שעור 2 (תשובה לקארין A לגבי הגודל)

noam778

New member
אלישע יקירי שוב שכחת מה היא למידה

למידה היא לטעות למידה היא לתקן למרות שנפלת למידה היא להצליח איפה שנכשלת אז הם טועים והם מתקנים והם לומדים אנגלית גם הם מבינים שהמחשב לא מעגל פינות הם לומדים לעבוד מדוייק מבינים שמחשב הוא גולם מבינים איך פקודה בנויה.. בעצמם... (צריך סוגריים מרובעים.. נקודה לפני ואחרי...) ועוד ועוד. והיופי שההצלחה באה מיד... נו.. אז ישבת עם קפה וכמה דקות?

נ ו ע ם

New member
נועם 778

מחכה לשיעור הבא שלך... נועם. (מורה פשוט שרוצה ללמוד html)

נ ו ע ם

New member
אז בעצם...

תבנית בסיסית של html היא: <html> <head> <title> <title/> <head/> <body> וכאן אני רושם כל מה שבא לי וזה מה שיופיע האינטרנט?! <body/> <html/>

noam778

New member
ממש לא.. אגלה לך סוד ולכולם כמובן

אין צורך ניתן לפתוח פנקס רשימות לכתוב בוא משהו למשל נעם המורה הגדול מכולם לשמור את פנקס רשימות כקובץ htm לפתוח את הדפדף ולפתוח את הקובץ ששמרנו ויש לך אתר... האתר צריך להראות כך: מתחת לקו ---------------------- נעם המורה הגדול מכולם -----------------------

noam778

New member
אוי ואויי יכול להיות שעובדים עליינו

מה איך זה ייתכן.... כל כך פשוט לכתוב באינטרנט? מה לא צריך וורד ופרונט פיג´ ומתקן שגיאות וכל רשימת הקניות שיש לאלישע היקר ומצגות והאל יודע מה עוד..? התשובה האמיתית שלא... ניתן לפתוח פנקס רשימות לכתוב מה שרוצים לשמור את זה כמסמך htm ולשלוח את זה לרשת ומי שלא הבין זה כל הרעיון של הרשת (חופש פתיחות פשטות ומה לא...) שבת שלום

נ ו ע ם

New member
רק דבר אחד קטן...

מה הגודל של המורה נעם?!
נועם. כשאני כותב אליך... לפעמים נדמה לי שאני כותב לעצמי...

k4school

New member
אכן נכון ../images/Emo45.gif זוהי תבנית הבסיס של

הדף צודק גם נועם בטענה כי אם תרשום : ronen בדף שתשמור בפורמט HTML תקבל את התוצאה של דף עם הרישום ronen אז למה צריך ללמד את המבנה ??? התשובה פשוטה... כל הישור שהביא כאן יריב הוא 10 דקות בסך הכל משיעור ראשון ב HTML שלומדים גם ילדים בכיתות יסודי בהנאה רבה תוך משחק עם הקוד וללא כל היסתבכות. הצורך במבנה הבסיסי נועד כאשר נתקדם ל10 דקות השניות של הקורס הו כבר מכניסים כותרות ותוכן ונוצר הצורך בהפרדה בין החלקים השונים !!! לא ניתן שוב לנסות ולרשום ronen ronen כדי שבכותרת יהיה מילה אחת ובתוכן אחרת.... יש לרשום מילה אחת בחלק הכותרת ואחרת בתוכן. תמיד !!! הישתמשו במבנה הבסיסי של 8 השורות האלו (גם כאשר אין בהם שימוש) ובטח כאשר אתם לומדים או מלמדים את שלבי ההחלה וצריכים לבנות בראש סדר. דרך אגב... אני מרשה לעצמי לקחת את הזכויות על הקטע שהביא יריב שהוא מועתק באישורי מ"המדריך השלם לבניית אתרים" בהוצאת k4u ובכתיבתי... כמובן שטעויות ההדפסה הן מקוריות של יריב
רונן מנהל "המפתח לבית הספר" לא יותר קשה לתלמיד ללמוד את הבסיס אבל הרבה יותר קשה אם בכלל אפשרי, ללמד את התלמיד חומר מתקדם ללא הבסיס ולכן מנסים ללמד את הבסיס בשלב מאוחר. זה גובל באבסורד ובקושי רב לתפיסת התלמיד לשנות מוסכמות קשה יותר מלקבוע מוסכמות
כך המוח עובד ועל זה אנו מבסס למשל את כל טעויות טעותי המדע השונות שאנו המורים למדעים נעזרים בהוראה ראיתם כבר מורה עף באויר ? ראיתם כפית מתכופפת ? ואולי ראיתם קסמים ודברים מוזרים אחרים ??? אם לא אתם מוזמנים לשיעורי נוער שוחר מדע שאני מעביר... על מה הם מתבססים אם לא על בסיס מוטעה ועל הוראה מוקדמת לא נכונה היוצרת במוח מוסכממויות מוטעות

למעלה