שקדי , אתה במשמרת לילה?

magy

New member
תודה עיניים שלי.........יש לי

בעברית......... אבל בעברית יש בעיה.....חלק מהנושאים והכותרות כתובים הפוך...... לנו היינו חייבים לכתוב מימין לשמאל......ולא כמו המערב....משמאל לימין.... למהההההההההה וכך גם נוהגים.....בימין...... השהגיעו לארץ העולים החדשים בשנות החמישים שישים....למדו איתי מספר ילדים בכיתה...ולא הבינו איך אפשר לכתוב הפוך...... כשכותבים ביד ימין.......יש נטייה למשוך משמאל לימין..... הם, על כל פנים, לא הבינו ....... אני רגילה.... האם גם אצלכם הייתה חובה על כל תלמיד וותיק בארץ......וותיק.....שבע , שמונה שנים.....ממש וותק........לאמץ תלמיד עולה חדש???????? לשבת איתו על שיעורים, לשחק איתו בהפסקות וגם אחרי שעות הלימודים.... ממש אימוץ.......למזלי הגיעו הרבה ילדים מהגוש המזרחי.....רומניה... וגם ככה דיברתי בבית רומנית, עם ההורים, הדודים, דודות, סבים, סבתות.... לא היתה לי בעיה לאמץ אותם...... פעם שפת חובה בארץ הייתה רומנית......ואני לא מתלוצצת....

magy

New member
מי מקשיב כעת לרשת ב´?

רגעי קסם....... אנגלברט....הומפרדינג שר כרגע.....על אופניי וורסאי...... המממממממממממממממממממ........איזה .....וולס........

נתיבה

New member
רגעי קסם כל יום..משתיים וחמשה...

בשש שירי שנות הפופציג..עכשיו אילנה רובינא אני רואה שוב בעינייך אתה והיא עכשיו לבד..לך איתה..לך לשם...! [כמו שבתות וחגים של יודית.]

נתיבה

New member
שקדי לפי ה-FBI זה אצלכם שהיה וילון

באמצע החד"א..בגלל...ויכוח על מי שהיה מכונה ´שמש העמים´? [מהדיר הסקתי...נכון?]

שקדי

New member
השמצה גסה............. ../images/Emo11.gif

אצלנו סטאלין מעולם לא נכנס לשום מקום חוץ מהפח אשפה אולי אבל כללית אתה ....איך לומר זאת......מתחמם אבל לא נעשה פה אאוטינג לשקדי נכון?????

נתיבה

New member
נסיתי מצטער פעם אחרונה מה שכן ../images/Emo34.gif

זו היתה תקופה..אמיתית..שבה שכבו על הגדר בשביל לתת לקומוניזם מעבר. על מגדל המים היו שני דגלים..זה שלנו זה גם כן.

שקדי

New member
אצלנו כ´´כ התרשמו מהפילוגים........

אצל השכנים בעמק שהיום קשה להבין בכלל על מה הם היו שהיתה החלטה של האסיפה שלא מדברים במשק פוליטיקה ובמשך שנים שמרו על זה ממש באדיקות אני במשך שנים רבות ממש לא הבנתי ולא התענינתי בנושא בכלל היה כל כך ברור שרק מפא´´י ואנשיה הם היחידים שמבינים ויודעים הכל שהיה חבל על הזמן מלחמת יום כיפור למעשה היתה לי השבר הגדול בהרבה מובנים......אבל למי לא???

למעלה