שעון חורף - ושעות שינה ויקיצה

גלי88

New member
נושא כאוב...

רון אחרי 4 ימים חזרה לשעות שלה, כלומר הולכת לישון ב-19:30 וקמה ב-6:30 אם מאי לא מעירה אותה. מאי שדוקא ידועה בתור ילדה מצויינת בשינה נרדמת בשעה 18:30 ואם אני ממש משתדלת אז אני מצליחה למשוך אותה עד 19:00 וב-5:00 בבוקר כבר קמה מלאת מרץ. עד שהחליפו את השעון היא היתה הולכת לישון ב-19:00 וקמה ב-7:00 בבוקר! איך מחזירים אותה לשעות "הנורמליות"? אני בנתים הולכת לישון בשעה 21:30 בשביל לקום עם מרץ בשעה 5:00.... אבל זה די מעייף להגיע לעבודה אחרי שעתיים וחצי איתן. אם מאי קמה לבד זה נחמד אבל היא מעירה את רון שקמה מכל דבר והן לא מפסיקות לריב עד שהולכים למעון.

גם אצלנו שעון החורף שיגע את אלה

לגמרי... בשעה שש וחצי היא כבר שפוכה מעייפות. אם אני משכיבה אותה לישון, היא מתעוררת בעשר רעבה ומלאת מרץ. אני מנסה למשוך אותה, לפעמים מצליחה לכיוון השעה שמונה. היא התחילה להתעורר בחמש-חמש וחצי בבוקר. היתה רגילה להתעורר בסביבות שבע. זה נוראי... שעון החורף בא יחד עם שיניים שצומחות והתעוררויות כל שעה בערך בבכי נוראי, אח,כ במשך היום היא נורא עייפה וישנה המון... ממש אין לנו לילות בשבועות האחרונים. שנינו מסתובבים כמו זומבים.

1ענבל

New member
סוגיה כואבת

זה בדיוק מה שקרה אצלנו, מאז שעון החורף יובל נרדמת ב7 בערב. אני מנסה להעיר אותה לאכול ב11 בלילה בערך, אבל אז היא עדיין לא רעבה. היא מתעוררת ב3 בלילה בצרחות רעב וב6 בבוקר היא כבר ערה לחלוטין. אני בשנת שבתון, אז אני הולכת לישון נורא מאוחר כל לילה ובבוקר פשוט לא מסוגלת לקום ב6. מה עושים???

shiranShik

New member
השתנה אבל הסתדר

הסתדר לבד. היא הולכת לישון טיפה לפהי שהלכה קודם. דווקא מתאים לי.

למעלה