שקדי יקירי, אני כל כך מתגעגעת

זהבוש

New member
מגי יקירתי מאחר ויש שינויים ../images/Emo42.gif

בכל קווי התעופה כנראה בעולם, וכנראה במיוחד לישראל, ואני עם כל תוכניותי להגיע ב30 לאוקטובר, קיבלתי כבר הבוקר, הודעה כי הטיסה לתאריך הנ"ל בוטלה לחולוטין ורק ב6 לנובמבר תתקים, אני מקווה הטיסה כך שמפגשנו כנראה ידחה ל 8 לנובמבר אני מקווה שזה כבר ללא שינוי נוסף."יו נאבר נואו".

magy

New member
מה זה שבוע ביני לבינך.....?????

אנחנו פה..אין לנו לאן ללכת...אז נחכה.....לך...... צריך להתחיל להריץ את המפגש..... פנטזיה .....חונה.... שקדיון...אשור, 11, איזי, טרה.... וכל היתר....בטרפליי, אטיוד, נו.........כולם.....גלעמית.... היום מתקרב.....התכנון נשאר למגדלי התאומים שלנו??????????? יעלי, גלי, אחותו..... זהבוש רוצה לפגוש אותנו........שכל אחד יביא תמונה מגיל שלוש.... כך היא תזהה אותנו.....
)))

זהבוש

New member
גדול פשוט גדול ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אני באמת מקווה דרך התמונות להכיר את כולכם במיוחד עם התמונות מגיל 3, יש לשאר שאני אזהה כמה מבינכם. חה חה חה חה חה חה
|בנדנה מחר על הבוקר אני טסה לחופי האוקינוס ההודי אני מקוה להנות ולקבל קצת צבע החוף נקרא דיאני קצת אחרי מומבסה כך שאהיה בקשאר רק לאחר יום שני עם סיפורים חדשים מהחוף שהוא נחשב לאחד החופים היפים שבאזור.

על מה את מדברת מגי?

לא שמעתי על שום מפגש
תתחילי מהתחלה בבקשה ולא בימי שני שלישי לא יכולה בימים האלה אוי ואיך ירדנו אתמול בערב על עוגה, באפרופו בפארק הלאומי, החונה ואני ואיזה קולות המשענו שם עם כל ביס ממש מתאים לפורום אחר
יהיה כיבוד?

MADAM BI

New member
מגי, על איזה מפגש מדובר? וירטואלי

מציאותי? בארץ? בחול? דיד איי מיס סמסינג? דו איי מיס סמסינג? הא? מהר לעדכן אותי תודה!!!!!

magy

New member
מעדכנת מהר.........

אז ככה......בעוד כשבועיים אנחנו מתארגנים.....קונים כרטיסים , בודקים דרכון......ונוסעים לבקר את זהבוש בקניה... היא מתגעגעת אלינו.....וגם אנחנו אליה. החלטנו....שנוסעים.....לאף אחד אין התנגדות.....אז ......זהו. את באה איתנו ??????? אם כן, תשובה מיד...... כדי שנארגן לך את הנסיעה....... אגב, מי שלא מתמצא בהדבקת פיילים או כתובות.....לא יכול לבוא.. כי שם, בקניה, אנחנו מתכננים לצאת לסאפארי.....ממוחשב..... מניחים על המכונית את המכשפים.....ויוצאים איתם ..... כל חיה שמוצאת חן בעיננו, אנחנו סורקים אותה ....ושולחים פייל שלה...לפורום....... הבנת........למה אי אפשר לבוא אם לא מבינים במכשפים???????? יש לך זמן לצאת לקורס מזורז של שבועיים.... תלמדי לפחות, איך סורקים חיות.......ואז תוכלי לבוא איתנו..... בידקי מיד דרכון.....אם הוא עדיין בתוקף..... מחכה לתשובה מיידית ממך...

MADAM BI

New member
יופי מגי, את משהו...אבל עדיין לא

הבנתי אני קשת הבנה? אה? זה וירטואל ריאליטי או ריאליטי ריאליטי? נו.....?????

magy

New member
נוסעים אליה.....לקניה....

שאלתי אם את באה איתנו

שקדי

New member
תיזהרו בדרך............... ../images/Emo18.gif

מבאגים בתוכנת הפילים הוירטואליים שלא יקחו את עצמם ברצינות תהומית מידי כמו הרבה מהפוליטיקאים כאן.............

זהבוש

New member
בתופים ומחולות כיאה לפורום ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

נוסטלגי צאנה צאנה הבנות במחול.ובזמר.... חסרות לי המילים כמובן

זהבוש

New member
אולי נפנה למר שקדי ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

שלפי מה שהבנתי מכיר כמעט את כל מילות השירים עד עתה בכל מקרה התכוונתי למחולות ולתופים כיאהה לפורום נוסטלגי שכזה.

נתיבה

New member
טרהרוסה=נתיבה..כי כל כך קשה כאן

עם הכינויים...שזה ממש כמו חריש עמוק כשנתקלים באבן..וצריך לנסוע אחורה. אבל יש גלגל אחורי שאסור לנסוע אחורה בלי לנעול אותו..ממש עבודה..ועוד אומרים שלא עובדים פה..פעם את בובה ופעם את צוחקת איך ששר שימי תבורי.. [בהקשר לאתר אבטיח שיש שם הברקות..]

למעלה