דליה, אפשר להשאיל ממך אותו? בספריה שלנו יש רשימת המתנה ארוכה...
ט טלי בארץ הלמה New member 14/7/05 #24 דליה, אפשר להשאיל ממך אותו? בספריה שלנו יש רשימת המתנה ארוכה...
ש שירי של טל New member 15/7/05 #27 אם את מדברת על ארבעה בתים וגעגוע אני יכולה להשאיל לך אותו. אם כן אני אביא לך אותו בשבת.
N nubi New member 14/7/05 #19 מדברים על ארבעה בתים וגעגוע? סיימתי אותו. אהבתי בו את זה שאני ממש יכולה להזכר בכל הרחובות שהוא מתאר במבשרת ובירושלים. כאילו רק אתמול עזבנו שם.
מדברים על ארבעה בתים וגעגוע? סיימתי אותו. אהבתי בו את זה שאני ממש יכולה להזכר בכל הרחובות שהוא מתאר במבשרת ובירושלים. כאילו רק אתמול עזבנו שם.
ה הגרי3 New member 14/7/05 #21 אני עדיין תקועה באמצע הספר. לא מצליחה לקרוא יותר מכמה דפים ספורים ליום. (ומצד שני מחכה לי "מגדלורים של יבשה" ואני לא רוצה להתחיל אותו לפני שאסיים את ארבעה בתים).
אני עדיין תקועה באמצע הספר. לא מצליחה לקרוא יותר מכמה דפים ספורים ליום. (ומצד שני מחכה לי "מגדלורים של יבשה" ואני לא רוצה להתחיל אותו לפני שאסיים את ארבעה בתים).
N neta2 New member 14/7/05 #22 אני לא מגיעה לקרוא אותו. קוראת בהנאה רבה את "יצירת המופת" של אנקוויסט וגם זה 3-4 עמודים בערב לפני השינה.. (מישהי פה אמרה שינה ) אני עובדת במרץ ברגעים המעטים שיש לי על עריכת ספר, כך שאין זמן ואין כח. אנסה להבין מבין השורות על מה הספר. מה הבא בתור??
אני לא מגיעה לקרוא אותו. קוראת בהנאה רבה את "יצירת המופת" של אנקוויסט וגם זה 3-4 עמודים בערב לפני השינה.. (מישהי פה אמרה שינה ) אני עובדת במרץ ברגעים המעטים שיש לי על עריכת ספר, כך שאין זמן ואין כח. אנסה להבין מבין השורות על מה הספר. מה הבא בתור??
ה הכי חמודה באמת New member 15/7/05 #26 במפתיע סיימתי. מה הספר הבא? לא בטוח שאני (או אפרת) נהיה בכלל בדיון, אבל האמת שגמאני לא ממש התלהבתי - טוב, נו, נשמור את זה לדיון. מתי קבענו?
במפתיע סיימתי. מה הספר הבא? לא בטוח שאני (או אפרת) נהיה בכלל בדיון, אבל האמת שגמאני לא ממש התלהבתי - טוב, נו, נשמור את זה לדיון. מתי קבענו?
H hagaram New member 15/7/05 #29 סיימתי אותו הבוקר! אולי באמת נחליט מה הספר הבא כבר, כדי שאני לא אקרא "לשווא".... בא לי להתחיל את רודף העפיפונים, מה אתכן?
סיימתי אותו הבוקר! אולי באמת נחליט מה הספר הבא כבר, כדי שאני לא אקרא "לשווא".... בא לי להתחיל את רודף העפיפונים, מה אתכן?
N neta2 New member 15/7/05 #30 כן, כן, כן ,כן,כן רודף העפיפונים ספר חזק כתוב נפלא. ומה עם "והיום אינו כלה" - הספר האהוב עליי.
L lulyK New member 15/7/05 #32 אולי נבחר משהו לא מדכא? התחלתי עכשיו את ליל האוב של פול אוסטר. נראה מבטיח, אבל לא מתחייבת . בכל אופן, ל"רודף העפיפונים" אני לא אצטרף אליכן, תהנו.
אולי נבחר משהו לא מדכא? התחלתי עכשיו את ליל האוב של פול אוסטר. נראה מבטיח, אבל לא מתחייבת . בכל אופן, ל"רודף העפיפונים" אני לא אצטרף אליכן, תהנו.
H hagaram New member 15/7/05 #35 לא ידעתי שהוא מדכא.... אשמח לקרוא עוד פול אוסטר אחד, מאוד אהבתי את ארמון הירח שלו!!!
L lulyK New member 16/7/05 #36 י' קרא אותו כשהיינו בטורקיה ומאד אהב (הוא אוהב רק ספרים וסרטים כבדים שמוציאים את החשק לחיות..... הוא תיאר אותו כספר "שואתי" רק באפגינסטן).
י' קרא אותו כשהיינו בטורקיה ומאד אהב (הוא אוהב רק ספרים וסרטים כבדים שמוציאים את החשק לחיות..... הוא תיאר אותו כספר "שואתי" רק באפגינסטן).
N neta2 New member 16/7/05 #38 במוסף"ספרים" בהארץ יש ביקורת איומה על "ליל האוב". בכולפן, אני קראתי את כל ספריו של אוסטר. אולי נלך על "ספר האשליות"? אולי אולי על "יער נורווגי" של מוראקמי?
במוסף"ספרים" בהארץ יש ביקורת איומה על "ליל האוב". בכולפן, אני קראתי את כל ספריו של אוסטר. אולי נלך על "ספר האשליות"? אולי אולי על "יער נורווגי" של מוראקמי?
L lulyK New member 16/7/05 #39 אני אשמח לקרוא את "יער נורווגי". את "ספר האשליות" קראתי מזמן ובאמת לא אכפת לי לקרוא שוב. ליל האוב מתחיל בצורה שמאד מדברת אלי כרגע: אדם עוזב את ביתו בלי להגיד שום דבר לאף אחד, עולה על מטוס ומתחיל חיים חדשים לגמרי .
אני אשמח לקרוא את "יער נורווגי". את "ספר האשליות" קראתי מזמן ובאמת לא אכפת לי לקרוא שוב. ליל האוב מתחיל בצורה שמאד מדברת אלי כרגע: אדם עוזב את ביתו בלי להגיד שום דבר לאף אחד, עולה על מטוס ומתחיל חיים חדשים לגמרי .