שרון המנווול יחלק את ירושלים!!!!!!!

יוטו

New member
1 ) הם לא עם , 2 ) הפשע הזה

בוצע ע"י המנווול שרון ! 3 ) עם או לא עם - כול עוד רובם רוצים לחסל אותנו - מקומם לא פה . היהודים לא רצו לחסל את הגרמנים , ככה שההשוואה ממש אבל ממש לא נכונה ...

yogniz

New member
גזענים שכמוך..

לא שווים תגובה מכיוון שצורת החשיבה שלכם חשוכה ומתאימה לימי הביניים.

יוטו

New member
כן , אני "גזעני " כלפי רוצחים .

ואתה יפה נפש בצורה קיצונית כלפם .. תמשיך לחלום על ה"שלום " הזה ... לא כול החלומות מתגשמים , וזה אחד מהם ..

deen35

New member
חלוקת ירושליים- חלק הכרחי בקיומה

של מדינת ישראלים. ירושליים זה ערבים וחרדים. המצב שם קשה בצורה בלתי רגילה. יש שם חלקים בעיר שאנחנו לא צריכים (נראה מי המשוגע שיציב את כף רגלו ברובע המוסלמי). בסופו של דבר יצטרכו לחלק את ירושליים, אבל בטח יעשו את זה כמו בערים אחרות בעולם (וביהוד), ז"א שרובעים מסויימים בעיר יקבלו אוטונומיה מלאה. מי שלא מבין שירושליים לא יכולה להשאר שלמה הוא עיוור או טיפש.

izzyr

New member
אוטונומיה בשכונות החרדיות?

אולי גם ניתן לחרדים אוטונומיה או אולי אף מדינה? מדינה לא מוותרת על ריבונות רק בגלל שיש שם אוכלוסיה זו או אחרת, אני בהחלט מסכים שזה יכול להיות סיבה, אך לא סיבה מוחלטת. עיר בירה היא עיר בירה, לא איזה קנטונים של שכונות.

yogniz

New member
מספיק עם התירוצים של "עיר בירה"

ירושלים תמשיך להיות בירת גם אם תחולק ואף תהפוך לבירה חזקה יותר ויהודית יותר ללא החלק המוסלמי שמימלא אסור לכניסת יהודים, לא צריך להתעקש בכח.

יוטו אתה אדם עלוב ושפל תתבייש ../images/Emo70.gif

אתה בטח חמורו של משיח אבל משיח משוק הכרמל לפי סגנון הדיבור שלך...

יוטו

New member
יללא סתום תפה .. כמה שילם לך

העבריין , שרון על זה שתתקוף אותי ? מי זה שרון שיחלק את עיר הבירה שלנו לאוייב ?? סתם עבריין שמקומו בכלא !

Rotema3

New member
וואיי אתה כ"כ מרגיז.

שרון סוף סוף מתחיל לחשוב בהגיון, אבל עדיין ל בהגיון מספיק. והוא לא היחיד, אגב. תתחיל לקבל ולהודות במציאות, והיא שירושלים צריכה להתחלק.

יוטו

New member
נכון , להתחלק בין הדתיים לחילוניים

היהודים , זה אולי .. הערבים יכולים לחלום על ירושלים שלהם , ואני חותם לך על זה שלעולם (!!!) ירושלים לא תהיה בירה של מדינה אחרת מלבד ישראל .

Rotema3

New member
LOL, מדבר "יוטו" הסמכות הראשית,

ואני מבטיחה שלך שבסוף תהיה.

יוטו

New member
אני מדבר בשם רוב העם ..

זה שיש דיקטטור עבריין (שמשלם כסף לאנשים עבור תמיכה בו ) שאומר אחרת - הוא ממש לא מראה את דעת העם ..

Darkslide

New member
אני לא מבין

מה אתה כל כך ניסער? למי אכפת אם יחלקו את ירושלים. אתה ביכלל לא יודע מה הולך שם, אז מה אתה צורח? כבר מיזמן היה צריך לחלק אותה, כי מילא בשטח המיזרחי זה רק ערבים נימצאים שם.

snea

New member
אז למה שלא...

נחלק גם את עכו? ואת יפו? שלא לדבר בכלל על רוב הגליל! ומה עם נתניה?? הרי היא מלאה באנשי מאפיה ורק פשע מאורגן יש שם - למה אנחנו צריכים אותה? ואיך שכחתי את שדרות, שרק מפציצים אותה כל הזמן... נמאס ממנה! בואו נתן גם אותה!

Rotema3

New member
מה אתה מתבכיין?

כאילו החלוקה הזאת בכלל מספיקה, ממש יופי שהוא מוכן לתת 90 אחוז מהשטחים הכבושים, מה שאומר פחות מ22 אחוז מהשטחים שהיו פעם ברשות הפלסטנאים.

יוטו

New member
אתה ערבי ? אם כן - אתה יכול ללכת

לפלסטין האמיתית - ירדן . כול עוד זה תלוי ביהודים - לא תהיה לכם לעולם מדינה (אפילו אם הדיקטטור שרון חברכם יסכים לה )

Rotema3

New member
אמא שלי יהודיה, זה לא אומר עלי כלום

פלסטין האמיתית היא לא ירדן, אילא א"י. מדינה דו לאומית היא הפתרון היחיד. אגב, אני גרה בי-ם למקרה שתהית.

למעלה