או, קדי, טוב כתמיד "תמיד יהיה את המחר"...
Y YaEl 15 New member 15/10/07 #18 ו - השרשור ננעץ !! תודה לגליה, ואנחנו ממשיכים עם עוד קצת אקשן הילסוני !! חחהחהחהחהחהחה ווילסון הרג אותי, חבל שאין לי תמונות שלו, הוא היה קורעעעעעעעע!! רוברט רולז
ו - השרשור ננעץ !! תודה לגליה, ואנחנו ממשיכים עם עוד קצת אקשן הילסוני !! חחהחהחהחהחהחה ווילסון הרג אותי, חבל שאין לי תמונות שלו, הוא היה קורעעעעעעעע!! רוברט רולז
Y YaEl 15 New member 15/10/07 #19 אוקיי.. על הסצנה הזו יש לי כמה הירהורים.. היא צועקת בכל גדול : האוס, או שאתה לא מכבס, או שאתה לא מגוון, בסדינים
אוקיי.. על הסצנה הזו יש לי כמה הירהורים.. היא צועקת בכל גדול : האוס, או שאתה לא מכבס, או שאתה לא מגוון, בסדינים
Y YaEl 15 New member 15/10/07 #20 ואת שאר ההירהורים על האוס ומיטתו, אני אשמור לעצמי (וטוב שכך ) חח.. סתם. אני לא סוטה. הוא מוציא את זה ממני
ואת שאר ההירהורים על האוס ומיטתו, אני אשמור לעצמי (וטוב שכך ) חח.. סתם. אני לא סוטה. הוא מוציא את זה ממני
A always be me mc New member 16/10/07 #31 איזה הזוי../images/Emo178.gif היא נראית לי אותו דבר לא נראה כאילו היא הזדקנה בכלל מאז הסרט הידוע לשימצה איתה
איזה הזוי../images/Emo178.gif היא נראית לי אותו דבר לא נראה כאילו היא הזדקנה בכלל מאז הסרט הידוע לשימצה איתה
Y YaEl 15 New member 15/10/07 #26 הסצנה השנייה עם פייפר 2 וזהו. היה פרק חמוד ומשעשע. עוד 2 פרקים חבר'ה. לא צחוק... תכינו את עצמכם ! לילה טוב סיאטל !
הסצנה השנייה עם פייפר 2 וזהו. היה פרק חמוד ומשעשע. עוד 2 פרקים חבר'ה. לא צחוק... תכינו את עצמכם ! לילה טוב סיאטל !