איפה זה שם בדיוק?
S SHIRUSH1602 New member 6/6/06 #21 חבל, אתה תצא עם פחות חמישים שקל (על כל השווארמות) פחות כומתה ועם דוח על זה שהלכת עם כומתה ביד ולא על הכותפת.. יא צעיר בוא אלי אני יביא לך כומתה משופצרת בלי שום תמורה.. רק שלא תביך את עצמך בפורום ותציע לאנשים כסף בשביל שפצור
חבל, אתה תצא עם פחות חמישים שקל (על כל השווארמות) פחות כומתה ועם דוח על זה שהלכת עם כומתה ביד ולא על הכותפת.. יא צעיר בוא אלי אני יביא לך כומתה משופצרת בלי שום תמורה.. רק שלא תביך את עצמך בפורום ותציע לאנשים כסף בשביל שפצור
A Amazona New member 6/6/06 #23 וחוצמזה, גם אם הוא ילך עם כומתה לא משופצרת, שום דבר, אבל שום דבר לא יקרה...
A Amazona New member 6/6/06 #25 לפני מספר ימים נזכרתי בדבר הטיפשי שעשיתי כשהייתי צעירה... תאמיני לי ... הוא עוד פסדר לעומתי חחחחחח...
לפני מספר ימים נזכרתי בדבר הטיפשי שעשיתי כשהייתי צעירה... תאמיני לי ... הוא עוד פסדר לעומתי חחחחחח...
ג גוייאבה מעופשת New member 6/6/06 #31 אנשים תלמדו! לא משלמים על כלום שקשור לצבא! זו צעירות לשמה. אל תעשו את זה. שיפצור כומתה, תסתובב חמש דקות בבסיס ותשאל מי רוצה לעזור לך לשפצר. וזהו.
אנשים תלמדו! לא משלמים על כלום שקשור לצבא! זו צעירות לשמה. אל תעשו את זה. שיפצור כומתה, תסתובב חמש דקות בבסיס ותשאל מי רוצה לעזור לך לשפצר. וזהו.
ג גוייאבה מעופשת New member 6/6/06 #32 אגב יצא לי קצת מתנשא. לא בכוונה. פשוט גם בפורום הקבוע שלי כולם מחפשים לקנות- נעליים קלות, חוטי שיפצור... וזה משגע אותי!
אגב יצא לי קצת מתנשא. לא בכוונה. פשוט גם בפורום הקבוע שלי כולם מחפשים לקנות- נעליים קלות, חוטי שיפצור... וזה משגע אותי!
L L y c a n New member 6/6/06 #33 מה יש לשאול? שורפים, מגלחים, מרטיבים, שמים בכוס, מייבשים וזה גמור. אה ומוציאים את הביטנה כמובן. תהנו!
מה יש לשאול? שורפים, מגלחים, מרטיבים, שמים בכוס, מייבשים וזה גמור. אה ומוציאים את הביטנה כמובן. תהנו!
ע עוגייה New member 6/6/06 #36 מגלחים, מרטיבים, שמים בכוס../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif