שפרה

insane sanity

New member
אתם אמיתיים?

למה שהוא יציין את זה על מועמדים שלא מזיזים לו? מן הסתם זה חלק מחוקי הפורום שתקפים בכל תגובה.

שפרה לא חייבת לך כלום

גם לא לאשר אם היא נמלטה מהדת כנשוכת נחש זה רק בגלל אנשים כמוך שמנסים לכפות את דעתם על אחרים. לכי תאכלי תפוח בדבש ואל תכניסי את האף שלך לעניינים של אחרים.

sarit115

New member
אני

אביע את דעתי כפי שאני רוצה..בגלל זה יש פורום..וזו דעתי ואם יש לכם בעיה תאכלו אתם תפוח.................בדבש this is my opinion and you cannot tell me what and what not to write..so you go suck on an apple for the new year!!!!!!!!

דורון

New member
ללא ספק שפרה הבחורה הכי שנואה פה בפורום

כל 10 דקות מישהו פותח פה הודעה חדשה ודואג להסביר לנו כמה הוא לא סובל אותה חחחחחחחחחח

droriko

New member
אז איך זה שיש לה כל כך הרבה מעריצים ??

בכל סקר גדול שעושים היא תמיד תקבל לפחות 20 אחוז אני לא מאמין שיש כל כך הרבה טיפשים במדינה שקונים את הפוזה הכאילו עמוקה ו"מיוחדת" שלה

TLV GUY2

New member
מגעילה וסתומה? תשווי אותה לבולילינה הפרה

שרק מרכלת על שפרה כל היום ומשכנעת את אשר לצאת עליה, ואפילו כועסת עליו כשהוא מצדיק אותה במשהו. לפחות מבין הבנות שפרה היא הכי אינטלגנטית, ולקרוא לה סתומה זה טמטום בפני עצמו. מקווה שהציבור בארץ (לא הדתיים) מבין קצת יותר ממה שהולך פה בפורום.

moraz28

New member
ואת מגעילה אותי

ילדה טיפשה, בורה חסרת נסיון וחסרת חכמת חיים, מה את יודעת על החיים?

metrosexual

New member
את ממש תת רמה ...דיבור של מוכר בבסטה בשוק

הכרמל מינימום... מי את שתקראי לאחרים מגעילה וסתומה רק בגלל שאת לא אוהבת מה היא עושה? לא בא לה להתלבש לערב חג! פשוט לא בא לה! מי את שתגידי לה מה לעשות? ומי אמר שאשר תמיד צודק?(לרוב הוא לא)

אנשים כמוך מסוכנים לחברה ולדמוקרטיה

חשבת פעם שאולי אשר הוא זה שצריך לוותר לשפרה? מה דעתך שאשר יכבד את האמונה של שפרה ויתחיל לעשן בשבת? למה תמיד החילוניים צריכים לוותר לדתיים? למה לא להפך? אם חס ושלום וחלילה וחס הדתיים ישלטו במדינה, הם יוציאו להורג כל מי שלא ילך לבית כנסת בראש השנה.

למעלה