שפרה מסוגלת לשחוט חתול בשביל האח הגדול

cookies10

New member
למה מישהו חשב שהיא תשחט חתול

טיפשי שבכלל אתה כותב דבר כזה מדובר על עצם המחשבה שהיא בכלל חושבת על משימה כזאת ועוד עונה לעצמה שהיא היתה עושה, אז מה פה לא מובן......

BrokenWings16

New member
מה לא מובן

היא השתמשה בזה כדימוי היא לא חשבה אוי האח הגדול יגיד לי לשחוט חתול אז כמובן שאקח חתול ואשחט אותו, היא רק רצתה להראות כמה שהמשימה הלכה רחוק מדי.

cookies10

New member
גם במחשבה לא חושבים על זה יש גבול

עד איפה לחשוב במשימות וזה רק משקף מי היא כי אדם טוב לא היה חושב בכלל דבר כזה מה פה לא מובן

היא אמרה את זה דווקא באנטי

כאילו: "אם האח הגדול יבקש ממני לשחוט חתול, מה אני אלך ושחוט חתול בשבילו?" ואגב, עינב אמרה את אותו הדבר לגבי אם האח הגדול יבקש ממנה לשים רעל בקפה לאבא שלה יוסי, "אני ממש הפכתי לאוטומט, אם האח הגדול יבקש ממני לשים לאבא שלי רעל בקפה שלו, אני מסוגלת לעשות גם את זה?" כמובן שבמקרה של שתיהן הן פשוט דיברו על כך שניתן לצאת מכל פרופורציה בבית האח הגדול כי הופכים לאוטומט ומוכנים לעשות הכל כולל לרדת עד לשפל המדרגה רק בכדי לרצות את האח הגדול. כך שמעניין שאת מזכירה את מה ששפרה אמרה אך לא מציינת את מה שעינב אמרה... ולזה בדיוק קוראים אי-אובייקטיביות.

cookies10

New member
אני לא שמעתי מה עינב אמרה

אני מציין מה שאני שמעתי וכנראה שאתה זה שלא שמעת ומפרש איך שבא לך ואני גבר, אם עדיין אתה לא יודע...
זה בשבילך האי אוביקטיבי הזה תשאיר לעצמך אחרי שתקשיב מה היא אמרה תענה.....

ברור, כי אתה שומע רק מה שאתה רוצה לשמוע

ולזה בדיוק קוראים שמיעה סלקטיבית. אם אתה כבר שומע שיחה, תאזין לשני הצדדים, אל תשמע רק צד אחד ותתעלם מהצד השני. לא פלא בכלל שהאובייקטיביות שלך שואפת לאפס.

daphne86

New member
אתם מזה מוציאים דברים מפורפורציות ומהקשרן!

סה"כ היא אמרה שהיא לקחה את המשימה הזאת בכזה חוסר פורפורציות והיא הרגישה כבל ממש רע עם עצמה והיא פשוט התבטאה בצורה קיצונית שאם האח הגדול היה אומר לה לשחוט חתול היא עוד הייתה עושה את זה. היא פשוט ביטאה כמה חרא היא הרגישה מהמשימה ועל כך שביום שישי היא לא הייתה מוכנה להמשיך במשימה שלהם יותר והיא הלכה להגיד את זה לאח הגדול. והאח הגדול הודה בעצמו שאכן המשימה יצאה מפורפורציות.

היא אמרה שהיא מקצינה בכוונה והיא לא היתה עושה

את זה.... היא דיברה על שיטפון המוח של האח הגדול...כמה טיפש אפשר להיות...אלוהים

תמיד מנסים לחפש את הטובים , מתוקה אבל אתמול

כשאינה ישבה לבד בגשם, שפרה קראה לה להיות איתה....

יש לי את זה מוקלט..

וזה מה שהלך שם: שפרה: "אמרתי, נכנסתי לאוטומט, נכנסתי לאוטומט, האח הגדול אומר, קחי משימה ככה וככה ואני פשוט מתפקדת כמו רובוט" עינב: "לא אכפת לנו עכשיו, לכי תהרגי מישהו, אין בעיה, האח הגדול אמר" שפרה: "זה מה שאמרתי, אם האח הגדול יגיד לי עכשיו לכי תביאי חתול ותשחטי אותו, אז אני אביא חתול ואני אשחט אותו בשביל משימה, אם יגידו לי את זה בשביל 3000 שקל של משימה כאילו, אז אני עוד לא יודעת מה אני אעשה, הגזמתי, הגזמתי בכוונה" זה הכל. אפשר לנעול את השירשור העלוב הזה.

למעלה