עונה, סליחה על האיחור..
האוס והצוות מקבלים מקרה של אוטיסט בן 10, שצעק בלי סיבה ברורה אחרי שהוא נחנק מהמקרוני של ארוחת צהריים
... האוס שולח אותם לעשות צילום לריאות, בזמן שהוא הולך לצרוח על קדי שהחליפה לו את השטיח במשרד, עם הדם מהירי.. (כל הסיפור עם ה"אטיקה!! אטיקה!! אטיקה !! אטיקה ? מתרחש שם..) קדי לא מסכימה להחזיר לו את השטיח, ואומרת לו, שאם הוא לא מסוגל לעבוד המשרד, שיעבוד במרפאה, ואם גם את זה הוא לא מסוגל לעשות, אז שילך הביתה.. אחרי כמה וכמה תיקים משעממים במרפאה, האוס מטפל באלי מהפרק הקודם, שמגיעה למרפאה כי היא חוששת שהיא נדבקה ב'ריינו-וירוס' מאבא שלה, וגם כי היא דלוקה על האוס
... (כשהאוס רוצה להקשיב לבית החזה שלה עם הסטטוסקופ, היא מתפשטת !!
) הצוות ממשיך לטפל בילד האוטיסיט, והם עושים את האבחנה המבדלת במרפאה. האוס אומר להם לעשות לילד בדיקת צואה, וכשפורמן הולך לחדר של הילד כדי לעשות את הבדיקה, הילד פתאום פולט קצף לבן מהפה... הם ממשיכים לעבוד על התיק ממשרדו של ווילסון, ומחליטים לעשות אקו-קרדיוגרם, (כך כותבים?
) והתוצאות לא מראות שמשהו לא תקין. הצוות נפגש בחדר ישיבות וצ'ייס מציע לבדוק משהו שפוגע גם בריאות וגם בלב, האוס חושש שזה סרטן, ושולח אותם לעשות ביופסיה.. קדי מגיעה לחדר, וצועקת על האוס כי היא צריכה את חדר הישיבות, היא אומרת להאוס שאלי עוקבת אחריו, ושהיא התקשרה כבר 15 פעם כדי לחפש אותו, ושהיא החליטה להוציא נגדה צו הרחקה. פורמן, שנמאס לו לערוך לילד בדיקות, גורם לווילסון לעשות את הביופסיה. האוס מגיע, ומגלה שהם לא מסוגלים להכניס לילד את המחט, כי הוא צורח וזז. הוא "משכנע" את הילד לשים את המסכה של ההרדמה (במין שיטה של "קוף אחרי בן-אדם", האוס שם את המסכה, והילד רואה, ומשתכנע לשאוף גם...ההורים חושבים שזו התקדמות, ושאדם ממש תיקשר עם האוס כי הוא בוטח בו, והאוס מצנן את התלהבותם ואומר שזו בסה"כ שיטת הישרדות, "קוף רואה, קוף עושה"). תוצאות הביופסיה מוזרות, הם מגלים שבבית השחי של הילד יש תאי כבד... האוס והצוות ממשיכים לדבר בממשרד של ווילסון (והוא הולך להתחנן בפני קדי שתחזיר להאוס את השטיח הישן שלו, כדי שהוא סוף סוף יוכל לעבוד במשרד שלו). האוס חושב שההורים משקים את הילד שלהם באלכוהול, כי הם לא יכולים להתמודד איתו, ושולח את הצוות לבדוק אם יש לילד שחמת. אני לא בדיוק זוכרת איך הם הגיעו לזה, אבל כשהאוס השתלט על המשרד של קדי, ופורמן הגיע, הם דיברו על בדיקת הצואה, ופורמן אומר לו שהיו בה שאריות של ברזל, ועוד כל מיני דברים (מצטערת. אני לא ממש זוכרת את החלק הזה
). אדם מובהל לטיפול נמרץ. תוצאות הביופסיה מראות שאין שחמת. האוס אומר שלילד יש 'פייקה', וזה אומר שהוא אוכל כל דבר שהוא רואה לפניו, ושולח את פורמן לבית כדי שיביא לו דגימות מכל דבר. האוס יורד לחניון, שם מחכה לו על האופנוע שלו אלי, והיא מפלרטטת איתו, עד שקדי מגיעה ומסלקת אותה... פורמן חוזר עם צמח, שהוא חושב שהילד אכל. האוס רוצה להוכיח שאדם באמת אכל את הצמח, והולך לחדר שלו, לנסות לדובב אותו.. כשהאוס מראה לו כל מיני תמונות של דברים (וביניהם הצמח) ושואל אותו מה הוא אכל, הוא בקושי מגיב ואחר כך לוקח את התמונה של ארגז החול שלו.. האוס מבין שזו לא שיטה ממש טובה, ושהוא לא יצליח לגלות האם הוא אכל את הצמח ככה. העין של אדם מתחילה להסתובב ולהשתגע.. אני מניחה שפה כבר התחלת לראות, אם לא, תגידי לי, ואני אמשיך. אני פשוט צריכה ללכת כי אבא שלי צריך את המחשב... סליחה על הניסוח המבלבל, אם לא הבנת משהו תשאלי... ואני מקווה שאני אוכל לענות