שקדי , אתה במשמרת לילה?

שקדי

New member
איך הגעת לתובנה האבסורדית הזאת????? ../images/Emo9.gif

אני בכלל ישנתי כמו מלך עד ארבע וחצי.....בבקר שאז קמתיוהלכתי לשמור בשער המקומי....שין גימל..... כי כל מיני מנוולים רוצים להתפוצץ עלינו חו´´ח........ וגם שיהיה את מי להאשים אח´´כ.............

magy

New member
דובדבני, אגוזי, פקאני, אתה פה??

לימוני, תפוזי, חלבי, גרעיני, בוטני, קוקוסי....

שקדי

New member
גם וגם וגם וגם.................. ../images/Emo6.gif

ועכשיו בכלל אני נופל למיטה הרוג למחצה נתראה בערב בעה´´ש........................

שקדי

New member
בדיחה נוסטלגית כפרידה.............

אשה אחת שמעה מחברותיה שמי שכפות רגליו גדולות הכל אצלו גדול הלכה ברחוב מצאה מישו עם נעליים 55 והביאה אותו לביתה לפני שנפרדו נתנה לו 500 ש´´ח ואמרה לו בחור צעיר....לך תקנה נעליים במידותיך ואת תונה נשים תמימות........ בייייייייייי

magy

New member
השקדי הזה התחיל להתקלקל לנו

חיפש נוסטלגיה ומצא אתונות.... בסוף עוד יתחיל גם לעשן.........

עיניים

New member
מותר לי

להתבלבל ב-3 לפנות בוקר בין משמרת לילה למשמרת יום, לא? ואני עכשיו בכלל במשמרת צהריים

עיניים

New member
מגי

נשאר לך עוד הטעם מהראש של העין, הא? איזה עבודת תמלילים עשית הבוקר,,,, קולה כבוד.

magy

New member
וואלק, לא הבנתי.....

איזה תמלילים....ואיפה זה ראש העין????? בקו התפר???????????? מי מסתובב שם......רק משוגעיםםםםםםם
))))))))))))) ברצינות ........למה התכוונת????????????

עיניים

New member
התמלילים

של ילדי שנות ה-80 ===== רק למי שיש עיניים בראשו מאתר את היופי, ועוד יושב וכותב הכל מילה במילה..... חתיכת עבודה

magy

New member
אל תתאכזבי.....אבל בימי המחשב

העליזים,,,, הקטע הגיע בדואר מוכן........ אמה מה??????. אילו הייתי צריכה להדפיס.......הייתי עושה את זה ברצון כמו שעשיתי לא פעם...... לא בעיה........עוד שלוש דקות ...... ואתמול המשכתי לחפש בנושא פיגמליון......והגעתי לאלפי מקומות שדיברו על המושג פיגמליון כעל מושג שלא ידעתי על דבר קיומו עד היום... אירגוני נשים ומחנכי ילדים משתמשים במושג הזה כל אחד על פי ראות עיניו... נשים מדברות על דגם התנהגותי כלפיי נשים....השאוב מהמשל במחזה.... לחפש , משמע, ללמוד דברים חדשים........

למעלה