שעשועון חדש בפורום- אולסורבייבר

RinRan

New member
אוי נגוש.... מתוקה.....

נגוש חחחחחח..... אף אחד לא קרא לי מפגרת, או יותר נכון- אני קראתי לעצמי מפגרת..... כי אני פשוט לא מבינה את כל הפרטים ביחד...... מה לעשות- אני לא רואה הישרדות..... טוב בכל מקרה- כן, אני באמת מנגבת את הנשיקה מהלחי
}-: בלעעעע (
)

Summer Spirit

New member
ליזי באמת שחקנית?

כי אם כן את בטח ה"כשרון משחק שלה" מה מהקשרים של התאומות בטלויזיה.

אני בטוחה שהיא מוכשרת כמו ה...

תאומות אבל התאומות יותר ולא נראה לי שזה בגלל הקשרים גילי אולי תפסיקי כבר לרדת על התאומות? זה ממש מעצבן הבנו שאת חושבת שאין להן כישרון משחק וגם כל חברי הפורום אבל לפחות הם לא יורדים עליהן כל כך ולדעתי התאומות שחקניות מעולות וחשבתי את זה עוד לפני שהערצתי אותן!!!

Summer Spirit

New member
אני לא חושבת שאין ל-mka כשרון משחק.

אני חושבת שיש להן כשרון משחק אבל לא מספיק בשביל להיות שחקניות אמיתיות ברמה של אוסקר ואל תספרו לי את הסיפור של האמי כי זה מזוייף! אם נתנו לתאומות אולסן להחליט מי מבין שתיהן תיהיה מועמדת לאוסקר אז זה סתם זיוף כי זה כאילו שתגידו למל גיבסון ולטום קרוז להחליט בעצמם מי מבניהם יהיה מועמד לאוסקר.

Alexis14

New member
רק רוצה להבהיר משהו

*אני אודה לכם אם לא תגררו לוויכוחים מהסוג הזה בשרשור שמיועד לנושא מאוד מסויים. תודה*

וואי נגה את ממש מוכשרת!!!!!

זה ממש יפה.... רק שתדעו שאני מתה על השרדות כך שזה יהיה לי ממש כיף! ולקארינוש: ידעתי שלצפות בהשרדות ישתלם לי מתי שהו.... חחחח...

rotembarak

New member
בענין: השעושעון

זה ראיון טוב אבל לא הבנתי איך את בוחרת למי יש חסכונות ולמה אסור להגיד על מישהו שיש לו חסכונות נגד?

למעלה