שקיות אוכל מנייר

שקיות אוכל מנייר../images/Emo35.gif

בתי תלמידת כיתה ב' למדה שצריכים להיות ירוקים בחיים. אי לכך היא מבקשת שקיות נייר לאוכל. איפה אפשר להשיג כאלה ובזול

אל תצחק, אבל בסופר....

אז למה "אל תצחק"? כי אני לוקחת את השקיות האלו מהמאפייה של הבורקסים, אבל עכשיו ברצינות: יש שקיות נייר של חברה שנקראת "shiny" שהן כמובן מנייר ושומרות על איכות הסביבה ומגיעות בחבילה של 100 יחידות במחיר המגוחך של עשרה שקלים. אני חושבת שזהנושא הזה של איכות הסביבה חשוב לכולנו וכל הכבוד על השאלה!!! מותר לומר "ברוך הבא" נכון? אנשים כמוך אני אוהבת ואתה מוזמן להישאר עמנו כאן ! ארי.

noa555555

New member
את יכולה להביא בבקשה קישור?

טוב לא צריך קישור, רק להגיד איפה משיגים את שקיות הנייר של חברת שייני בעשרה שקלים למאה? כי אני ממש אשמח להשתמש בזה. בכל בוקר באריזת השנוויצים וגם הקורנפלקס לילדות, מתחמץ לי הלב על עוד שתיים עד ארבע שקיות שנוויץ שתרמתי לסביבה לחמישים מיליון שנה. (ואת כל זה אני שמה בקופסה מבלסטיק. ועדיין כואב לי בלב הקטן) אז אופו את קונה?

קישור? אני? מואה????? אין מצב בכלל... ../images/Emo9.gif

אבל יש לי חברה שהיא איך לומר- כל קישור מתחיל ונגמר בה, ככה שבקרוב אוכל להביא לפיצול האישיות שלך איזה קישורונצ'יק בנושא.... ואת השקיות האלו של שייני ניתן להשיג בסופרים השכונתיים.

noa555555

New member
נדמה לי שגם יוצא איזה ליין של שקיות ניילון

מתכלות, כדאי לגגל. הייתי מגגלת בעצמי אבל ארי תכף תערוף לי את הראש מרוב קישורים שאני מביאה
אתה יודע מה , למי אכפת מה שהיא תגיד. הנה קישור לדוגמה ויש המון בגוגל, בחיפוש לפי "שקיות מתכלות"

noa555555

New member
אה,

חשבתי בגלל העיניים היפות שלי חחחחחחחחחחח. גם גם ,כפרה. את יודעת שגם.
ואייקון של פסנתר בשביל הראלוש.

noa555555

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif במקום עיניים.

(זה טלה, כן אריאלה, זה טלה). חחחחחחחחחח. זה ממש פאקינג טלה.איזה מתוק .

זה טלה זה?... בחיי שאני אצלם את הטלה של

פנולופה ואעלה כאן לדיון כל משפחת הפורום על מנת להגיע למסקנה שהפעם זאת לא אני- זאת את והיא.... איזה טלה ואיזה אמה.... זה אולי הטלה של הטלאטאביז...

באמא'שלו הוא טלה!

אפילו כתוב לו מתחת לזנב טלה כשר תעשי אותו ביין ותראי שהוא רך ונעים. אני תמיד יכולה להחליף לך אותו בשולה אבל היא כבר לא הולכת במרינאד של יין היא יותר בכיוון של ריח גרביים
באמא'שלו...........

noa555555

New member
והנה החנות הממש מדליקה נראה לי

של האתר האחרון ששמתי, האקוג'ן הזה. איזה מוצרים מדליקים דוקא. איך המחירים, ארי?

noa555555

New member
אופס, מרוב התלהבות שכחתי את הקישור

של החנות של אקוג'ן, אז הנה הוא:

noa555555

New member
הקישור שוב, גם לי הוא לא נפתח

אינטרסטינג. ועכשיו, ייפתח?

noa555555

New member
הקישור הזה מסרב פקודה פעמיים

ואי לכך, הפאדיחה אינה שלי. ואי לכך, כנסו לקישור הראשון שקראתי לו פה בשרשור אקוג'ן, והוא בכלל אקוג'ו וכנסו שם ללשונית שנקראת : "החנות" וזה יפתח כמו גדול. קאפיש? או שאת צריכה עוד הסבר??? חחח

מחירים? תני הזדמנות להכנס לקישור....

ומזל שהכנסת אותו בהודעה הבאה, כן? מלכה- מלכה, אבל גם למלכות יש פאדיחות, אה אחותי ????????????

noa555555

New member
בטח מלכה,

מלכת הפאדיחות זו גם מלכה. מריצה עלי דאחקות על הבוקר, אה??? חכי חכי אחותי. עוד תראי מה אני מתכננת עליך .

למעלה