שפרה מסוגלת לשחוט חתול בשביל האח הגדול

cookies10

New member
שפרה מסוגלת לשחוט חתול בשביל האח הגדול

אתמול היא לא התביישה להגיד תמילים האלה... האם עד למצב כזה היא הגיע שבשביל האח הגדול היא מוכנה לשחוט חתול, כמה בן אדם מסוגל להיות אכזרי רק מלחשוב על דבר כזה, שזה רצח, אז אתם אומרים שפרה לא רעה אז מה זה זה לא אכזריות.... הכל אצלה זה הצגות, כי האופי שלה לא השתנה היא מטעה...... היא היתה צריכה להגיד אם האח הגדול היה מבקש ממני דבר כזה, אני בשום פנים ואופן לא הייתי מסכימה......

cookies10

New member
אני שמעתי שהיא אמרה שהיא תשחוט חתול בשביל

האח הגדול, אין פה עיניין של מטאפורה היא דיברה ברצינות גמורה, רק במחשבות זה מזעזע לשמוע אותה אומרת כך.... חמה במטאפורה היא לא אמרה שהיא לעולם לא תעשה כך.

בוני1010

New member
נכון. ככה היא אמרה. לא ציניות ולא מטאפורה

(לא שאני יודע מה הפירוש של שתי המילים האחרונות האלה אבל בכל זאת). היא הפתיעה את עצמה במידת ההזדהות שלה עם המשימה וחשבה לעצמה שהיא הגיעה למצב שבו גם אם האח הגדול היה אומר לה שיש משימת תקציב וצריך לשחוט חתול כדי לזכות בה היא הייתה שוחטת חתול. והמחשבה הזו הרתיעה אותה אז לא ציניות ולא לגמרי מטאפורה, יותר קרוב לצילום אילוסטרציה. אבל המשמעות הפוכה מזו שקוקיס הבין ממנה.

ברור שיש להם

הם גם שמעו מה שאמרה אח"כ, אבל למה לא להביא לכאן ציטוטים שמוציאים אותה רע (כביכול)?

אותי מעניין אם יוסי היה אומר את זה

הייתם מתרצות את זה כ-מטאפורה.. או כאיש חולש נפש שצריך להישאר מאחורי סורג ובריח.

מעולם לא כתבתי משהו רע על יוסי

למעט הסיפור שלו, למרות שעשה ואמר המון דברים שלא מתיישרים עם קו המחשבה שלי. ולמרות שני ממש סולדת ממנו. כנ"ל לגבי עינב. לא צריך לקפוץ על כל מילה שנאמרת, במיוחד כשיודעים מה הייתה הכוונה. אז הנה לך
ושפרה הקצינה בכוונה כדי להמחיש כמה נמוך הם מוכנים לרדת בשביל האח הגדול. אח"כ היא אמרה שלא, את זה היא לא היתה עושה וצחקה. אז די, לפחות תביאו עובדות נכונות. אתם נשמעים לפעמים כמו שאתם טוענים על שפרה שהיא צוחקת וקוטעת. גם אתם מצטטים משהו וקוטעים את ההמשך..

cookies10

New member
היא אמרה את המילים האלה ולא התחרטה

אני לא שמעתי בכלל שהיא מתחרטת היא בכלל לא רואה בזה פגם, או משהו חריג, זה אנחנו שרואים... איפה שמעת אותה מתחרטת ואומרת את זה,שהיא לא היתה עושה היא לא המשיכה לדבר על הנושא הזה בכלל, כאילו היא אומרת בקר טוב, ככה היא התבטאה ואל תיפיפי את המשפט שלה....... אז למה היא לא אמרה את ההפך: שאם האח הגדול היה מבקש ממני לשחוט חתול אני לעולם לא עשה דבר כזה...... למה את זה היא לא אמרה באותו הרגע, ומי בכלל חושב על רצח למשימה...ככה היא חשבה באותו הרגע ולכן היא פלטה מה שיש לה לחשוב.... ובמקרה הצלם היה בשירותים ולא צינזר מה שהיא פלטה.... והיא ממש דיברה ברצינות, אני הזדעזעתי, למי שיש את הקטע שיראו את הקטע... ההפקה החליטה להוציא את שפרה טובה.... ופיספסה... בשניות....

בוני1010

New member
בעצם קוקיס, תמשיך תמשיך, שירגישו קצת כמו שהם

גרמו לאחרים להרגיש כשעיוותו את דבריו של בובליל. אפילו שאתה טועה, אתה עושה מעשה חינוכי מהמעלה הראשונה.

cookies10

New member
בוני אני לא טועה ואולי אתה לא ראיתה

ולא שמעת אז אל תגיד לי שאני טועה כי אני לא..... ואולי מישהו יראה את ההקלטה מהמילים שלה אין לי שום יומרנות להחזיר מה שהם עשו עם יוסי בובליל, זה סתם לפי דעתי קטנוני לחשוב כך... אבל אני בעצמי הזדעזעתי שהיא אמרה ככה.... ופעם אחרת תבדוק לפני שאתה כותב שאני טועה.... היא בפרוש אמרה שאם האח הגדול יבקש ממני לשחוט חתול אני אשחט... אז אל תגיד לי אתה טועה קודם תבדוק....

בוני1010

New member
קודם כל גם אני שמעתי. שנית לא אמרתי שלא אמרה

להפך, אמרה גם אמרה. זאת אומרת ששמענו את אותו הדבר אבל לא הבנת את ההקשר הנכון שבו הדברים נאמרו. הייתה לה תובנה לגבי מידת ההזדהות שלה עם המשימות. היא התכוונה לומר שהיא הרגישה שהיא הגיעה למצב פסיכולוגי שבו אם תצטרך להרוג חתול כדי לעמוד במשימה היא תעשה זאת. זה שהיא הגיעה למצב כזה על פי ההבחנה שלה זה
היה חמור בעיניה
זאת אומרת שהיא לא הייתה שוחטת חתול

SharonPL

New member
עזבי, יש כאן אנשים שלצערם רמת האייקיו שלהם

לא מאפשרת להם להבין את שפרה.

ואולי ההיפך?

ואולי כל מי שמתלהב מ"חוכמתה" של שפרה זה מעיד שהוא טיפש? אתם מתלהבים ממנה כאילו לא פגשתם אף פעם אנשים חכמים, זה רק מעיד עליכם שאתם לא חכמים במיוחד כי מי שמבין בחוכמה, בתבונה ובחוכמת חיים לא מתלהב משפרה עשיתם ממנה גאונה מחוננת ולדעתי ותפיסתי היא ממוצעת לגמרי!

היא אכן ממוצעת

אבל ביחס לסחורה שיש בבית האח הגדול, היא עולה עליהם בהרבה.

למעלה