שעלה בקשר ל מחשב כף יד

nadavP3

New member
שעלה בקשר ל מחשב כף יד

שלום יש לי שעלה בקשר למחשב כף יד: אני צריך מחשב כף יד שיהיה אפשר לכתוב בו בעיברית ארבה מסמחים (לפחות10מגה של מסמחיים) ושיהיה אפשר לסדר את המשמחים שבוא לפי כתגוריות בתקיות שונות, שיהיה בצבע ושלא יעסה בעיות עם אברית ואנגלית ומספרים באותה שורה וגם בתריה לכמה שיותר זמן 1 העם בכלל יש כזה 2 עם כן איזה וכמה הוא עולה (ועם אפשר איפו אפשר לכנות אותו) 3 בקשר לכתיבה אני מנחש שצריך תוחנה בשביל לעסות את זה עז איזו תוחנה יחולה לעסות את זה אה כן גם צריך מקלדת חזקה (צריחה לעמוד בתילתולים קשים) תודה מרוש[נערך ב 14/5/2003 על-ידי nadavP3]

paranet

New member
אני לא חושב ש 1910 יתאים...

אתה צריך מילון לתיקון שגיאות, הרבה יותר חזק ממה שיש שם... אולי תקנה תרגומון או משהו כזה...

nadavP3

New member
תגיד אתה לא מבין משהוא? אני צריך...

לכתוב מסמחים גדולים..ועגב אני דסלקת אז תירדו מהעץ שתיפסתם עלו..ונו למישהוא יש מחשיר להמליץ עלו?

navotvolk

New member
אם השגיעות כתיב האילו האמיתיות אז..

כך את ה3950 הוא יהיה לך הכי טוב

shlomi_e

New member
למה אתם צוחקים על הבחור??../images/Emo35.gif

רק למען הספק הקטן שאולי באמת הוא דיסלקט...יש לענות ברצינות! או לא לענות...אבל בטח לא ללעוג!! לא חברי מצדכם.

nadavP3

New member
בקשר ל 3950 ומקלדת

תגיד ה 3950 זה זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=186_250&products_id=2034 ? וגם מה עם מקלדת חזקה? יש קזות (אני צריך מקלדת שהמקשים שלה הם בגודל מלא (רק האותיות)

nadavP3

New member
עגב בקשר למחשב נייד

יש לי כרגה מחשב נייד desknot (האבדל הוא שאין אפשרות לעבוד ללא חיבור לקיר) אבל הבעיה שנייד ששבה משהוא יקר לעלה וגם שזה מסורבל וכבד וזה לא זז (אני לא חץ על העדלקה ועוברות לפחות2 דקות לפני שאני יחול לעסות משהוא) ובגלל זה אני מחפס כף יד..אגב ב חצי שנה כתבתי כ 15 מגה של מסמכים של microsoft word xp שזה די ארבה

nadavP3

New member
כשאמרתה ש ה3950 יהיה החי טוב א...

..אז מה עם ה 1910H הוא לא טוב או שהוא לא יעמוד בזה או שפשות ה 3950ארבה יותר טוב ששבה להשקיה? (כי האבדל במחיר הוא די גדול..)

nadavP3

New member
אגב מה האבדל בין 5455 ל3950 חו...

..חוץ מרשת אל חותית? (די התלעבתי מהמגלה תביות אצבעות

castroman

New member
אז ככה ->>>>>>

בקשר למקלדת, בינתיים אין מקלדות בעברית.... קח את ה1910 הוא טוב לצרכים שלך... אם אתה רוצה להשקיע באמת אז קח את ה5455....

amir77a

New member
בקשר ללגלוג על שגיאות הכתיב

הכרתי (כחלק מעבודתי) דיסלקטים רבים - אנשים חכמים ומוצלחים. ראיתי הרבה שגיאות כתיב, אך לכל דבר יש גבול. במיוחד בעידן הדיגיטלי בו ניתן להסתייע בתוכנת מילון - ויש לא מעט טובות - כתוכנות עזר למניעת שגיאות כתיב. למרות הכל, כנראה שפגעתי ועל כך - ס ל י ח ה !!! (וסליחה לקוראים על כך שאני כותב מה שנקרא off topic)

nadavP3

New member
בקשר למקלדת מה אין מקלדת בעברית ב..

..בכלל??? אין? (ל פלם יש בעברית אז דמינתי שיהיה גם ל ipaq) ועגב בקשר לדגם תגידו לא שווה יותר לקנות את ה IPAQ בחול ועז לקנות עברית (כי למשל הדגם של 3950 עולה 3000+ שח בארץ הקודש ובחול רק 500דולר(המשלוח כלול במחיר) לא עדיף?

mikeoreli

New member
תשובה מסכמת

אם אתה רוצה לכתוב משמכים בגודל של 10 מגה או יותר 0 קנה מחשב נייד. הוא יותר כבד, צורך קצת יותר סוללה (עפ"י פרסומים ה 1910 עובד כ 4 שעות), יותר גדול (אז שים בתיק), מסך יותר גדול וכו.... אם אתה רוצה לצפות במסמכים עדיין עדיף מחשב נייד. מחשב כף יד טוב לאנשים שצריכים יומן, ספר טלפונים, לכתיבת תזכירים יחסית קצרים ובגדול לנצל זמן לא מנוצל כאשר אין לידך אפשרות להשתמש במחשב נורמלי. אם אתה רוצה מקלדת, אז אתה צריך גם לשבת במקום כל שהוא ולכתוב מה שרומז שאתה צריך מחשב נייד מיני (כי אתה רוצה להיות יותר נייד), מחשב כף יד בנוי להיות יותר מסופון קטן מאשר מחשב קטן מאוד. זה בהחלט לא מכונת כתיבה מכווצת, אפילו אנשים שיש להם מחשב נייד מייד מחברים לו מקלדת רגילה. אל תקנה משהו בזול כי הוא כמעט מתאים לך, מוטב לשמור על הכסף ולקנות את מה שאתה באמת צריך.

למעלה