שקיות אוכל מנייר

noa555555

New member
בשביל לעצבן את ארי אז עוד קישור,

יש שם שקיות נייר לטייק אווי. נחמד דוקא. טיב-ליין.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לעצבן? נהפוך הוא... את מגניבה אותי שברבע שניה את מגיעה לכל קישור בעולם, אני כולי הערצה בובה! ועכשיו נחשי מי עשה "דוד לוי"...

noa555555

New member
קורע חחחח.../images/Emo25.gif

בקרוב נתחיל להריץ בדיחות דוד לוי , חכי. איזה סוכריה הוא. חמסה עליו. אגב מנסיון, גיליתי שהם עושים דוד לוי כשהם משתינים. תבדקי ותראי שזה נכון חחחחחח. גם העיניים ככה מצטמצמות ומזדגגות לשניה, , נכון? בדוק, מאמי, אני צריכה לספר לך? יש לי חצי ילדים משלך.

הוא לא עושה דוד לוי כשהוא עושה פישתונה

הוא עושה דוד לוי פשוט כי אני אומרת לו :"איך עושה דוד לוי"? והוא כראייה לכך שהוא מחונן עושה גם עושה... הוא גם קורא את יודעת... בלב, אבל קורא.... מחונן, כבר אמרתי...

ואולי הוא עושה לך דוד לוי../images/Emo132.gif

ורק בגלל שהוא חושב לעצמו """"""""""""" איזה מתלהבת אחת ואיזה כיף לשמוע מבוגר משתגע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח"""""""""""""", חשבת על זה שכבר מבטן ולידה החרדונים הקטנים האלה יכולים לגרום למבוגר לעשות גוגוגעגע והם צוחקים עלינו

וחוץ מזה

שקיות אלו אפשר למצוא ברשת כמעט חינם אני יודעת שיש במודיעין ועוד שלום לחמסה נועה
ולגברת פיקסלר היה לי ממש כיף לבלות איתכן בנות וגם עם פלנופה "קרוז" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

noa555555

New member
שיו הייתי צריכה לחשוד

במלעונה הזאת!!!! חכי איריס, בדיוק באתי לשאול אם את קשורה לקלאודיו חחח. ארי, איך נפלנו בפח איך!!! (ווי עכשיו את שתיכן אני אקרע. חכו).

noa555555

New member
עם אמא שטרטרה לו מהרגע הראשון

שנוצר בבטן שחסר לו שלא יהיה מחונן, איך לא יהיה????

noa555555

New member
נו, היה טעים לך בבוקר הטוסט

עם החמאה והחלווה? נכון חבל"ז???

noa555555

New member
שיו פעם שניה, איזה בזבוז

של חלבה פיצוצית! נכון שאת מודה שהיא פיצוצית בצורה נדירה? עד עכשיו הטעם נשאר בפה שלי. סעמק לבזבז את החלבה הזו אצלה. אם היא תזרוק את זה אני לא יודעת מה אני אעשה לה. חבללללל.

איריס וחמסה- אני קוראת אתכן לסדר....

אני אמנם שונאת חלבה , אממה הבעלול ורועי מטורפים על זה ככה שכמו ששטח שנכבש לא יוחזר- ככה חלבה שניתנה לא תועבר וסוף לסיפור....

noa555555

New member
העיקר שנהנים, קרציה.../images/Emo13.gif

לא אכפת לי שזו לא את שנהנית מזה. גם להם מגיע.

אנ יניהנית מהדפינול וזה אומר שכבר אתמול חרשתי

על המטבח ואפילו את התנור והגז ניקיתי בזכותך... בואי נגיד שהפארוק מאוד שמח על המתנה הניקיונית שלך....

גם אצלי באה דרישה כזו וזה מצויין

בשבוע שעבר בשופרסל דיל רכשתי מארז של 50 שקיות במחיר של 8 ש"ח . היה רק גודל אחד ולטעמי הן גדולות מידי לסנדביץ'/לחמניה .

למעלה