שקדי יקירי, אני כל כך מתגעגעת

שקדי יקירי, אני כל כך מתגעגעת

אליך כמעט שבוע שלא דברנו עדיין אין לך אימייל? חזרתי הביתה אחרי 5 ימים נפלאים בתל-אביב ובאבו גוש לצערי לא התגברתי על ההתמכרות ונכנסתי לנט גם בתל אביב אבל לפה לא , לא היה זמן היום ואתמול חיפשתי אותך באקטואליה ולא מצאתי איפה האהובים של 11 ואשור? פרשו משם וגם מפה? אשור מפליג אותי לחופים אחרים? מגי יש לי שאלה אליך אפנה אותה בכותרת הבאה

מגי היקרה, תגידי איפה הפורום שהיה

ביואל שתמיד היה לי כל כך קשה מבחינת השרת הזוחל להיכנס אליו 45 פלוס? לאן נעלמו כל משתתפיו? האם הוא עבר לוואלה או הוקם במקום אחר? מזכירה לך שהופעתי שם כמה וכמה פעמים בשם אהבה...ולאב באנגלית גם זוכרת את השם הזה? מה עם טרה רוסה ווויש וכל אלה?

magy

New member
חמאה מעופפת.....יענו, באטרפליי

יואל הפך לוואלה....הפורום קיים, שם.....בניהולה של יעלי... משתתפיו התפזרו על פני כדור הארץ.....אני פה, טרה פה, איזי פה (לפעמים) גל -עמית פה , ובנוסף הגיעו מספר אנשים חדשים.....מפורומים אחרים.... אחלהההההההההה של אנשים........חונה לרגע, פנטזיה נשית, אחותו של שייקספיר.. ועיניים.......והגיע אשור עם שקדי ועם 11 . מקווה שלא שכחתי אפחד.........כי הרשימה נעלמה במתכונת החדשה.... רק זוכרת שנכנס בשם אהבה....love אבל לא הספקת להגיד הרבה.... רינת בחו"ל....וויש,,,,,ראיתי בפורום ארבעים של תפוז...... אם שכחתי עוד אנשים.......סליחה..... בטח..........יש לנו את זהבוש שמתגוררת בקניה....ובקרוב נפגוש אותה בארץץץץץץץ מדי פעם מגיעים אנשים צעירים....זורקים שאלה ונעלמים..... אבל בכללי, יש קבוצה קבועה שכותבת......ונזכרת....... איפה את מסתובבת??????????????. הולכת לרשימות לבדוק את מי שכחתי.......בבושתי כי רבה......
))

magy

New member
על פי הרשימה

אשר ממיינת אנשים אשר משתתפים קבוע.....ולאחרונה...... מי שלא מכניס הודעות , נעלם מהרשימה אחרי זמן מה..... זו המתכונת החדשה של תפוז......הם רוצים לקצר רשימות......לחסוך מקום..... גיליתי גם את אטיוד 5 שכותב לנו לאחרונה........ זהו......הכל מכוסה....... ואם את שואלת על ערבה וניר......אין לי מושג איפה הם......

אם כבר הזכרת את אטיוד5

אז לפעמים בטעות אני מתחזה לעצמו. לא יודע איך להפטר ממנו. ניסיתי לעדכן פרים אישיים, לא עזר. ואיזו יעלי? הפצצה שראיתי אצל פטי סמית? זאת שנהייתה בכירה במקום גדול? אם כן, מסרי לה דש חמים וטעים.

כשאתה מגיב להודעה

אז למטה בשורה הצהובה שני צעדים שמאלה מ"שלח" יש "החלפת שם משתמש" אז שם עושים את הפרוצדורה המעצבנת הזאת ואז מתחזה לעצמו לא מתחזה לאטיוד5 נורא פשוט

נתיבה

New member
מאדם בטרפליי זה פרפר..לא חמאה.

לבטר יש מובן אחר...גם לא נכתב אותו דבר..

magy

New member
כותבים אותו דבר

BUTTER - FLY BUTTERFLY נבדק במילון..........ולא סתם {נבדק} באמת נבדק לפני שנכתב......

מאדאם באטרפליי היא דמות מאופרה

פוציני ופוציני היא חברה שלי ממוסיקה קלאסית בוואלה ושם זה השם שלי כבר מקדמה דנא אני משאירה אותו כדי שיזהו אותי חברים ואוהבים בכל מקום ברשת ואתם מוזמנים לבקר אותנו בקלאסית בוואלה (עברנו לשם כוותיקים מיואל) ומי שאוהב מוסיקה קלאסית יכול לשאול שם שאלות או להגיד משהו או סתם להיכנס ולהשאיר לי דש, זה כיף פעם 11 ושקדי היו רצים הרבה אחרי לשם ושולחים לי הודעות אהבה כי לא יכולתי לעבור את המחסום של אורט אחרי שכבר נכנסתי אליהם לאורט אקטו. הם כבר שמים עלי פס כי הפרפר כבר בידיהם והם כבר לא צריכים לרוץ אחריו... נו, כל הגברים אותו דבר

פנטזיה הבנתי ממגי שהפורום הנ"ל

נמצא כיום בוואלה תחת אותו שם טוב שהזכרתי לי אני אכנס לשם תיכף גם כן לראות מה נעשה שם אגב, באיזה ניק היית שם אז, ביואל?

yaeli*

New member
מאדם באטרפליי....

את מוזמנת לפורום 45+ בוואלה לביקור, רק תודיעי לי קודם כדי שאערך עם הכיבוד ואולי העוזרת תספיק גם לעשות איזה וויש חפיף, ככה להעלים את האבק מכל הפינות. מחכה לך שם.

MADAM BI

New member
יעלי חמודה הייתי אצלכם כבר היום

אבל החלטתי בשלב זה לא להשתתף כי ראיתי שם לצערי את דווידושקה הדוקטור שמנסה להרוס לנו את הפורום הקלאסי בוואלה יחד עם עוד שני אנשים כבר לא מעט זמן ואין לי חשק להתקל בו... אולי כשהזמן ירפא את הפצעים...

מאדאם יקרה, לא ולא

מדובר בפורום אחר פורמט אחר מנהלת אחרת, אבל חביבה במיוחד מחפשת את הישן לא הייתי שם אבל מחפשת לקרוא משהו ספציפי מחפשת את הלינק לישן והנוסטלגי

yaeli*

New member
פנטזיה קבלי......

ביקשת את הקישור לפורום הישן של 45 פלוס בוואלה? קבלי...

יעלי, תודה לך

ןגם נעלמת לי קצת לא ענית על כמה אייסי ששלחתי לך מה יהיה איתך? אולי נשיג לך שחרור מניהול הפורום למען ניהול אחר?

magy

New member
גם אם ארשום לך לינק של יואל

זה יכניס אותך אבטומטית........לוואלה....ככה הסידור... קונים יואל, אוכלים וואלה.....יואל האוריגינאלי......מת...... והרשימה.......ההנהלה עושה שם מה שהיא רוצה......יש להם כללים לרשימה לא תלוי בי..... בהתחלה אמנם, היה אחרת....אבל ....הכללים שונו אצלם... יש קריטריונים מתי נשאר השם ומתי לא..... קראתי , אבל לא זוכרת .......מה הכללים החדשים... הכתובת של וואלה למטה....

למעלה