שעות עבודה

מצב
הנושא נעול.

oopsi

New member
שעות עבודה

שעות עבודה
עובד בהום סנטר שבע שעות האם מגיע לי הפסקה של שעה אני עושה הפסקה לסירוגין אבל לא מלאה אסור לי לצאת משטח העבודה עבודתי היא עבודת כפיים האם האם המשרה שלי נחשבת מלאה כי בפטורים הם חישבו לי לפי 89 אחוז ולפי דעתי בגלל שאני לא מקבל הפסקה אני נחשב ל100 אחוז מישרה כדומנימי שעובד 43 שעות משלימים לא חוק קיצור שעות עבותה יולי 2003

שיר ורד

New member
אלתך לא ברורה

שעות עבודה
עובד בהום סנטר שבע שעות האם מגיע לי הפסקה של שעה אני עושה הפסקה לסירוגין אבל לא מלאה אסור לי לצאת משטח העבודה עבודתי היא עבודת כפיים האם האם המשרה שלי נחשבת מלאה כי בפטורים הם חישבו לי לפי 89 אחוז ולפי דעתי בגלל שאני לא מקבל הפסקה אני נחשב ל100 אחוז מישרה כדומנימי שעובד 43 שעות משלימים לא חוק קיצור שעות עבותה יולי 2003
אלתך לא ברורה
כמה ימים בשבוע אתה עובד? האם 7 שעות העבודה שציינת כוללים את שעת ההפסקה או שאתה עובד 7 שעות ומקבל הפסקה של שעה נוספת.

oopsi

New member
שעות מנוחה +פצוי ל8 שעות

אלתך לא ברורה
כמה ימים בשבוע אתה עובד? האם 7 שעות העבודה שציינת כוללים את שעת ההפסקה או שאתה עובד 7 שעות ומקבל הפסקה של שעה נוספת.
שעות מנוחה +פצוי ל8 שעות
לשיר שלום שעות העבודה הם 7 שעות { במקום העבודה נותניםלי להתרענן בזמן שאין לקוחות במידה ויש אני ניקרא דחוף לעבודה ..... עובד 6 ימים ם שישי 5 שעות לא ניתן לעשות הפסקה ברגע שיש לקוחות ביום א עד ה עובד 7 שעות מלאות בלי הפסקה שאלתי בחשבון הפיצויים משולם לי לפי 89 אחוז מישרה האם לא מגיע לי הפסקה מסורדרת האם בעיקבות חוק שעות עבודה צריכים להשלים לי האם אני יכול לדרוש להשלמה לפי משרה מלא תודה על כל התשובות

שיר ורד

New member
לפי מה שאני מבין אתה עובד

שעות מנוחה +פצוי ל8 שעות
לשיר שלום שעות העבודה הם 7 שעות { במקום העבודה נותניםלי להתרענן בזמן שאין לקוחות במידה ויש אני ניקרא דחוף לעבודה ..... עובד 6 ימים ם שישי 5 שעות לא ניתן לעשות הפסקה ברגע שיש לקוחות ביום א עד ה עובד 7 שעות מלאות בלי הפסקה שאלתי בחשבון הפיצויים משולם לי לפי 89 אחוז מישרה האם לא מגיע לי הפסקה מסורדרת האם בעיקבות חוק שעות עבודה צריכים להשלים לי האם אני יכול לדרוש להשלמה לפי משרה מלא תודה על כל התשובות
לפי מה שאני מבין אתה עובד
40 שעות בשבוע כולל הפסקות בהן אסור לך לצאת ממקום העבודה. לפי החישוב שלי זה יוצא 93% אחוזי משרה, הם כנראה מחשבים משרה מלאה לפי 45 שעות עבודה וזה לא בהתאם לחוק. לא ברור לי מה נקרא אצלכם חשבון הפצויים -פצויים משלמים בסיום יחסי עובד מעביד, או מפרישים לקרן פנסיה במהלך העבודה. ההפרשה נעשית לפי 6% או 8.33% מהשכר השוטף לא כולל שעות נוספות והחזרי הוצאות.מהבהרתך לא ברור האם אתה מקבל הפסקות וכמה , בימי עבודה רגילים. יתכן שאינך מקבל הפסקות כחוק, אך זה אינו מזכה אותך בפצוי כספי. זכותך לדרוש לקבל הפסקות כחוק, במקרה כזה, צריך המעסיק להוציא אותך לחצי שעה עד 3/4 שעה להפסקה, אם תהיה רשאי לצאת ממקום עבודה בהפסקה, היא לא תחשב כחלק משעות עבודתך.

מצב
הנושא נעול.
למעלה