וגם...שעות שבת
אני מועסקת בחברת אבטחה בתפקיד דלפקאית קבלה. מעבידי משלם שעות שבת רק בין השעות 6 בערב ביום שישי ל-6 בערב ביום שבת. האם זה חוקי? תודה
תגובהוגם...
1. בשישי שבת ישנן משמרות שעלי להגיע אליהן עם אוטו, משום שהן מתחילות או מסתיימות בשעות בהן אין אוטובוסים. האם אני זכאית להחזר הוצאות דלק, מעבר להחזר נסיעות באוטובוס? 2. המעביד לא רושם בתלוש את ימי העבודה של שישי-שבת (השכר משולם, אך במספר הימים בתחתית התלוש לא רשומים ימים אלו) א. האם זה חוקי? ב. על מה זה יכול להשפיע?
עליו לשלם בעד 25 שעות לפחותשעות שבת
אני מועסקת בחברת אבטחה בתפקיד דלפקאית קבלה. מעבידי משלם שעות שבת רק בין השעות 6 בערב ביום שישי ל-6 בערב ביום שבת. האם זה חוקי? תודה
וגם על הנסיעות ברכב פרטיעליו לשלם בעד 25 שעות לפחות
מכניסת השבת עד ליציאתה.
לא נכוןוגם על הנסיעות ברכב פרטי
חוקי כןשעות שבת
השאלה שלא הובנהחוקי כן
כןהשאלה שלא הובנה
תודה על התשובות. לגבי השאלה שלא הובנה - בתחתית התלוש משכורת רשום כמה ימי עבודה עבדתי באותו חודש. המעביד רושם את הימים, אך לא מחשיב את שישי-שבת. אם עבדתי 15 יום ומתוכם 2 הם בשישי-שבת הוא ירשום שעבדתי 13 יום. את השכר על שעות אלו הוא משלם. השאלה היא האם זה עלול לפגוע בזכויות כגון ימי חופש, דמי אבטלה, נסיעות ועוד. תודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.