שפרה

קרמפה

New member
שפרה

כל כך הרבה אני קורא פה על שפרה ש"מגעילה" ואפילו "רעה", שאני חייב לשאול, למה נראה לכם? שיפרה היא אחד האנשים הכי אמיתיים בוילה, מעולם לא ליכלכה על אף אחד, ומעולם לא שיקרה. בחיי שאני לא מבין מה אתם רוצים ממנה. לגבי הויכוח עם אשר, אתם צריכים לזכור איך זה התחיל. המצב היה שמשימת השינה עמדה להיגמר בשישי אחרי הצהריים ככה שבכניסת השבת כל הדיירים כבר יהיו במיטות ולא תהיה קבלת שבת של כולם ביחד כמו בכל שישי. לשפרה באמת לא אכפת מהקבלת שבת, אבל היא חשבה על זה, והציעה לאשר להקדים את הקבלת שבת כדי שהוא לא יהיה לבדו. כל הויכוח בכלל התחיל מזה שהיא רצתה לעזור לאשר בשביל שלא ישאר ער לבד. אשר לא הכיר את האופציה להקדים את קבלת השבת ואמר לה שאם היא תמצא את זה בספר הוא יקבל את זה. שפרה תוך רגע מצאה את זה בספר והראתה לו, אבל הוא כבר היה בכזאת מגננה שבחיים הוא לא היה מודה שאולי יכול להיות שהיא צודקת ושהוא פשוט לא הכיר את העניין. להזכירכם שפרה באה מבית הרבה יותר מחמיר מהבית של אשר. ואם אצלם הקדימו את קבלת השבת כנראה שיש דבר כזה. אגב בסופו של דבר אשר כידוע לא קיבל את ההצעה של שפרה ורוב הדיירים הלכו לישון. בקבלת השבת היו בפעם הראשונה מאז תחילת התכנית מעט מאוד אנשים.

יNOT

New member
אני באמת לא מבין את זה ../images/Emo4.gif

לא חבל?! יש כבר כמה וכמה שרשורים שעוסקים רק בשיפרה. למה לא ללמוד לשרשר במקום להתחיל כל הזמן שרשור חדש על אותו נושא ?! *העובדה שכללת תמונות לא ממש נותנת סיבה להתחיל שרשור נוסף.

אורישקי

New member
../images/Emo45.gifכל כך

סביר להניח שאשר ושפרה יעמדו להדחה,אני די מקווה שאיתם עינב/שי/שניהם.כי אז שפרה בוודאות תעבור ויודח מישהו שאני שונא

My Little Fairy

New member
שיפרה כמובן צדקה

אבל היא הסבירה את עמדתה בצורה מאוד מתנשאת. היא הראתה לו את הפסוק, והוא היה בשוק ולא קיבל את זה בקלות ולכן התחיל לשאול שאלות - מה זה "קבלת שבת? איך קבלת שבת לפני כניסת שבת? מה זה לפני הלילה?" והיא במקום לענות לו, אמרה לו "עזוב, לא רוצה לדבר". וזה היה מאוד פוגע עבורו. גם אני, שלא הכרתי את ההלכה, רציתי לשמוע אותה מסבירה, אבל היא נפנפה אותו כאומרת "למה לטרוח, אתה הרי טיפש מכדי להבין". שפרה צדקה פה, כמובן שהיא חכמה והכל בה מקסים, רק חבל שהיא לא יכולה לסבול את אשר כדי להסביר לו. אם הייתה מסבירה בהגיון והוא היה מבין ולא מקבל, אז הייתי מצדיקה אותה שהיא מתייאשת ממנו ולא רוצה להסביר יותר.

אשר הוא הבעיה

הוא לא מבין ששיפרה ברחה מהעולם הזה יש לה מספיק מטענים בנושא הדת היא בסך הכל הציעה רעיון כדי שכולם ביחד היא מוכיחה לו שהוא טועה והוא עדיין בשלו מתווכח. כל פעם וכל שיחה לא משנה עם מי אפילו לא עם שפרה הוא חייב להיות זה שצודק הוא זה שתמיד יודע הכל וזה לא ככה חושב שהוא יודע הכל ועינב יושבת איתו ומרכלת על שפרה כי היא יודעת שאולי הוא היחיד שלא יצביע לה בהדחה בקיצור אשר הוא הבעיה ולא שיפרה

ליאורי13

New member
מסתמן שהדת והיציאה ממנה תיסבכו אותה

יש אנשים שהתהליך הזה לא עושה להם טוב, גורם להם לתיסכולים,לחוסר שלמות,חסכים מכל הבחינות,תחושת פיספוס ועוד הרבה סיטואציות הלא חזקים נופלים בין הכיסאות,גרים ברחובות,לוקחים סמים ועוד ועוד.........

יNOT

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחח

זה מידע מעניין, את עבדת במרכזי גמילה? עובדת במשטרה? בעצם את אומרת ש1 מתוך 10 שמכורים לסמים הוא בעצם חרדי מסכן שחזר בשאלה, שגר ברחובות וכנראה עושה את זה רק בשביל להיות קרוב לאלוהים?
צריך לשנות את הסיסמא של המלחמה בסמים: "אל תעשה סמים כי יש אלוהים, חזור בתשובה"

quarantine

New member
לא מסכימה

אף אחד לא הכריח אותה לעשות קבלת שבת ואם היא אנטי דת אז למה זה בכלל מזיז לה ולמה היא מנסה להשפיע על הדתי? ואם היא חשבה שהיא צודקת היא הייתה צריכה להסביר את עצמה ולא לבטל אותו ולהפסיק באמצע כי לא בא לה לדבר על זה כמו שלא בה לה לדבר על ההבדל בין החוטיני לתחתון שלם(דוגמא מטוממטמת ומיותרת) אנשים שומעים מישהי שמתבטאת טוב ומדברת עם ביטחון וחושבים שכל מה שהיא אומרת הוא נכון רק בגלל הניסוח. תקשיבו לה טוב עד כמה שזה קשה כי היא חפרנית ותראו שיש הרבה שטויות ב"עובדות" שלה. אני חושבת שבגלל שאני לא התחברתי אליה אז כל דבר שהיא עושה כבר מציק לי. השירה של האישה הבשלה כאילו, הדיבור החפרני, הצחוק המאולץ, העמידה שלה המפותלת, ההתמתחות הכאילו נשית, המודעות העצמית, הדיבור למצלמה. הכל שואו אחד גדול ומוזר לי שאנשים אוכלים את זה אבל שיהיה לבריאות

קרמפה

New member
פשוט לא נכון.

שיפרה הסבירה לו בצורה מתנשאת? מה היה "מתנשא" במה שהיא אמרה? היא פשוט הראתה לו את זה בספר, מה יכול להיות מתנשא בזה? אשר לרגע לא חשב לקבל את מה ששיפרה אומרת, זה לא שזה לקח לו זמן או שהיה לו קשה לעכל את זה, מראש הוא הקיא את הרעיון שלה החוצה (אם להמשיך עם מטאפורת העיכול). הוא ביקש שתראה לו את זה בספר, היא הראתה. אחרי שהוא ראה שזה בספר, זה כבר לא הספיק לו, מבחינתו הדבר בלתי אפשרי בעליל, והוא ניסה לתרץ זאת בשלל דיקדוקי עניות, ההבדל בין כניסת החשכה והופעת הכוכבים. ואם גם בזה היא היתה מוכיחה לו שהוא טועה הוא היה מוצא עניין אחר להתפלפל בו עד אינסוף. כל אחד ואחד יכול לראות את ההבדל בין אדם שמנהל דיון בשביל להגיד את דעתו אבל גם ללמוד מהזולת, לבין אדם שמתוכח פשוט כי הוא לא מסכים ודבר לא יזיז אותו מעמדתו. שיפרה ראתה שאשר נכנס למצב של מגננה, למצב שבו דבר לא יזיז אותו מעמדתו והחליטה לעצור את זה שם. אגב גם אני, במקרה ראיתי את השידור החי, ובלי להיות שם הרגשתי בדיוק שאשר נכנס למצב הזה. היא לא ניפנפה אותו, ובטח לא בגלל שהוא "טיפש מדי מכדי להבין". היא עצרה את הדיון בגלל שהיא לא רצתה להיכנס לויכוח (מה לעשות שכבר היה קצת מאוחר) ובגלל שהיה ברור שהיא לא תזיז את אשר במילמטר מדעתו.

קרמפה

New member
פשוט לא נכון.

שיפרה הסבירה לו בצורה מתנשאת? מה היה "מתנשא" במה שהיא אמרה? היא פשוט הראתה לו את זה בספר, מה יכול להיות מתנשא בזה? אשר לרגע לא חשב לקבל את מה ששיפרה אומרת, זה לא שזה לקח לו זמן או שהיה לו קשה לעכל את זה, מראש הוא הקיא את הרעיון שלה החוצה (אם להמשיך עם מטאפורת העיכול). הוא ביקש שתראה לו את זה בספר, היא הראתה. אחרי שהוא ראה שזה בספר, זה כבר לא הספיק לו, מבחינתו הדבר בלתי אפשרי בעליל, והוא ניסה לתרץ זאת בשלל דיקדוקי עניות, ההבדל בין כניסת החשכה והופעת הכוכבים. ואם גם בזה היא היתה מוכיחה לו שהוא טועה הוא היה מוצא עניין אחר להתפלפל בו עד אינסוף. כל אחד ואחד יכול לראות את ההבדל בין אדם שמנהל דיון בשביל להגיד את דעתו אבל גם ללמוד מהזולת, לבין אדם שמתוכח פשוט כי הוא לא מסכים ודבר לא יזיז אותו מעמדתו. שיפרה ראתה שאשר נכנס למצב של מגננה, למצב שבו דבר לא יזיז אותו מעמדתו והחליטה לעצור את זה שם. אגב גם אני, במקרה ראיתי את השידור החי, ובלי להיות שם הרגשתי בדיוק שאשר נכנס למצב הזה. היא לא ניפנפה אותו, ובטח לא בגלל שהוא "טיפש מדי מכדי להבין". היא עצרה את הדיון בגלל שהיא לא רצתה להיכנס לויכוח (מה לעשות שכבר היה קצת מאוחר) ובגלל שהיה ברור שהיא לא תזיז את אשר במילמטר מדעתו.

קרמפה

New member
פשוט לא נכון.

ליאורי13

New member
שיפ-רעה אמרה שהיא מתנשאת

מה גורם לה לחשוב שהיא טובה יותר מאחרים? אנשים שמעריכים את עצמם לא יגידו דבר כזה,מה שאומר שהם לא מעריכים בני אדם התנשאות זה בין הדברים המכוערים שקיימים, אנשים סולדים ומתרחקים מכאלה, בסוף נשארים בודדים וגלמודים

babylon4

New member
סקר שפרה ואשר

לדעתי שפרה חמודה אבל לפעמים אני מרגיש שהיא עושה משחק מול מצלמה והיא לא מספיק אמיתית בוילה. היא מנסה הרבה פעמים לדבר אל הקהל ולא עם האדם שעומד מולה. אגב, בסקר שנערך באתר מעריצי האח הגדול יש רוב לאשר בויכוח בינו לשפרה.

GALLL117

New member
שפרה מגעילה, שחצנית והכי לא מעניינת.

אני מקווה שתעוףף.... וכמה שיותר מהר.אשמח ביום ראשון :) רק אל תשכחו לסמס מלא לאשר התותח וליוסי

שיפרה יכולה להיות גאה במי שהיא

היא הכי אמיתית ,חכמה, אישה ויפה מכל האנשים בבית האח הגדול. ואשר אפילו לא שווה התייחסות,הוא מיסיונר בדרגה הכי נמוכה שיכולה להיות,יושב כל היום מול הבחורות החסודות בביקיני מינימלי על שפת הברכה כשרגליהן פתוחות ומדבר על צניעות מ ג ע י ל

למעלה