שרוןן ..............

EvaNofit

New member
אבל חשבתי שבתוכנית הזאת מחפשים

משהו מעבר לגוף גבוה..... וזה בדיוק מה שיש לשרון ולאחרות
אין

לא יודעת במה השכל הזה

בא לידי ביטוי. זה לא שהיא סתומה. אבל לא שמעתי ממנה שום שנינות מיוחדת, שום הברקה. הייתה בצ'ט של וואלה ואמרה בכל משפט פעמיים "וואלה". הייתה נשמעת די עילגת. מסכים שיש לה פנים יפות מאוד, וגוף נאה (חוץ מהגובה). לגבי השכל? אין לה יחסי אנוש מי יודע מה, אין לה אוצר מילים מי יודע מה, לא שמעתי ממנו הגיגים ששווים אזכור. אחלה מתמודדת, אבל לדעתי היא נפלה דווקא בגלל שלא הייתה חכמה מספיק. הרבה בחורות בתוכנית היו טובות במשימות מסוימות וגרועות באחרות, אבל מצליחות לטשטש את החולשות בחכמה. היא? עושה מכל חולשה כשלון בריבוע.

EvaNofit

New member
אני לא התכוונתי ששרון היא איזה

איינשטיין מהלך....! התכוונתי שהיא אחת שיודעת מה היא רוצה מעצמה. ודרך אגב שמעת את השיר ששרון כתבה...? זה נמצא ב"וואלה" בקטגוריית ווידיאו
זה סתם דוגמא ל"הגיגים ששוים אזכור" וחוצמזה אם אתה כזה.... אפשר לשמוע דברי חוכמה מהפיבוריטית שלך
משהו שמחפה על הכשלון בריבוע [ -שלא יודעת מאיפה הבאת את זה...]

תראי, יש לי לא פייבוריטית אחת

אלא 4! כן, כזה אני - חסר החלטיות. קריסטין, מימי, אליסיה, ניראל. אף אחת מהן אינה פרופסור נחמה ליבוביץ. אבל הן גם לא מתיימרות להיות גאונות, לא מנפנפות לכתב בפלאפון עם SMS שם כתוב "את עולה עליו אינטלקטואלית". המתמודדות בדוגמניות אינן מבריקות מהממוצע, במקרה הטוב. אבל, חוץ משרון, אף אחת גם לא מנסה לנכס לעצמה תכונה לא לה. שוב, אני לא חושב ששרון אהבלה. אבל היא גם לא חכמה במיוחד. בטח ובטח שהיא לא יודעת מה היא רוצה מעצמה. הלכה לתחרות (שהיא ידעה בדיוק מהי) ומיד קיבלה רגליים קרות, השתילה ציצי עכשיו היא כבר לא רוצה את הציצי המושתל. אומרת שהיא פוחדת מערבים - מיד מתנצלת ואומרת שלא התכוונה. היא אחלה בחורה, עם פנים יפות - אבל לא מעבר לזה.

EvaNofit

New member
אתה יורד על שרון שהיא לא החלטית

ואתה בדיוק אחד כזה -ואפילו רשמת בעצמך....... שרון אמרה בפירוש שהיא לא באה לתוכנית כדי להיות דוגמנית כי היא מודעת לכך שהיא לא גבוהה וכו', היא אמרה שהמטרה שלה הייתה להתפרסם וזה מסביר גם למה היא לא בדיוק השתתפה בתוכנית..... אז היא לפחות אמיתית, יודעת מה היא רוצה מעצמה כמו שאמרתי מקודם ולא כמו השאר צבועות אחת אחת ראה דוגמא נטלי, קרן..... שרון היא אחלה בחורה עם פנים יפות -והרבה מעבר לזה. חבל שאתה לא רואה את זה.

EvaNofit

New member
אז אל תשנה.......

חחח אתה עושה לי טובה....
ואתה הבנת טוב טוב את הכוונה שלי אז אל תשחק אותה ציני עכשו....

EvaNofit

New member
בכיףףף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הקישור לשיר של שרוני:
http://models.walla.co.il/?w=/4622/856841
ואפילו הנה גם המילים:
האנשים היפים \ שרון מרקוביץ [המדהימה!
] האנשים היפים לוחשים לנו באוזן כל רגע נתון הם מכתיבים ברגעי בטחון מול קהל הפשוטים חיוכים ורושם האנשים היפים מכתיבים ותמיד זה נראה כאילו רק כמעט רק כמעט נהנת, רק כמעט הצלחת וחייך כובלים כך כך הרבה, אך כל כך מעט ונשארת לבד, ולבד נשארת, שיקריים אך אמיתיים הם חיינו כך נותנים לנו הכל, כך לוקחים ואם נחיה את הכמעט הזה כל שנותינו, אז נמצא עצמנו מונשמים, מעוררי רחמים מונשמים, ועדיין בורחים תוהו ובהו מתרחש בתוכנו עמוק בפנים בזמן שהאנשים היפים לוחשים לנו באוזן תמימות זה דבר כל כך טהור בתוך הרעש הסואן אך אנחנו בכל זאת בוהים ובחזירות שכזאת מחשיבים לאנשים היפים שמכתיבים תקראי איזה מילים עם משמעות אמיתית
תהני

EvaNofit

New member
כן, הקשבתי והעתקתי.....

זה היה חשוב לי כי מאוד אהבתי את השיר[
] ורציתי את המילים אז הקשבתי לשרוני טוב טוב והעתקתי.... [אגב הם כבר מודבקות לי על השולחן בכיתה...
]

EvaNofit

New member
חחחחח לא.....

אלדד לחוד ושרון לחוד...... יודעת מה? אלדד יהיה מהבנים ושרון מהבנות....

EvaNofit

New member
יופי מעולה חח../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

ודרך אגב אני מקווה שאת מצביעה לשרון
והרבה
תיכנסי כל פעם מחדש ותצביעי לשרון!! וגם בסקר!!
http://models.walla.co.il/

אני בחור

ה"לא יודעת" התקבל כתוצאה מהניסיון לתקן שאלה "את יודעת [...]?" בקביעה "לא יודע". לא נורא, לא אכפת לי להיות בחורה מדי פעם, אולי עוד יקחו אותי לדוגמניות 3.

למעלה