שרון - לא מצליחה לשלוח לך מסר

שרון - לא מצליחה לשלוח לך מסר

ואני יודעת שאת על קוצים.......... ביום שלישי בבוקר יש פגישה על החנות בגדים לתינוקות שהיא בכיכר צמודה לנעלים הפינתית............ לקוזק ולי יש 40 מעלות חום בערך וקצת מנוטרלים אבל זה לא מפריע כי הפגישה היא בין עורכי הדין......... רק לידע אותך שהעיניינים זזים.......לא מהר כמו שאת רוצה
אבל זזים........... זה נאמר ברוח טובה כמובן.............

iris3111

New member
ספי מקווה שלא נידבקתם מימני

וירטואלית......
אני יודעת ומבינה שלא נעים להיות מנותרלים ככה. עצה קטנה מאחות רחמניה מהפורום לישתות עם הרבה לימון. ואני שתיתי כמעט את כל הלימונים מהגינה של אחותי עכשיו אני ניראת כמו לימון וגם מרגישה כך. וברצינות שתיהיה לכם רפואה שלמה.

הרבה תודה איריס ../images/Emo13.gif יש לנו רק

חום וסחרחורות בלי תסמינים אחרים..........מקווה שיחלוף מהר......... בינתיים אני עם המחשב במיטה מנסה לעבוד ומצליחה לעבוד על עצמי כי אני כל הזמן בפורום נכנסת לאתרים שאתן מפציצות פה...........

iris3111

New member
ספי אני מקווה שאת לא מהמתלוננות../images/Emo3.gif

והמורדות שמתלוננות על הבנות ועלי שמפוצצות באתרים. אני כבר אמרתי וכתבתי שאני לארג'ית ואוהבת לעזור....למה שאני אוכל לבד את הלב כי לא מספיקה ... שיהיו עוד כמה איתי ...צרת רבים היא חצי נחמה ולא נחמת טיפשים
ובאמת רפואה שלמהאגב אני עם החום חיפשתי אתרים כיון שהיתקשתי ליסרוג ועכשיו תודה לאל.רק מה עושה קצת סדר במועדפים ובאמת רוצה לשתף עוד בנות שיהנו יחד איתי......שבת שלום .

../images/Emo140.gifאיריס כשהיית חולה חיפשת

אתרים??? זאת סיבה טובה נוספת להתפלל שתמיד תהיי בריאה...
איריס הכל נכתב מאהבה,לא ממש ברצינות.
עוד אחד גדול.

iris3111

New member
עליזוש כמובן שהכל מאהבה וברוח טובה

אבל ברצינותאני כל כך אוהבת סריגה ביחוד קרושה וקשה לנתק אותי מיזה. כל מקום שאני הולכת לוקחת איתי עבודה. וכשהייתי חולה ....להעלות אתרים היתה הדרך היחידה להישאר קרובה לקרושה. אבל אל דאגה מידי פעם אפציץ ולמה אני פשוט עושה סדר במועדפים אז...תיתכונני.

deah

New member
גם אני לוקחת איתי לכל מקום את

הסריגה , ברוב המקומות הילדים מבקשים שלא אסרוג לפני אנשים ובדרך במכונית הם מקטרים אבל לא עוזר להם

iris3111

New member
דאה רוצה לשתף אותך ואת הבנות מה

זה שיתוף פעולה. כשהיתחלתי לצאת עם בעלי כיום בכל פעם הוא ראה שאני באה עם תיק גדול ... רק אחרי כמה פעמים האדון הבין שאני סוחבת סריגה לכ מקום ואפילו לקולנוע....כן מה לעשות יש הפסקה ומשעמם כמה אפשר לרכל אז....סורגים. את האוטו הראשון שקנינו התלהבנו ו..... סורגת כמובן בנסיעות. ועשינו נסיעות משוגעות בכל הארץ אז ברדת החשכה הייתי סוחבת פנס להאיר בלילה שאוכל ליסרוג.... בעלי ראה אותי בכאבי והאי נוחות ליסרוג לאור פנס אז..... במקום מאפרות הפך אותן למנורות והייתי סורגת לאורן. ומאז ועד היום אפילו ברכב הגדול של העבודה יש מנורות מאחור כדי שאוכל ליסרוג.... היתחשבות אה...

deah

New member
על זה לא חשבתי, איך שמחשיך , מחכה

להגיע הביתה לסרוג ומשתדלת לא לנהוג, בכל זאת לא נשאר מספיק זמן לסרוג,מה שלא אעשה

איזה מתלוננת ../images/Emo24.gif זה מה שאני

עושה כל היומיים האחרונים............נכנסת לאתרים שאתן מוצאות......כי אין לי כוח להחזיק מסרגה.....אפילו לא את סגולה ורודה שהיא קלה במיוחד
ואני אשמח לעוד ועוד ועוד ומכל אתר אני מורידה את מה שמוצא חן בעיני ולא שומרת במועדפים כי אחרת אני לא חוזרת אליהם............והרי את הרוב אני בכלל לא יודעת לסרוג............וכל תמונה שאני שומרת מביאה אותי למחשבה שאני בכלל לא יודעת לסרוג............
אבל אני לא מוותרת וכל הזמן לומדת ולומדת..............

88hentai88

New member
הצעת יעול להורדת חום גבוה

וודקה, עם קצת פלפל שחור בפנים, שוט לא יותר, בגדים חמים, שמיכה עבה ומחממת וללכת לישון! אמנם מזיעים נורא, אבל בבוקר קמים כחדשים! המון בריאות!

אני לא שותה וודקה כי זה לעצמו יהרוג

אותי אבל הקוזאק עושה את זה כל הזמן וכלום.........האופטלגינים מורידים את החום קצת לשמך שעתיים ואז חוזר החום בגדול............... ניתן לזה כמה ימים..............

למעלה