שעור חמישי בתודעת-על...פשטות

ובכן דרושה זהירות רבה בהתנהלות זו

בה נאמרים דברי שבח לאספסוף הלז שמקובץ בו באפרים שלנו, שמיד הם קופצים ומושכים אותו כולו לתוכם ולא נודע כי בא אל קירבם. חלקו היפה עטוף בם במחוספסים הללו ויעברו ירחים רבים אם לא שמשות שלמות עד שיוכל להגיח מהם שוב ולהגלות לעיני השוזף. על כן אנא מכם רבותי המכובדים דברי שבח שיהיו בצמצום מירבי, ורק אם יש צורך בלתי נשלט לאומרם לבטאם. שאני אמרתי לו מילה טובה, כמעט הרג אותי מכות...עסבני זה

אליה ל

New member
../images/Emo23.gif נטעעעעעעעע

הרשי לי יקירתי חחחחח להתייחס למילה האחת לפני אחרונה שלך בהודעה - "להלחם" לוחם - לחם - לחמול................................. חמלה = אהבה = סובלנות .................. הגיעה העת הלא כך הוא????????????????. נשיקות והמון חיוכים שעולים מכל עבר

maysabel

New member
אני בטוחה

שאת רכזת נהדרת וקשובה לתלמידים :) גם לא שמעתי עדיין על בעיות או קשיים של התלמידים מהישוב שלי בפימיה שלכם,גם לא על הרפת זכויות של הילדים וכו, ורבים מההולכים לפנימיות אכן זקוקים לבית חם כמו שאתםותנים להם.. בכל אופן לא התכוונתי לתלמידים מהישוב שגרה בו אלא לישוב שעובדת בו מלחמות:הן תמיד של האדם עם עצמו הרי.. המלחמה שלך לבשה את הפרצוף שלאפרים..מה לעשות? מלחמה מכוערת במיוחד חחחחחחחח לוחמים הם חולמים והם חומלים מלחים עם ו' החיבור בשייט הזה שהוא הים הפנימי שבתוכינו (רק למה להזמין דווקא את אפרים להפלגה?למה?????) :))

maysabel

New member
מלאח ולא מלח נכון?דיסגרפית או עולה? :))

לא התכוונתי למלאך זה בטוח :) אני והשטויות שלי אה?

אליה ל

New member
נטוש ../images/Emo23.gif

מעבר לשינוי האישי שלך ומעבר לשינוי האישי שלי שלא לדבר על השינוי של אפריים, השינוי בעצם נעשה בכולנו מבלי משים. השינוי בטקסט אינו "דרסטי" - האנרגיה היא אותה אנרגיה של תמורה שאני לפחות יכולה להריח ממרחוק. אך כן, מוחשית כעת היא תחושת הרכות ומעניין שדברים שעוסקים ברגשות עולים בעת האחרונה יותר ויותר. אז אכן, השינוי האישי שלך הוא רק (מודגש) זה שלך, אך מאחר ואת יצרת את אותו שינוי הרי שגם סביבתך שלך מושפעת ממנו וכך גם הלאה והלאה אל מה שאנו קוראים אפקט הפרפר, יצירת אדווה וכו'. זוכרת כשדיברת בזמנו במקום השני על מה שהיה באותו טיול שלא היית נוכחת בו בזמן מסויים?............. אם כך, זהו השינוי שיצרת וזהו אפקט הפרפר שלך. משבחרנו לראות את הפשטות הרי שעברנו אולי את הרף/מחסום של ה"ידענות המופלגת" /אגו, "אי אפשר שהדברים לא יהיו כל כך מורכבים" ועוד משפטי מפתח שהיו נהוגים בכלל. משבחרנו בפשטות, עולה הרכות וצומחת ואיתה עולות וצומחות עוד אי אלו תובנות מופלאות. מבלי משים כתבתי כמעט מגילה. נשיקות

DEL7

New member
הי אליה../images/Emo140.gif

לא כל דבר שקורה לנו הוא השתקפות של עצמנו בעולם שמחוץ לנו, ולא תמיד אנחנו מזמינים על עצמנו קשיים. לפעמים דברים קורים במציאות גם בלי קשר אלינו, ולנו נשארת העבודה של יצירת מציאות מתוך בחירת התגובה, ודרך ההתמודדות עם מה שקרה

אליה ל

New member
היי גם לך ../images/Emo140.gif

יקירה, אין קשר ישיר בין הדברים שכתבתי לנטע לבין הדברים שכתבת. הדברים לנטע, היו בעבורה (פרטי) ובהקשרים שהיא מודעת להם על אף שבהחלט ניתן להקיש מהם לכלל. כעת ובהקשר לדברים שכתבת. כל הדברים שקורים ומתרחשים סביבנו הם מוזמנים על ידנו בין אם כפרטים ובין אם במקרה המעניין שלנו כאן כיהודים - מוזמנים כבחירה של אומה. הדברים מגיעים אלינו בהזמנה ישירה לחלוטין - העובדה שאת אינך מודעת לאותה הזמנה שהתרחשה עוד לפני שהתגלגלת לגופך זה אינה אומרת שארוע/מצב לא הוזמן על ידך - נשמתך/רוחך או שלא התנדבה היא למשימה מסויימת והכל לצרכי למידה שלך/שלי של אחר/ים. מאז ומתמיד, ה"עבודה" שלנו כאן היא "למצוא את עצמנו", לעשות את אותה עבודת "מודעות" להתחבר למה שקרוי "תודעת אהבה" ומתוך כל אלה מתחיל השינוי ומתחיל אותו אפקט פרפר.

DEL7

New member
אם ככה הדברים עובדים, אז ../images/Emo153.gif

אי אפשר להאשים אף אחד בכלום אף פעם

maysabel

New member
../images/Emo23.gif

מזקיר לי..כשדיברנו אז על להתחבר לפשטות..אתה בטח לא זוכר..פעם סנילי.. דווקא לי יש את הספר :)) אהה תגיד לאטו שהוא מיטיב עם הסביבה- היום עדיף למחזר יאלללה אל תזרקו אותי לכל הרוחות דווקא רציתי לספר איך חוויתי את ה"אהבה" באיכשהו "כלום" במצב מדיטטיבי-לא מדיטטיבי -נדמה לי שסיפרתי לך ולא..לא מדברת על הכלום שראיתי מלמטה במרפסת :)) תודה על שאתה מזקיר לנו

מאמיה

New member
בפשטות - תודה ../images/Emo140.gif

נהנית מהשעורים גם אם אין לי זמן להגיב.

למעלה