שעלה בקשר ל מחשב כף יד

nadavP3

New member
כשאמרתי 10 מגה אתכבנתי לארבה מס...

..מסמחים של 50k תונות שלהם לא רחד גדול ועגב מקלדת אני צריך רק שיהיה לה עברית ושהמקשים הרגילים (האותיות) יהיו בגודל רגיל (אחשב בקשר לנייד שכבר יש לי הוא עובד כ 45דקות בלי חשמלל (אני מדבר על לעבוד ב WORD כאשר הסידי רום לא בבשימוש וגם כאשר אין סונד(mute) ו4שעות זה ארבה יותר ממה שיש כרגה (וגם אם כול בתריה זה 4שעות אז אני תמיד יחול לכחת 2 [2X4=8] ועגב כמה זמן יחול להחזיק ה 5455?) ןעגב במקלדת של המחשב הנייד שלי אין num lock ו אין רבח בין המספרים לכול ה Fים ויש רק alt אחד ורק ctrl אחד ומקשי התזוזה הם נמצים כמעת בתוח האותיות...ועדין אני מסתדר מצוין כי האותיות הם במיקום רגיל ובגודל רגיל ורק זה מה שמשנה (ובקשר לכשיחות אני תמיד יחול לכחת מגש\דיקת עץ\ספר\כול דבר ישר לסים את זה עלו...אז מה שאני צריך ממקלדת זה רק עברית ומיקום נורמלי של האותיות

roberto3950

New member
:אם היית באמת דיסלקטי אז הייתה כותב

ב-WORD ועושה הגהה. בשביל מה אתה כותב את רצף שגיאות הכתיב האלו ??? ועוד עונים לך ברצינות

nadavP3

New member
..מקלדת עם עברית ואנגגלית אבל מקש..

מקשים רגילים של האותיות (גם מקשים של ניידים [דקים כאילו] הם בסדר זה רק המיקום שכובא)

nadavP3

New member
בקשר לסלקציה את לא מבין שגם ע..

עם אני רואה את המילה כתובה נכון ועלי דה אני רואה את המילה כתובה לא נכון אז אני לא יחול להבדיל איזו מהם עם שגיה? וגם שהשגיות עם לא כבואת אני יחול לכתוב אותה מילה 10 פעמים וכול פעם אני יקתוב אותה עחרת אז נגיד שהיתי נחנס ל WORD ולוחץ על מילה עם כב עדום אז זה היה מבי לי3 אפשריות ולי לא היה מוסג איזו מהם זה מה שאני צריך ועוד דבר לפעמים ה WORD לא מבי אפשרויות לבחור כי הוא בעצמו לא מבין מה ניסיתי לכתוב

nadavP3

New member
סוף הדיון לאילו מחשירים יש מקלדת ב.

לאילו מחשירים יש מקלדת בעיברית? (אבל אם מישהוא מעונין להגיב בקשר לאחד מהחלקים הכודמים של הדיון אז חופי

למעלה