וודקה תתארי לך איך אני עם............את לא עונה לי במסנגר.......את רוצה שאשלח את המפלצת מאתמול? אני באפיסת כוחות כבר תעני לי שם ......... מנסה לשלוח לך פה מסר וזה כמובן לא עובר ............. יש לי סיפורים שמתאימים לארץ נהדרת..........או איך שקואים לזה......... שקרו אחרי השיחה הארוכה שלנו אתמול אחר הצהריים............ אוי עבר פה גמד על אופניים גדולות...................
אז תאמיני במה שכתבת המשיכי לאגור אתרים או דברים שמושכים לך את העין הניסיון בא עם הלימוד. גם אני לא האמנתי שאוכל ליסרוג משהוא חוץ ממפות והינה לאט לאט ובסבלנות מתקדמים......ובמיפגשים שלנו יחד עם שרון... הידע שיש שם לבנות והסבלנות של כולן להסביר ולהראות מחמם את הלב. ולא לישכוח את שרון עליה מפילים תיקים יותר כבדים והיא בחן מיוחד ועם הרבה שלווה מייעצת ומדריכה הרבה למדתי משם. ואני מקווה שאתם מרגישים יותר טוב. הרבה בריאות.
יותר קצת, כי הגעתי לקומונה של שרון........ראיתי כי טוב ולמדתי........סבלנות וסובלנות יש לי בשפע.......... התיקים הגדולים והכבדים שנופלים על שרון רק מחזקים אותה לתיק ההההגדול וההההכבד.............
הרבה יותר יכולות ממה שראינו, ויש לך דימיון ומעוף להכין דגמים שאפילו השמיים לא עוצרים בעדה.
לא סתם כולנו התמכרנו לתחביב...שרון מוסיפה הרבה דבק באהבה לסריגה. היא דוחפת או יותר נכון מובילה בעדינות את כולן לעשות, לירכוש את הידע ולהתגאות במה שכל אחת יצרה.
מחמאות כל כך כנות ומועילות... (משמינות)... אני מקווה רק אף פעם לא אכזב אתכן ותמיד להיות חלק מהדבק שמדביק את החבורה הזאת יחדיו לחבורה עליזה צוהלת ויצירתית!