שפרה

sarit115

New member
שפרה

יצאה בשאלה..בסדר הבנתי. נמאס לה מהדת ..הבנתי. תמיד נגד אשר בקשר לדת..הבנתי. אבל לקום להלבש בשביל ערב ראש השנה במקום על יעני יושנת..לא מקבלת. לא אמרו לה להתפלל וגם לא חייבת להיכנס לבית כנסת. אבל באמת!! קצת כבוד אם לא לעצמה אז למשפחתה ואחיות שלה.. היא תמיד מחפשת משהוא להתווכח על הדת עם אשר..למה? כי היא עזבה את הדת?? ביג דיל!! זה לא מקנה לה את הזכות לעשות דווקה ולהתווכח עם אשר בכל דבר הקשור לדת. לא משנה למה אשר בא לתוכנית ...אני רואה שההפקה הביאה אנשים מכל הצדדים. ערביה , הומו, מבוגר וכן הלאה.. רק ששפרה תמיד מחפשת את אשר.. היא מגעילה אותי מאוד ולא שותקת. עזבת את הדת אז עזבי את אשר לעשות את שלו. ממה שאני רואה שם המון אנשים לא עושים קידוש בביתם. מה שאשר עושה זה מצווה בערב חג ...אבל שפרה חייבת לקלקל...היא זורקת פצצה ואומרת "טוב לא משנה..אתה צודק" יאללה לכי הביתה יה מגעילה סתומה..

המשפט האחרון ממש מיותר..

קוראים פה קרובים וחברים שלהם ואפשר להעביר ביקורת בלי משפטים כאלה..

droriko

New member
נאמרו כאן דברים הרבה יותר מעליבים עליה

ואף אחד מהם הוא לא בגדר קללה אגב

Jason2

New member
מגעילה וסתומה אלה קללות

וצריך למחוק כי מדובר בתוכן פוגע

נועה21

New member
למה למחוק?

למה למחוק לה את התגובה? לא ראיתי שקפצת וכתבת שצריך למחוק תגובות שפוגעות באנשים אחרים כשאומרים שעינב היא בהמה זה בסדר?? לה אין משפחה שיכולה להפגע?

Jason2

New member
תוכן פוגע זה נגד חוקי הפורום

ומדובר בכל אדם גם עינב או כל מישהו אחר. ברגע שיש תוכן פוגע ומעליב צריך למחוק.

נועה21

New member
רוצה שאני אראה לך לפחות 10 הודעות על עינב

על כמה שהיא בהמה, פרחה, מכוערת שמנה? אין בעיה, אני אראה לך. תכתוב גם מתחתיהן שאתה מבקש שימחקו אותן כי הן מכילות תוכן פוגע. מעניין מאוד שכאן אתה קופץ ומגלה לנו את "חוקי הפורום". איפה היית בכל ההודעות האחרות?

Jason2

New member
נו אז אם נתקלת

למה לא הפנית את זה למנהלים? אני לא מנהל ואני לא נמצא כאן כל הזמן.

את מבינה...על שפרה אסור לדבר

על אחרים כן!!! נראה כאילו העו"ד שלה פה

Jason2

New member
מותר לדבר ולהעביר ביקורת

אפילו מגילות שלמות. אבל לכתוב תוכן פוגע ומעליב שלא קשור בכלל זה אסור לפי החוקים.

Jason2

New member
כי אני לא מנהל

ואני לא נמצא כאן כל הזמן ואני לא קורא את כל ההודעות.

Jason2

New member
תקראו את סעיף 2 ו-5 בתקנון

די כבר, איזה ילדים קטנים יש כאן.

Jason2

New member
כפי שכתבתי בהודעה למעלה

זה תקף על כולם ואם אני נתקל בהודעה כזאת אני מעיר את תשומת ליבם של המנהלים.

למעלה