שעשועון "מי אמר למי"

• פותח הנושא qt1
  • פורסם בתאריך

האגס 1

New member
קודם כל

אני שוב מבקש: אנא אל תכתבו את התשובות בכותרת אלא רק בתוכן, זה לא הוגן מבחינת שאר הגולשים. והתשובה היא לא עדי לדורון, אבל זה קרוב. עוד רמז - במילה 'חמור' יש משום דו משמעות. מישהו זוכר מתי היה שם תסריט עם חמור חי?...

Gods Wave

New member
אני יודעתתתתתת

ענת לדורון!!! בסיפור עם החמור.... ממש כשהם הכירו!

האגס 1

New member
../images/Emo45.gif

ענת טיפלה בחמור כשדורון הביא לה אותו למכון הזיאולוגי (?) וכך הם הכירו. הוא ניסה להרשים אותה כשהוא הביא אוהת לבית של עדי והציג לה אותו כאילו הוא הבית שלו.

Gods Wave

New member
הייתי שמה ציטוט

אבל לא עולה לי משהו... אם אני אמצא, אני אכתוב. אגב היתה שם שאלה שעניתי עליה ואפחד לא אמר לי אם זה אכן נכון.. חח...

qt1

New member
גליה כלכבוד../images/Emo47.gif carpet חייב לך

תשובה, אני לא יודעת אם זה נכון או לא נכון. אגס
שיחקת אותה
אתה צודק לגבי התשובות, סורי... להבא אני אכתוב בפנים, באמת , איך שכחתי את החברה הדנית של דורון, אגב, מי היתה השחקנית? אני לא זוכרת , אשמח אם מישהו כאן זוכר וגם אחפש תמונות שלה לצורך הריענון, אם כבר אז כבר
מעכשיו אם אפשר אז 2-3 שורות כדי להקל על השעשועון שהפך ל
, בואו נהנה... למען הששששששששששששששם
. קדימה אגס, אמרת שיש לך משהו באמתחתך. ממתינים בכסיסת ציפורניים עצבנית
(אני ,נו...)

האגס 1

New member
חידה נוספת:

אבל קודם כל לשאלתך - לשחקנית קוראים אלין העוגן. אין לי מושג מנין השם הזה, כך כתוב בכתוביות בסופי הפרקים (חבל שלא שאלנו את רני בלייר...). והחידה הנוספת - אומנם גם היא די קצרה, אבל אני חושב שמה שיש לי יספיק: "אפשר לחשוב שהחליפו לו את ההורים"

Gods Wave

New member
נפל לי האסימון! אני חושבת : )

יואל אומר בשיחה שיש לו, לשירה, לאלה ולרפי בבית החדש שלהם... הם מדברים על התנאים הנפלאים בכפר, שירה אומרת איך שנהדר לילד לגדול ככה... ויואל, כולו בעצבים, חסר סבלנות, אומר לה את המשפט הנ"ל, לא? (חיח, זה כיף. תרגיל טוב לזכרון.)

qt1

New member
אני עם גליה../images/Emo45.gif נראה לי הכי מתאים

להגיד על עומר משפט כזה אבל אם גליה טועה... יכול להיות שיואל אמר את זה על אבא שלו אחרי הניתוח לב? הזוי לאללה אבל אני לא אתפלא לגמרי היו דברים יותר הזויים אז שיהיה. והנה זה בתוך ההודעה
ולא בשורת הנושא. גליה סחטיין

האגס 1

New member
../images/Emo45.gif לשתיכן!

בפרק האחרון של העונה השלישית, כששירה ויואל מארחים את רפי ואלה בבית החדש במושב, יואל מת לעזוב את שירה, ובארוחה המשותפת שהופכת לפיצוץ, מתקיימת השיחה כפי שגליה תיארה. מאוחר יותר ארפרף שוב על הקלטות ואמצא עוד פנינים...

qt1

New member
זה של גליה'לה../images/Emo23.gifמי אמר למי?

"פשוט לא רצית שיסלחו לך רצית להשאר אשם , אני סלחתי לך מזמן"

Gods Wave

New member
: ))

דניאלה לרפי בבריכה עם ליה : ) (בושה לי בהתחלה חשבה שרפי ואלה...)

Gods Wave

New member
ושאלה חדשה - ציטוט חדש

"יותר גבוה, לא יותר טוב" זה די קל אני חושבת : )

qt1

New member
../images/Emo4.gifנראה לי......

יואל לשירה? כשהם רצים על החוף? את צוברת נקודות גליה? כמה כבר יש לך?

Gods Wave

New member
חחח הייתי בטוחה שישר יגלו

אולי בכלל לא דייקתי במילים? P: בכולופן, לגלות, או להשאיר את זה?

qt1

New member
תגלי ונתחיל שאלון חדש ואחר../images/Emo35.gif

Gods Wave

New member
סבבה...

זה יואל אומר לרפי. בפרק של מבצר אנטיפטרוס... רפי שואל את יואל אם הוא חושב שמלמעלה רואים את החיים יותר טוב, יואל אומר לו "יותר גבוה, לא יותר טוב" אם לא טעיתי בשומדבר. : )

qt1

New member
וואלההההההההה ,...........

איזה פרק גדול זה היה,כן, הוא אמר לו משהו כזה, ממש נוסטלגיה , איזה כייף שאת הבאת את זה
בפרק הזה היו המון שורות מיוחדות אם אני לא טועה, היה בין רפי ליואל מלל מאוד מעניין , מה זה חבל שאין לי את זה מוקלט? גדולה גליה...
נשמה
עשית לי טוב על הנשמה

למעלה