שפרה

JasPoint

New member
כן ואשר עוד התלונן ששפרה הסתובבה

בתחתונים שקופים, בגלל זה הוא חזר לישון בסלון...

My Little Fairy

New member
חחחח לפי מחנות אשר ושפרה פה...

משאלתי תתגשם ואשר ושפרה ישארו עד הסוף!!! יוו הוווו!!!

רגע אבל אשר לא עושה נזק לתוכנית עם עניין הדת?

נראה לי הוא גורם נזקי רייטינג קשים בנסיון לכפות דת בפריים טיים!

TLV GUY2

New member
אשר התותח? אתה עושה צחוק אני מקווה...

תן לי סיבה אחת להצביע לאפס הזה. חוץ מלהמשיך לראות את שפרה עושה לו בית ספר בכל ויכוח.

TLV GUY2

New member
יש מצב רציני שאשר/עינב יעמדו להדחה

חובה להעיף את החלאות כמה שיותר מהר, מקווה שהקול השפוי ינצח את הפנאטיים בתוכנית הזאת.

Jason2

New member
שפרה, אכזבת אותי

כל כך הרבה פרטים לא מדוייקים על הביטלס. ועוד היא מצהירה שהיא היתה מעדיפה שלראות את רינגו מתופף ולא את פול מקרטני בהופעה. חבל שלא היתה בהופעה המדהימה בשבוע שעבר, אני בטוח שהיא היתה מודה בטעות שלה.

ליאורי13

New member
היא תמיד הולכת הפוך,מה יוצא לה מזה?

ומה היא צריכה את זה? זה סתם יוצר קונפליקטים וויכוחים במקרה הטוב ברע, אנשים עלולים לסלוד,להתרחק,לאבד את החשק לנהל איתה דיונים בקיצר כמו שאמרתי כמה פעמים, אנשים יתרחקו ממנה, לא כולם אוהבים להתווכח על עובדות לא מוצקות,או על דברים לא מבוססים "את רינגו מתופף ולא פול בהופעה" רק מראה שהיא לא ממש מבינה על מה היא מדברת. היא מדברת רק כדי להישמע, רצוי שתשתוק,כך לפחות יחשבו שהיא חכמה ומסקרנת היא ממאיסה את עצמה על אחרים ומהר-יותר אני לא מוסיפה מילה עליה, אני מקיאה אותה בעעע....

Jason2

New member
בסדר היא אמרה את זה בצחוק

אני סתם אמרתי שהיא אכזבה אותי. מותר לה לאהוב דברים אחרים. מבחינתי אנשים שלא היו בהופעה מהסיבות האלה פשוט הפסידו.

קרמפה

New member
האמת שלגבי לפחות

פול מקרטני הוא החיפושית הכי פחות אהובה. אמנם הוא כתב וביצע חלק ענק מהשירים הטובים ביותר שלהם. אבל המרחק הרב בין המסרים שלהם לדרך החיים הראותנית שהוא חי עכשיו עושה לי רע. אני איש של ג'ורג' האריסון.

Jason2

New member
זה אמנם דיון לפורום אחר

אבל אני חושב שהביטלס היו שילוב מופלא וחד פעמי של כשרונות. לאחר הפירוק אף אחד מהם לא הגיע לרמה של היצירה המשותפת. אבל עוד משפט אחד, בשבילי לשמוע רק את הבגרות ב-yesterday של ילד בסך הכל ואת המילים והלחן המופלא של אלינור ריגבי ואת האקורדים של blackbird כדי לדעת איזה גאון מוזיקלי נמצא כאן. נכון שמסרים זה התחום של ג'ון וג'ורג' אבל מבחינה מלודית אין על פול. ושוב כל אחד והביטל האהוב עליו, מבחינתי כולם ביחד זו פסגת היצירה.

מדור סקופים ברוטר -אין חדשות אז מדברים על שיפ

בתו של רב בישראל הולכת נגד הדת והכל בשידור חי

Jason2

New member
נראה לי שברגע שהיא תצא משם

יחכו לה עם לפידים וקילשונים.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחחח

כבר אמרנו הכל , בנושא הזה לא?! ממש בדיחה.

tg151

Well-known member
נכון!!

ואשר חייב ללכת הביתה בהדחה הקרובה

אריאל5

New member
שפרה חכמה שהיא מעצבנת את אשר

שפרה כבר כמה פעמים הייתה מועמדת להדחה והציבור לא רצה אותה כי היא מתנשאת ומשעממת (ומכוערת) ולכן היה חשש שלא יצביעו בשבילה לעומת זאת את אשר כולם אהבו חילוניים כדתיים וגם בבית הוא לא היה מומעד ולדעתי גם הפעם הוא לא יהיה (לשפרה ולעינב יהיו יותר הצבעות) אבל מה שקרה זה שכרגע תומכי אשר הדתיים והמסורתיים ממשיכים לתמוך בו אבל החילוניים והשמאלנים התרחקו לעומת זאת מאחורי שפרה שהייתה משעממת ומתנשאת כל הזמן יש עכשיו הרבה תומכים אנטי דתיים וחוזרים בשאלה ולכן מבחינתה כמה שיותר ויכוחים מבחינת אשר זה לא מוסיף אבל עדיין יש לו הרבה תומכים כמוני דוקא בגלל הויכוחים עם שפרה

אריאל5

New member
כמה טעויות

א. היא כן רעה ומתנשאת ב. מותר להכניס שבת מוקדם עד שעה ורבע לפני כניסת שבת זה אומר באותה שבת להכניס אותה בשעה 17:00 ואז עד שהוא יתפלל ועד שיאכלו יהיה אחרי 18 היא רצתה שב-17 כבר יכנסו למיטות ולכן אשר צדק. רק בחו"ל אפשר הרבה לפני השקיעה בלית ברירה. ג. היא לא רק שלא מצאה בספר אלא מה שנמצא בשולחן ערוך זה בנוסף להגבלה של לא יותר משעה ורבע לפני כניסה רגילה גם לא חצי שעה לפני צאת הכוכבים (את זה דוקא לא הכרתי) ד. אף אחד לא מכריח את האנשים להשתתף בקבלת שבת ועדיף קבלת שבת מצומצמת לפי ההלכה (לפחות מבחינת אשר שהוא דתי) מאשר קבלת שבת המונית לא לפי ההלכה.

צודק לגמרי בסעיפים ב' עד ד'! בנוגע לסעיף א'

אני לא אביע דעה... בכל זאת אנחנו בעשרת ימי תשובה... לא טוב לשון הרע

למעלה