לא ניתן לקזז ש"נ בשעות חסרשעות נוספות
האם יכול מקום העבודה לומר לי כי לא ישולמו לי שעות נוספות בימים בהם אני עובדת מעל 9 שעות היות שיש ימים אחרים בחודש שאני מסיימת יום עבודה לפני 9 שעות. בנוסף לכך אני עובדת בשכר גלובלי, האם אין חוק הקובע שעות נוספות גם במשכורת גלובלית.
לא רק משרת אמוןלא ניתן לקזז ש"נ בשעות חסר
בגלל השוני בתעריף. גלובלי לא בכל מחיר. רק אם זאת משרת אמון שלא ניתן לפקח על שעות העבודה והמנוחה שלך.
מהי משרת אמוןלא ניתן לקזז ש"נ בשעות חסר
בגלל השוני בתעריף. גלובלי לא בכל מחיר. רק אם זאת משרת אמון שלא ניתן לפקח על שעות העבודה והמנוחה שלך.
משרת אמוןמהי משרת אמון
תודה רבה על התשובה המהירה, מהי משרת אמון, והיכן ישנו החוק האומר כי אין אפשרות לקזז שעות נוספות בימים קצרים. תודה מראש
אני לא בטוחה בתשובה שלך, כן אפשרלא ניתן לקזז ש"נ בשעות חסר
העניין הוא ששעות חסר הן בתעריף 100%אני לא בטוחה בתשובה שלך, כן אפשר
לקזז אם לא מספיקים לעשות את מלוא השעות. וגם הגיוני. זאת אומרת שאם היום אתה עושה 5 שעות מורידים לך 4 שעות ומחר אתה עושה 4 שעות נוספות אז תקבל יותר??? לא הגיוני מקסימום תקבל דמי כלכלה. שימו לב לקישור בסעיף 27.13 כמובן מדובר על עובדי המדינה או מי שמקושר אליו.
אני אגיד לך, כשחסר שעות המעבידהעניין הוא ששעות חסר הן בתעריף 100%
ושעות נוספות הן בתעריף יותר גבוה. איפה ההגיון פה???
לא. יום חופש שווה 8.6 ש"ע רגילותאני אגיד לך, כשחסר שעות המעביד
בדרך כלל מוריד לא מכסף אלה מימי החופשה ואז נמצאים בפחות ימי חופשה או אפילו לעיתים במינוס ואין אפשרות לנצל את החופשה לשמע, ולפעמים אפילו העובד ( כולל אני) מעדיפים שיקזזו משעות נוספות את השעות החסרות וכך לא פוגעים לי בימי בחופשה. הגיוני ?? כן ?? לא?? לא יודעת אני אישית מעדיפה כך.
סליחה, אבל... שיקזז העיקר שיתאיםאני אגיד לך, כשחסר שעות המעביד
בדרך כלל מוריד לא מכסף אלה מימי החופשה ואז נמצאים בפחות ימי חופשה או אפילו לעיתים במינוס ואין אפשרות לנצל את החופשה לשמע, ולפעמים אפילו העובד ( כולל אני) מעדיפים שיקזזו משעות נוספות את השעות החסרות וכך לא פוגעים לי בימי בחופשה. הגיוני ?? כן ?? לא?? לא יודעת אני אישית מעדיפה כך.
אני מסכימה שהמעביד פה מרוויחסליחה, אבל... שיקזז העיקר שיתאים
את התעריפים. זה בסדר אם הוא לוקח שעות נוספות וממיר אותן לרגילות ומזה הוא מוריד יום חופש. דוגמא הכי פשוטה - אם יש לך עודף של 4 שעות 200% הוא יכול להמיר לך אותן ב- 8 שעות חסר 100%. זה בסדר.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.