפעם להגיד.. תודה (:)

חתולון*

New member
פשוט אישה ../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo39.gif

מזל טוב לך שם בדרום הרחוק ממני חתולון, שנקרא איש החוק. מאחל לך מזל טוב אושר והצלחה והרבה בריאות צחוקים וגם חחחח. חתולון

למעלה