אני אענה לך רק על הפסקה הראשונה .
ותבטיח שלא תעלב.....
תראה, כשהתחלת לכתוב כ מ.ח.פ זה היה נחמד.
אפילו קראתי חלק מהמגילות שכתבת.
כולל הבקשות שלך לכסף ושאר ירקות.
בהמשך זה הפך להיות מייגע.
לראות אותך יושב שעות וכותב מאמרים של אלפי מילים, משקיע בהן שעות ואח"כ מעתיק ומעביר אותן לפורום זה או אחר.
זה העיד על איזה בעיה חמורה למרות הכתיבה הרהוטה שלך. ברור לי שיש לך בעיה שדורשת טיפול מקצועי.
התוכן של הפוסטים שלך רק מחזק את הדיעה הזאת.
מצבך הוחמר כאשר התחלת במלחמה נגד כוכבית, שהיא אחת מהכותבות היותר חכמות כאן.
ונגד משה53 ולא משנה אם אתה צודק בטענותיך או לא.
לסיכום...לך לעבוד. כל עבודה.....
ואתה יודע מה? במחשבה שנייה תן לי להגיד לך עוד משהו. גם אני לא תמיד רואה את הדברים עין בעין עם אנשים אחרים, אפילו אלו שאני מתכתב איתם ממושכות.
אני לא חושב שאי-הסכמות, או אפילו לחשוב שאדם מסוים יש משהו ממש לא בסדר, לדוגמה ברמה הנפשית, זאת סיבה מספיק טובה בשביל "להחרים" בן-אדם.
זה ממש חבל לעשות את זה כי מפסידים ככה אנשים ומפסידים דעות ומפסידים שיחות ומפסידים עזרה וחבל. במיוחד בימים אלו, של גסיסה ארוכה, קשה וממושכת של הפורומים, ולכן במיוחד עכשיו זה חשוב לא לפסול אף-אחד, ולא להימנע משרשורים מעניינים רק כי הם של מישהו שאתה פחות רואה איתו את הדברים עין בעין.
קח אותי לדוגמה ואת אלו שאני מרבה לדבר איתם. ai27 עוד בסדר, למרות שגם איתו אני לא מסכים עם הכול, אבל הדעות שלי על המומחה הן לא משהו, כמו גם דעותיו עליי, ואם אני אגיד לך מה אני חושב על SupermazZW אתה תתפחלץ ולא תבין איך אני יכול לשוחח עם אדם שאני חושב עליו דברים כאלו.
האם אני צבוע? האם אני דו-פרצופי? לא. כי לא אמרתי להם שאני חושב עליהם דברים הפוכים ממה שאני באמת חושב עליהם. אפילו אם לדוגמה לא רק שלא הייתי משקר להם על דעותיי עליהם, ואני לא משקר להם על דעותיי עליהם, אלא לא אומר להם כלום בנידון, גם זה לא היה צבוע או דו-פרצופי כי צביעות או דו-פרצופיות זאת ממש הולכת שולל, אבל אפילו זה לא מה שקורה, ואני אף מגדיל לעשות, ולא רק לא משקר להם בנוגע למה שאני חושב עליהם, אלא גם לא מסתיר זאת ואומר להם ממש בפרצוף בדיוק מה שאני חושב עליהם.
המומחה אמרתי לו שאני חושב שהוא מטורלל קונספירציות ושכל הקונספירציות שלו לא נכונות. הוא מצידו "מחזיר לי" בדעות שליליות, כאשר חושב עליי, טוען עליי ואומר לי בפרצוף שלדעתו אני פתי שנפל בפח, שהצליחו לעבוד עליי, שאני רמאי, שאני שקרן ושאני לא כזה חכם בכלל כמו מה שאני חושב. בסדר.
עם סופרמן זה אפילו יותר גרוע, ואולי עדיף שאני לא אכתוב, לפחות לא כאן, לפחות לא עכשיו, בדיוק-בדיוק מה אני חושב עליו, ובדיוק מה הוא חושב עליי, כי אני וסופרמן זאת כבר רמה אחרת לגמרי.
אז מה הנקודה של כל זה, ומה אני בעצם אומר? בדיוק את מה שאמרתי מקודם. שאפשר שלא להסכים על דעות ודברים, ולא לראות דברים עין בעין, אבל שזאת לא סיבה לפסול אנשים וחבל, כי ככה מפסידים אנשים, ומפסידים דעות, ומפסידים שיחות ומפסידים עזרה וחבל. מאוד מאוד חבל. במיוחד בימינו כשהפורומים בגסיסה ואין יותר מידי עם מי לדבר.
ולסיום, דוגמה אחת אחרונה. אתה וכוכבית מצויה. היא לא מהמחנה הפוליטי שלך, כאמור, אבל זה לא מפריע לך לחשוב שהיא אחת מהאנשים היותר חכמים פה, ואתה נהנה לשוחח איתה.
תאר לך שהיית עושה את הטעות הזאת ופוסל אותה על הסף על רקע הדעות שלה, ושאז היית מפסיד את מי שכיום אתה מכיר, אוהב ומשוחח איתה בהנאה רבה. לא חבל?
אז הנקודה היא, שאל תעשה את זה. כי גם אני ואתה לא רואים דברים עין בעין, אבל זה לא חייב להגיד שלא צריכים לשוחח. זה גם לא אומר שאתה חייב לבוא לכל שרשור שלי, אבל אם לפעמים אתה חושב שפתחתי שרשור מעניין, אז אל תישאר בחוץ רק כי זה "שרשור שלי". זה הכול